40+ ammattimaista ansioluetteloesimerkkiä

Hae inspiraatiota ilmaisista ansioluettelomalleistamme. Näiden esimerkkien avulla luot näyttävän ansioluettelon muutamassa minuutissa. Käytössäsi on myös ansioluettelopohjia sisältävä kirjasto ansioluettelopohjat
Luo ansioluettelo
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
40+ ammattimaista ansioluetteloesimerkkiä

Esimerkkejä opetusalan ansioluetteloista
5

Luo täydellinen opetusalan ansioluettelo – nopeasti, helposti ja ilman stressiä. Olitpa sitten opettaja, lastenhoidon asiantuntija tai yliopiston professori, ansioluettelomallimme sisältävät tietoja, joita työnantajat haluavat nähdä hakemuksessa.
Näytä enemmän

Esimerkkejä hotelli- ja ravintola-alan ansioluetteloista
10

Luo voittoisa hotelli- ja ravintola-alan ansioluettelo muutamassa minuutissa! Hyödyntämällä CV-esimerkkejämme erotut alan muista työnhakijoista. Käytä lisäksi asiantuntijoidemme laatimia ansioluettelopohjia sekä tehokasta ansioluettelotyökaluamme ja menestyksesi on taattu.

Esimerkkejä vähittäiskaupan ansioluetteloista
5

Luo tehokas vähittäiskaupan ansioluettelo ennätysajassa: käytä teknisesti toimivaa ansioluettelotyökaluamme ja kirjastoamme, joka sisältää yli 300 helposti muunneltavaa esimerkkiansioluetteloa. Me autamme sinua tarjoamalla opastusta ja inspiraatiota.
Näytä enemmän

Esimerkkejä myyntialan ansioluetteloista
2

Etkö ole varma, miten luoda hyvä myyntialan CV? Enää sinun ei tarvitse arvailla, sillä tarjoamme käyttöösi yli 300 ilmaista CV-mallia. Nämä ammattimaiset esimerkit yhdessä edistyneen ansioluettelotyökalumme kanssa ohjaavat sinua luomisprosessin alusta loppuun.
Näytä enemmän

Esimerkkejä markkinointialan ansioluetteloista
6

Markkinointialalla kilpailu on kovaa. Varmista, että erotut joukosta! Käytä käytännössä testattuja ansioluetteloesimerkkejämme ja tehokasta ansioluettelotyökaluamme vaikuttavan profiilin luomiseen. Vältä arvailua, tee vaikutus työnantajiin ja markkinoi itseäsi tehokkaasti.
Näytä enemmän

Esimerkkejä hallinnon alan ansioluetteloista
8

Luo loistava hallinnon alan ansioluettelo muutamassa minuutissa! Etkö tiedä, mistä aloittaa? Tarkastele ilmaisia ansioluetteloesimerkkejämme ja käytä ansioluettelotyökalumme tarjoamia automaattisia kirjoitusehdotuksia. Paranna mahdollisuuksiasi menestyä työmarkkinoilla!

Esimerkkejä rakennusalan ansioluetteloista
3

Tarjoamme käyttöösi yli 300 CV-esimerkkiä, joiden avulla luot helposti voittoisan rakennusalan ansioluettelon.
Näytä enemmän

Esimerkkejä kuljetus- ja logistiikka-alan ansioluetteloista
3

Työskenteletkö kuljetus- tai logistiikka-alalla? Luo ansioluettelo, joka esittelee sinut parhaassa mahdollisessa valossa. Käytä pohjana hyviä CV-esimerkkejämme ja viimeistele ansioluettelosi muutamassa minuutissa tekoälyavusteisen työkalumme avulla!
Näytä enemmän

Esimerkkejä tietotekniikan alan ansioluetteloista
4

Haluatko luoda IT-alan ansioluettelon, joka tekee vaikutuksen potentiaalisiin työnantajiin? Hyödynnä ammattilaisten laatimia ansioluetteloesimerkkejämme, joiden rakenne, asettelu ja kielioppi ovat täydellisiä. Tekoälyavusteisten kirjoitusehdotusten avulla luot ansioluettelon, joka auttaa sinua urallasi eteenpäin.
Näytä enemmän

Esimerkkejä taidealan ansioluetteloista
4

Etkö ole varma, miten laatia taidealan ansioluettelo? Sinun ei tarvitse arvailla, sillä yli 300 ilmaisen ansioluetteloesimerkkimme kirjasto sisältää muun muassa taidemaalarin, tanssijan, laulajan ja näyttelijän ansioluettelot. Nämä ammattimaiset ansioluetteloesimerkit yhdessä edistyneen ansioluettelotyökalumme kanssa ohjaavat sinua luomisprosessin alusta loppuun.
Näytä enemmän

Esimerkkejä liike-elämän ja johtajan ansioluetteloista
6

Haluatko laatia liike-elämän tai johtajan ansioluettelon, joka todella tekee vaikutuksen? Lähde liikkeelle ansioluettelomalleistamme ja muokkaa niitä tehokkaalla ansioluettelotyökalullamme. Lopputuloksena on täydellinen rakenne, asettelu ja kielioppi. Luo loistava hakemus hyödyntämällä tekoälyohjattuja kirjoitusehdotuksia.
Näytä enemmän

Esimerkkejä kehittäjien ansioluetteloista
5

Luo voittoisa kehittäjän ansioluettelo muutamassa minuutissa! Meillä on kokoelma ansioluetteloesimerkkejä, jotka auttavat sinua erottumaan muista työnhakijoista teknologia-alalla. Niiden käyttäminen yhdessä asiantuntijoidemme laatimien ansioluettelopohjien ja ansioluettelotyökalumme kanssa takaa loistavan lopputuloksen.
Näytä enemmän

Esimerkkejä insinöörien ansioluetteloista
2

Tekninen ala on monimutkaista. Loistavan teknisen ansioluettelon laatiminen voi sen sijaan olla helppoa! Hyödynnä käytännössä testattuja ansioluetteloesimerkkejämme: inspiroidu, muokkaa ja luo oma ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Säästä aikaa ja paranna mahdollisuuksiasi saada hyvä työpaikka sähkö-, rakennus- tai mekaniikkainsinöörinä jo tänään.
Näytä enemmän

Esimerkkejä tuotantoalan ansioluetteloista
2

Etsitkö tuotantoalan työpaikkaa? Aloita luomalla hyvä ansioluettelo ilmaisten ansioluettelomalliemme pohjalta. Riippumatta siitä, millaisiin työtehtäviin haet tuotannon alalla, me opastamme sinua asiantuntevien mallien ja tehokkaan ansioluettelotyökalun avulla.
Näytä enemmän

Esimerkkejä taloushallinnon ja pankkialan ansioluetteloista
3

Paranna mahdollisuuksiasi saada täydellinen työpaikka käyttämällä hyviä taloushallinnon ja pankkialan CV-esimerkkejä. Kokeile ansioluettelomallejamme ilmaiseksi!
Näytä enemmän

Esimerkkejä hoitoalan ansioluetteloista
1

Luo näyttävä hoitoalan ansioluettelo muutamassa minuutissa! Etkö tiedä, mistä aloittaa? Selaa ilmaisia sairaanhoitajan ansioluetteloesimerkkejämme ja hyödynnä ansioluettelotyökalumme automaattisia kirjoitusehdotuksia. Paranna mahdollisuuksiasi menestyä hoitoalalla!
Näytä enemmän

Esimerkkejä kaupan alan ansioluetteloista
5

Laadi täydellinen kaupan alan ansioluettelo ilmaisten CV-esimerkkiemme avulla: syötä tietosi ja anna meidän hoitaa loput! Potentiaalisten työnantajien ja asiakkaiden vakuuttaminen ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa.
Näytä enemmän

Esimerkkejä kauneudenhoito- ja hyvinvointialan ansioluetteloista
2

Luo häikäisevä kauneudenhoitoalan ansioluettelo muutamassa minuutissa! Hyödynnä valmiita ansioluettelomallejamme: hae inspiraatiota, kopioi, muokkaa ja lisää omat tietosi. Erotu joukosta ja lisää onnistumismahdollisuuksiasi käyttämällä ammattilaisten muotoilemia ansioluettelopohjia ja tehokasta ansioluettelotyökaluamme.
Näytä enemmän

Esimerkkejä opiskelijan ansioluetteloista
4

Oletko opiskelija? Haetko työharjoittelupaikkaa tai ensimmäistä oikeaa työpaikkaa? Opiskelijan ansioluetteloesimerkkimme auttavat sinua kirjoittamaan täydellisen ansioluettelon, joka sisältää työnantajien tärkeimpinä pitämiä tietoja.
Näytä enemmän

Esimerkkejä lääketieteen alan ansioluetteloista
9

Anna meidän auttaa sinua luomaan voittoisa lääketieteen alan ansioluettelo, josta voit olla ylpeä. Asiantuntijoidemme luomat esimerkit lääketieteen alan ansioluetteloista ohjaavat sinua kirjoitusprosessin läpi.

Luo helposti voittoisa ansioluettelo

Ansioluettelotyökalu sisältää kolme helppoa vaihetta ja säästää aikaasi. Ei enää loputonta tekstin viilausta ja asettelua Wordissa. Luo ansioluettelo, joka on työnantajien mieleen.

Hyvä ansioluettelo voi avata oven parempaan tulevaisuuteen. Omaperäinen muotoilu on tapa erottua joukosta, mutta myös tekstin tarkkuus ja ammattimaisuus ovat tärkeitä. Me olemme kehittäneet yli 25+ ansioluettelomallia, joiden avulla voit aloittaa täydellisen ansioluettelon laatimisen riippumatta toimialastasi tai työnimikkeestäsi. Nämä ammattilaisten laatimat mallit kuvastavat toimialasi käytäntöjä ja auttavat sinua ansioluettelon luomisen kaikissa vaiheissa profiilitekstin kirjoittamisesta asiakirjan asetteluun. Ja mikä parasta: ne ovat täysin ilmaisia.

Me tiedämme, että ansioluettelon kirjoittaminen voi tuntua pelottavalta. Siksi tarjoamme käyttöösi ammattimaisia ansioluettelomalleja, jotka helpottavat hyvän ansioluettelon luomista jakamalla kokonaisuuden pienempiin osiin. Sukellamme syvälle tämän päivän työmarkkinoiden ja rekrytointikäytäntöjen realiteetteihin opastamalla sinua muun muassa ATS-järjestelmiin ja tiedostomuotoihin liittyvissä haasteissa. Lisäksi ansioluettelomallimme auttavat valintojen tekemisessä ja ongelmien ratkaisemisessa.

Työmarkkinoilla kilpailu voi olla armotonta. Ansioluettelomalliemme sisältämien vinkkien avulla voit kuitenkin luoda ansioluettelon, joka kiinnittää rekrytoijan huomion ja auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan. On aika ryhtyä tositoimiin! Tutustu ansioluettelomalliemme jatkuvasti laajenevaan valikoimaan ja tee uraunelmistasi totta.

CV-esimerkit nopeuttavat työpaikan löytämistä

Joskus CV ei näytä tuottavan tulosta. Me voimme auttaa sinua luomaan edustavan CV:n (curriculum vitae). Ammattilaisten laatimien CV-esimerkkien avulla voit laatia näyttävän CV:n, joka herättää kokemuksesi ja taitosi eloon.

Jotkut työnantajat puhuvat CV:stä ja toiset ansioluettelosta, mutta kyse on samasta asiasta. Nämä asiakirjat sisältävät toisinaan useampia sivuja, joissa kerrotaan tarkemmin työnhakijan koulutuksesta työkokemuksesta. Joissakin maissa on tapana liittää CV:hen valokuva ja henkilökohtaisia tietoja hakijasta.

Kun kirjoitat CV:n, on tärkeää, että ymmärrät, mitä työpaikkaa olet hakemassa ja mitä vaatimuksia työnantajalla on. Käytännössä testatut CV-esimerkkimme sisältävät alakohtaisia ohjeita ja sisäpiirin tietoa, jotka auttavat luomaan CV:n, joka erottuu muista edukseen.


 

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
750 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
740 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
60 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
570 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
35 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
520 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
360 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
940 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
240 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
61 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 500 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
82 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
28 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
2 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet