1. Ansioluetteloesimerkit
 2. Varhaiskasvatuksen opettaja
kirjoittanut Susan ShorSusan Shor

Työnimikkeen Varhaiskasvatuksen opettaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Varhaiskasvatuksen opettaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.1
Keskimääräinen arvosana
52 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Varhaiskasvatuksen opettaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Varhaiskasvatuksen opettajana hallitset ammattisi aakkoset. Nyt etsit uutta työpaikkaa ja sinun on kerrattava työnhaun aakkoset voidaksesi laatia edustavan ansioluettelon, joka poikii sinulle kutsun työhaastatteluun.

Sinun on kirjotiettava ansioluettelo, joka osoittaa sinun oleva pätevä työssäsi ja kertoo samalla, miten rakastat työskennellä lasten parissa. Varhaiskasvatuksen opettajan työpäivät sisältävät vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös paljon onnistumisen iloa. Sinun täytyy olla valmiina reagoimaan yllättäviin tilanteisiin, mikä vaatii kärsivällisyyttä, joustavuutta ja kekseliäisyyttä.

Me cvapp.fi-palvelussa autamme sinua löytämään unelmiesi työpaikan varhaiskasvatuksen maailmassa. Me olemme laatineet työnhaun toimintasuunnitelman, joka sisältää kirjoitusoppaita, yli 90 ammatin ansioluetteloesimerkin sekä helppokäyttöisen ansioluettelotyökalun. Niiden avulla pääset nopeasti ja helposti alkuun!

Tilastotietoja

Työmarkkinat ja tulevaisuudennäkymät

Pula pätevistä varhaiskasvatuksen opettajista on ollut todellisuutta jo pitkään eli toisin sanoen alan työllisyysnäkymät ovat loistavat. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on kehittänyt keinoja opettajapulan ratkaisemiseksi. Ehdotettuja keinoja ovat muun muassa varhaiskasvatuksen koulutusmäärien nostaminen sekä alan veto- ja pitovoiman sekä työn houkuttelevuuden parantaminen. Duunitori.fi-palvelun mukaan varhaiskasvatuksen opettajan keskimääräinen palkka oli kuntasektorilla 2939 euroa ja yksityisellä sektorilla 2648 euro kuukaudessa (tiedot perustuvat koko maan palkkatietoihin vuodelta 2022). 

Näin kirjoitat varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon

Hyvän toimintasuunnitelman laatiminen alkaa hahmotelmasta. Vastaavasti varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon kirjoittamisen ensimmäinen vaihe on osioiden hahmottelu. Ansioluettelon tulee sisältää seuraavat osat:

 • Otsikko
 • Profiiliteksti (toiselta nimeltään esittelyteksti)
 • Työkokemusosio
 • Taidot-osio
 • Koulutusosio

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelossa on tärkeää korostaa erityisosaamista ja alan työkokemusta sekä osoittaa vahvat pedagogiset taidot. Esitä selkeästi, miten oma osaamisesi ja kokemuksesi sopivat potentiaalisen työnantajan tarpeisiin ja arvoihin. Pyri antamaan kattava kuva soveltuvuudestasi varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Muista kertoa myös, miksi rakastat työskennellä lasten kanssa. Onko sinulle tärkeää, että varhaiskasvatuksen opettajana saat seurata läheltä lasten oppimista ja kehittymistä ja tarjota heille innostavia oppimiskokemuksia? Nautitko työn luovuudesta ja monipuolisuudesta? Saatko virtaa lasten vilpittömästä ilosta ja uteliaisuudesta sekä heidän osoittamastaan luottamuksesta? Kerro uraltasi anekdootteja, jotka antavat työhönottajalle käsityksen siitä, millainen opettaja sinä olet.

Oikean rakenteen valitseminen varhaiskasvatuksen opettajan ansioluetteloon

Yleensä suosittelemme käyttämään ansioluettelossa käänteisesti kronologista muotoa, joka painottaa eniten työkokemusta. Käänteisesti kronologisessa ansioluettelossa viimeisin työpaikka merkitään luettelossa ensimmäiseksi ja sen jälkeen mainitaan sitä edeltäneet työpaikat noin 10 vuoden ajalta. 

Jos olet juuri valmistunut varhaiskasvatuksen opettajaksi, osaamispohjainen ansioluettelo voi olla sinulle parempi vaihtoehto. Kronologinen tai hybridimuotoinen ansioluettelo voi sopia sinulle, jos suunnittelet uramuutosta.

Asiantuntijan vinkki

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, tutustu myös opettajan, lastenhoitajan ja tukiopettajan ansioluetteloesimerkkeihin.

Yhteystietojen ilmoittaminen

Ilmoita ansioluettelon otsikossa selvästi nimesi, ammattinimikkeesi ja yhteystietosi. On tärkeää, että työhönottaja saa otettua sinuun helposti yhteyttä, jos hän haluaa kutsua sinut työhaastatteluun. Voit luoda otsikkoon ilmettä käyttämällä väriä tai erilaista kirjaintyyppiä, kunhan sen sisältämä teksti erottuu selkeästi ja on helppo lukea. Voit mainita otsikossa seuraavat tiedot:

 • Etunimi ja sukunimi
 • Ammattinimike: Ilmoita ammattinimikkeeksi työpaikkailmoituksessa annettu ammattinimike.
 • Sähköpostiosoite: Käytä yksityistä sähköpostiosoitetta, joka näyttää siistiltä ja ammattimaiselta, esimerkiksi [email protected].
 • Osoite
 • LinkedIn: Jos LinkedIn-profiilisi on ajan tasalla ja antaa tietoja sinusta varhaiskasvatuksen opettajana, voit liittää linkin ansioluetteloon.

Ansioluettelon ei tarvitse sisältää syntymäaikaa, siviilisäätyä tai henkilöllisyystunnusta.

Toimi näin

Sanna Laukkala

Varhaiskasvatuksen opettaja

0440 6966 877

[email protected]

Älä toimi näin

Sanna Laukkala

Lastentarhanopettaja

0440 6966 877

[email protected]

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon profiiliteksti

Ansioluettelon profiiliteksti tarjoaa mahdollisuuden kiinnittää lukijan huomio tarjoamalla lyhyt mutta vaikuttava yhteenveto siitä, mitä tarjottavaa sinulla on varhaiskasvatuksen opettajana. Sinulla on 3–4 riviä tilaa kertoa kasvatusfilosofiastasi ja niistä ominaisuuksistasi, jotka tekevät sinusta erinomaisen opettajan.

Voit kokeilla profiilitekstissä seuraavaa rakennetta:

 • Virke 1: Kerro lyhyesti, miksi olet innokas varhaiskasvatuksen opettaja ja mikä motivoi sinua työssäsi.
 • Virkkeet 2–3: Kerro taidoistasi ja osaamisestasi. Osoita, että olet sitoutunut työhösi ja organisaation tavoitteisiin. Voit esimerkiksi mainita aikaisemman kokemuksesi tiimityöskentelystä tai kehittämisprojektista.
 • Virke 4: Luo henkilökohtainen yhteys kertomalla lyhyesti omasta pedagogisesta filosofiastasi ja lähestymistavastasi varhaiskasvatukseen. Painota sitä, miten sitoudut tukemaan lasten oppimista ja kehittymistä. Kerro myös, miksi rakastat työskennellä lasten kanssa.

Tämä rakenne on pelkkä ehdotus. Tämän osion tavoitteena on herättää työhönottajan kiinnostus ja näyttää, mitä annettavaa sinulla on koululle tai päiväkodille, johon haet töihin. Muista, että profiilitekstin tarkoituksena on herättää lukijan kiinnostus ja erottua muiden hakijoiden joukosta positiivisesti, joten käytä sanoja huolellisesti ja kiinnitä huomiota ilmaisuun.

Jos kaipaat lisää inspiraatiota, tutustu muihin opetusalan ansioluetteloesimerkkeihimme. Varhaiskasvatuksen opettajan kannalta kiinnostavia ansioluetteloita voivat olla esimerkiksi opettajan ja tukiopettajan ansioluettelot.

Ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki

Kokenut ja innostunut opettaja, joka kokee lasten kasvattamisen kutsumuksekseen. Pätevä laatimaan kattavan ja yksityiskohtaisen toimintasuunnitelman sekä valvomaan sen toteutumista. Luon voimallisen oppimiskokemuksen antaen samalla lasten aloitteille ja kiinnostukselle tilaa. Olen perehtynyt moniin tunnettuihin kasvatusfilosofioihin, jotka tähtäävät lapsen kognitiiviseen, emotionaaliseen ja sosiaaliseen kehitykseen. Olen omistautunut kasvatustyölle ja haluan vaikuttaa lasten elämään positiivisesti.

Jäljennetty!

Työkokemusosio

Ansioluettelon työkokemusosiossa pääset erittelemään urasi saavutuksia. Kerro tärkeimmät tehtäväsi ja vastuualueesi eri työpaikoissa. Lue työpaikkailmoitus vielä kerran tarkasti ja mieti, mitkä kokemukset ovat hakemasi työpaikan kannalta oleellisia.

Kerro jokaisen työpaikan kohdalla lyhyesti työnkuvastasi ja vastuualueistasi. Mainitse, millaisia tehtäviä suoritit päivittäin ja millaisia projekteja olit viemässä eteenpäin. Korosta erityisesti saavutuksia, joista olet ylpeä. Voit esimerkiksi mainita, miten kehitit uusia opetusmenetelmiä, osallistuit onnistuneesti projektitiimeihin tai loit innostavan ja turvallisen oppimisilmapiirin ryhmässäsi. 

Jos sinulla on hakemasi työpaikan kannalta oleellista kokemusta vapaaehtoistyöstä tai harjoittelusta varhaiskasvatuksen parissa, sisällytä se työkokemusosioon. Vaikka kokemus ei olisikaan palkallista, se on silti arvokasta ja osoittaa sitoutumistasi alaan.

Muista räätälöidä työkokemusosio erikseen jokaista hakemaasi työpaikkaa varten. Valitse huolellisesti ne työkokemukset, jotka ovat kaikkein olennaisimpia hakemasi tehtävän kannalta. 

Ansioluettelon työkokemusosion muunneltava esimerkki

Varhaiskasvatuksen opettaja paikassa Päiväkoti Siemen, Vantaa 
Syyskuu 2015 - Syyskuu 2019 

 • Vastasin pedagogiikasta ryhmässä, johon kuului 1–3-vuotiaita lapsia.
 • Suunnittelin ja toteutin lasten kiinnostukseen perustuvia toimintaohjelmia.
 • Kannustin lapsia aktiiviseen leikkiin ja uusien asioiden tutkimiseen yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa.
 • Hallinnoin huolellisesti tietoja jokaisen lapsen kehityksestä.
 • Edistin ulkoleikkejä ja ulkona oppimista yhdistäen luonnon mahdollisimman tiiviisti oppimiskokemukseen.
 • Noudatin työssäni päiväkodin menettelytapoja ja turvallisuusohjeita.

 

Varhaiskasvatuksen opettaja paikassa Päiväkoti Myyränpesä, Vantaa 
Elokuu 2013 - Toukokuu 2015 

 • Ohjasin 1–3-vuotiaiden ryhmää.
 • Edistin lasten sosiaalista kehitystä ohjaamalla heitä merkityksellisiin leikkeihin.
 • Kannustin lapsia kiinnostumaan heitä ympäröivästä maailmasta tutustuttamalla heitä kiinnostaviin ja ajattelua haastaviin aiheisiin ja esineisiin.
 • Ylläpidin myönteisiä suhteita lasten vanhempiin ja muihin perheenjäseniin.
 • Järjestin käytännön tehtäviä, jotka edistävät kriittistä ajattelua.
 • Seurasin lasten kehitystä ja pidin kirjaa heidän kehityksestään sekä tein suunnitelmia kehityksen parantamiseksi.
Jäljennetty!
Asiantuntijan vinkki

Muista räätälöidä varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelosi erikseen jokaista hakemaasi työpaikkaa varten, sillä se antaa sinusta huolellisen ja ammattimaisen vaikutelman. On tärkeää osoittaa työnantajalle, että ymmärrät heidän vaatimuksensa, mutta työpaikkailmoituksessa olevien avainsanojen ja lauseiden huolellinen käyttö auttaa sinua myös läpäisemään automaattisen hakijaseurantajärjestelmän (ATS) suorittaman karsinnan.

Varhaiskasvatuksen opettajan työkokemusosion kirjoittaminen ilman työkokemusta

Jos sinulla ei ole työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta, korosta muita hakemasi työpaikan kannalta olennaisia kokemuksia ja taitoja, jotka voivat tukea sinua varhaiskasvatuksen opettajana. Jos olet ollut työharjoittelussa esimerkiksi päiväkodissa, kerro missä ja milloin harjoittelit, sekä mitä tehtäviä suoriti ja mitä opit kyseisestä kokemuksesta. Vaikka sinulla ei olisi alan työkokemusta, voit silti korostaa pehmeitä taitojasi, kuten vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä, luovuutta ja joustavuutta, sillä nämä taidot ovat tärkeitä varhaiskasvatuksen opettajan työssä.

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon taidot-osio

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon taidot-osio on nopea silmäillä ja näin ollen luultavasti ensimmäinen osio, johon työhönottajan huomio kiinnittyy. Jos tärkeimmät ominaisuutesi eivät ole selkeästi esillä, työhönottaja ei ehkä jatka ansioluettelon lukemista.

On siis tärkeää räätälöidä ansioluettelo niin, että taidot-osio vastaa mahdollisimman hyvin työpaikkailmoituksen kuvausta. Opetusmenetelmien tuntemus ja toimintasuunnitelmien laatiminen ovat tärkeitä, mutta lasten kanssa työskentelevälle kärsivällisyys, innostus ja erinomaiset viestintätaidot ovat kenties vieläkin tärkeämpiä. Yritä valita taidot-osioon sopivassa suhteessa pedagogista asiantuntemusta ja vuorovaikutustaitoja. 

Esimerkkejä varhaiskasvatuksen opettajan taidoista:

 • pedagoginen osaaminen
 • toimintasuunnitelmien laatiminen
 • lasten arviointi ja seuranta¨
 • kyky työskennellä tiimissä
 • empatia ja vuorovaikutustaidot
 • joustavuus
 • positiivinen ja kannustava asenne
 • konfliktien hallinta
 • organisointi- ja ajanhallintataidot

Varhaiskasvatuksen opettajan koulutuksen merkitseminen ansioluetteloon

Varhaiskasvatuksen maailmassa arvostetaan koulutusta, joten voit olla reilusti ylpeä omastasi. Vuonna 2018 Suomessa tuli voimaan uusi varhaiskasvatuslaki, jolla halutaan muun muassa vahvistaa varhaiskasvatuksen laatua selkeyttämällä tehtävänimikkeitä ja nostamalla henkilöstön koulutustasoa vuoteen 2030 mennessä. Vuodesta 2030 lähtien päiväkodin johtajalla on oltava vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto. Päiväkodin henkilöstöstä kahdella kolmesta on oltava varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin tutkinto. 

Lisäksi voit mainita mahdolliset täydennyskoulutukset ja kurssit, jotka liittyvät varhaiskasvatukseen tai pedagogiikkaan. Tällaisia ovat esimerkiksi varhaiskasvatuksen erikoistumisopinnot, lastenpsykologia tai kestävän kehityksen kasvatuskurssi. Esitä tiedot selkeästi ja jäsennellysti, jotta työnantaja saa nopeasti käsityksen pätevyydestäsi tehtävään. 

Jos sinulla on kandidaatin tutkintoa korkeampi tutkinto, voit jättää ylioppilastutkinnon pois ansioluettelosta. Tutustu seuraavassa koulutusosion esimerkkiin.

Ansioluettelon koulutusosion muunneltava esimerkki

Kasvatustieteen maisteri, Helsingin yliopisto, Helsinki 
Elokuu 2013 - Toukokuu 2017

Jäljennetty!

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon asettelu ja muotoilu

Varhaiskasvatuksen opettajat työskentelevät usein värikkäissä ja valoisissa tiloissa. Voit lisätä myös ansioluetteloosi hieman väriä, kunhan huolehdit, että tekstin luettavuus ei kärsi.  Ammattilaisten suunnittelema ansioluettelopohja helpottaa ja nopeuttaa ansioluettelon muotoilua.

Seuraavia ohjeita noudattamalla luot näyttävän ja helposti luettavan ansioluettelon:

 • Jätä sivulle riittävästi tyhjää tilaa, sillä se parantaa tekstin luettavuutta. 
 • Valitse ansioluettelomalli, joka heijastelee persoonallisuuttasi ja sen päiväkodin tyyliä, johon olet hakemassa.
 • Hyödynnä otsikkoa graafisena elementtinä. 
 • Pyydä aina ystävää tai kollegaa tarkistamaan ansioluettelosi ennen sen lähettämistä.

Varhaiskasvatuksen opettajan ansioluetteloesimerkin teksti

Esimerkki varhaiskasvatuksen opettajan ansioluettelon tekstistä

Profiili

Kokenut ja innostunut opettaja, joka kokee lasten kasvattamisen kutsumuksekseen. Pätevä laatimaan kattavan ja yksityiskohtaisen toimintasuunnitelman sekä valvomaan sen toteutumista. Luon voimallisen oppimiskokemuksen antaen samalla lasten aloitteille ja kiinnostukselle tilaa. Olen perehtynyt moniin tunnettuihin kasvatusfilosofioihin, jotka tähtäävät lapsen kognitiiviseen, emotionaaliseen ja sosiaaliseen kehitykseen. Olen omistautunut kasvatustyölle ja haluan vaikuttaa lasten elämään positiivisesti.


Työhistoria

Varhaiskasvatuksen opettaja paikassa Päiväkoti Siemen, Vantaa 
Syyskuu 2015 - Syyskuu 2019 

 • Vastasin pedagogiikasta ryhmässä, johon kuului 1–3-vuotiaita lapsia.
 • Suunnittelin ja toteutin lasten kiinnostukseen perustuvia toimintaohjelmia.
 • Kannustin lapsia aktiiviseen leikkiin ja uusien asioiden tutkimiseen yhdessä muiden ryhmäläisten kanssa.
 • Hallinnoin huolellisesti tietoja jokaisen lapsen kehityksestä.
 • Edistin ulkoleikkejä ja ulkona oppimista yhdistäen luonnon mahdollisimman tiiviisti oppimiskokemukseen.
 • Noudatin työssäni päiväkodin menettelytapoja ja turvallisuusohjeita.

 

Varhaiskasvatuksen opettaja paikassa Päiväkoti Myyränpesä, Vantaa 
Elokuu 2013 - Toukokuu 2015 

 • Ohjasin 1–3-vuotiaiden ryhmää.
 • Edistin lasten sosiaalista kehitystä ohjaamalla heitä merkityksellisiin leikkeihin.
 • Kannustin lapsia kiinnostumaan heitä ympäröivästä maailmasta tutustuttamalla heitä kiinnostaviin ja ajattelua haastaviin aiheisiin ja esineisiin.
 • Ylläpidin myönteisiä suhteita lasten vanhempiin ja muihin perheenjäseniin.
 • Järjestin käytännön tehtäviä, jotka edistävät kriittistä ajattelua.
 • Seurasin lasten kehitystä ja pidin kirjaa heidän kehityksestään sekä tein suunnitelmia kehityksen parantamiseksi.


Taidot

 • Toimintasuunnitelmien laatiminen
 • Eriyttävän opetuksen menetelmät
 • Kasvatusfilosofiat
 • Erinomaiset viestintätaidot
 • Ryhmänhallinta


Koulutus

Kasvatustieteen maisteri, Helsingin yliopisto, Helsinki 
Elokuu 2013 - Toukokuu 2017

Jäljennetty!

Varhaiskasvatuksen opettajan työ on palkitsevaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden olla osa lasten kasvua ja kehitystä sekä vaikuttaa positiivisesti heidän tulevaisuuteensa. Haaveiletko työpaikasta lasten parissa? Me autamme sinut alkuun. Cvapp.fi-palvelun helppokäyttöisen ansioluettelotyökalun avulla ansioluettelon kirjoittaminen on kuin lasten leikkiä!

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
750 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
740 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
60 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
570 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
35 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
520 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
360 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
940 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
240 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
61 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 500 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
82 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
28 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
2 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet