1. Ansioluetteloesimerkit
 2. Hotellinjohtaja
kirjoittanut Anna MuckermanAnna Muckerman

Työnimikkeen Hotellinjohtaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Hotellinjohtaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.0
Keskimääräinen arvosana
52 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Hotellinjohtaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Oli kyse sitten New Yorkin Plaza-hotellista, Singaporen Marina Bay Sandsista tai jostain vähän rennommasta hotellista lähempänä napapiiriä, hotellinjohtajia tarvitaan kaikkialla maailmassa. Työssä hotellinjohtajana saat nauttia majoitusalan parhaista puolista: tavata mielenkiintoisia vieraita, johtaa dynaamista henkilökuntaa ja olla ylpeä hyvin hoidetusta hotellista.

Työpaikka unelmiesi hotellin johtajana ei valitettavasti ole itsestäänselvyys. Saadaksesi tällaisen työpaikan, sinulla tulee olla loistava ansioluettelo, joka sisältää vaadittavan työkokemuksen ja työn kannalta oleellisia taitoja. Me olemme laatineet avuksesi hotellinjohtajan ansioluetteloesimerkin.

Tämä esimerkki, jota voit muunnella omiin tarpeisiisi, auttaa sinua:

 • kirjoittamaan hotellinjohtajan ansioluettelon, joka erottuu joukosta majoitusalalla, jossa kilpailu on kovaa
 • ymmärtämään, miten suurten hotelliketjujen käyttämät automaattiset hakijaseurantajärjestelmät toimivat, ja läpäisemään niiden suorittaman alkukarsinnan
 • valitsemaan parhaan rakenteen ansioluettelollesi ja sisällyttämään siihen ne osiot, joita rekrytoijat odottavat
 • laatimaan loistavan ansioluettelon meidän majoitusalan ansioluetteloesimerkkimme pohjalta.

Mitä hotellinjohtaja tekee?

Hotellinjohtajat työskentelevät monenlaisissa majoitusliikkeissä, kuten hotelleissa, hostelleissa, motelleissa, lomakeskuksissa, majataloissa ja leirintäalueilla. He vastaavat rakennuksen sisätilojen puhtaudesta, turvallisuudesta, järjestelyistä, asiakaskokemuksesta ja kunnossapidosta. Joitakin yleisimpiä tehtäviä ovat:

 • taloussuunnittelu, budjetin laatiminen, kirjanpito
 • henkilökunnan palkkaaminen, perehdyttäminen ja työvuorolistojen laatiminen
 • rakennuksen kunnossapidon, korjausten ja remontoinnin koordinointi
 • vastaanoton henkilökunnan tukeminen vieraiden tarpeiden täyttämisessä
 • valitusten käsittely
 • markkinointi- ja mainosmateriaalien toteutuksen valvonta.

Koska hotellinjohtajalla on niin monenlaisia velvollisuuksia, hänen on oltava joustava, kärsivällinen ja hyvä organisoimaan. Ajanhallinta- ja asiakaspalvelutaidot ovat myös olennaisia, koska kyseessä on ihmisläheinen tehtävä.

Hotellinjohtajan ansioluettelon laatiminen

Hotellinjohtajan on pidettävä huolta hotellin turvallisuudesta, mukavuudesta, tehokkuudesta, puhtaudesta ja asiakaspalvelusta. Pyri ansioluettelossasi osoittamaan työhönottajalle, että olet tehokas ja huolellinen monisuorittaja.

Seuraava hotellinjohtajan ansioluetteloesimerkki auttaa sinua sisällyttämään kaikki tärkeät osiot ansioluetteloon selkeästi ja tilaa hukkaamatta. Hotellinjohtajan ansioluettelon tulisi sisältää seuraavat osat:

 • Profiiliteksti, joka esittelee sinut ja korostaa vahvuuksiasi
 • Työkokemusosio, joka kuvaa urakehitystäsi
 • Taidot-osio, jossa luetellaan vahvuutesi
 • Koulutusosio, joka esittelee urapolkuasi

Seuraavassa luvussa perehdymme tarkemmin eri osien kirjoittamiseen, mutta ensin tarkastelemme nykyisen työmarkkinatilanteen vaikutusta hakemukseesi.

Hotellinjohtajan työnäkymät

Ei ole yllätys, että vuosi 2020 oli hotellinjohtajille vaikea. Koronakriisin takia suomalaisten ulkomaanmatkailu romahti ja myös kotimaassa suomalaiset yöpyivät Tilastokeskuksen tietojen mukaan hotelleissa 31 % vähemmän vuoteen 2019 verrattuna. Ulkomaalaisten vieraiden määrä väheni hotelleissa jopa 68 %. 

Koronaepidemian myötä matkailualalta katosi runsaasti työntekijöitä muille aloille. Matkailun toimialaraportin (2023) mukaan osaavasta työvoimasta oli pulaa jo ennen pandemiaa, ja pandemian aikana tilanne heikentyi edelleen. Työvoiman saatavuudesta on tullut monille yrityksille kasvun este. Alan työntekijöille tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että työpaikkoja on tarjolla runsaasti. 

Asiantuntijan vinkki

Paljonko hotellinjohtaja ansaitsee?

Duunitorin mukaan hotellinjohtajan keskimääräinen kuukausipalkka on 5 556 euroa kuukaudessa. Palkkaan voi vaikuttaa esimerkiksi sijainti, koulutusaste, toimiala ja työkokemus. Huomaa, että hotellinjohtajia tarvitaan kaikkialla maailmassa, mikä tarjoaa hotellinjohtajille loputtomasti mahdollisuuksia uusiin kokemuksiin.

Asiakaspalvelun korostuminen hotellinjohdossa on jatkossakin tärkeä tekijä, samoin kuin uusien teknologioiden ja ohjelmistojen oppiminen ja niihin sopeutuminen. Lisäksi hotellinjohtajien on asetettava turvallisuus etusijalle ja otettava käyttöön uusia strategioita mahdollisten epidemioiden tunnistamiseksi ja hidastamiseksi. Osoittamalla ansioluettelossasi, että hallitset nämä tilanteet, voit vakuuttaa työhönottajalle, että pysyt mukana alan muutoksissa.

Esimerkki hotellinjohtajan profiilitekstistä: vahva aloitus

Profiiliteksti on hotellinjohtajan ansioluettelon tärkeimpiä osioita. Sitä voi verrata hotellivieraan sisäänkirjautumiseen – työhönottaja arvioi heti kättelyssä esitystapaasi ja sanavalintojasi ja pyrkii niiden perusteella päättelemään, millaiseksi kokemus sinun johtamassasi hotellissa muodostuu (tai haluaako hän edes jäädä hotelliin!).

Profiilitekstissä sinulla on tilaisuus lyhyesti esitellä persoonallisuuttasi, ammattimaisuuttasi, kokemustasi, taitojasi ja kenties myös koulutustasi. Kerro 3–5 virkkeessä jotakin oleellista johtamistavastasi ja korosta hakemasi työpaikan kannalta olennaisia saavutuksiasi. Profiilitekstin perusteella työhönottajan pitäisi pystyä hahmottamaan hymyilevät kasvosi ja mukava persoonallisuutesi tervehtimässä häntä vastaanottotiskin takaa. 

Asiantuntijan vinkki

Säästä tilaa jättämällä pois sanat "minulla on" tai "minä olen" ja aloittamalla virke sen sijaan dynaamisella verbillä. Pyri kiinnittämään työhönottajan huomio havainnollistamalla kokemuksiasi numerotiedoin – kerro työkokemuksen pituus tai alaistesi lukumäärä. Seuraava profiilitekstin esimerkki tarjoaa ideoita oman profiilitekstisi laatimiseen.

Seuraavassa on profiilitekstin esimerkki.

Profiilitekstin mukautettava esimerkki

Kokenut hotellinjohtaja, joka valvoo tehokkaasti kaikkia hotellin toimintoja. Sitoutunut luomaan ja ylläpitämään huippuluokan hotelliympäristöä vieraille, mikä johtaa erinomaisiin arvosteluihin ja asiakkaiden palaamiseen.

Jäljennetty!

Automaattisen hakijaseurantajärjestelmän päihittäminen

Vaikka jossain on ehkä edelleen mahdollista saada hotellinjohtajan paikka kävelemällä sisään hotelliin ja jättämällä sinne ansioluettelo, nykyään on todennäköisempää, että haet työpaikkaa verkossa ja joudut tekemisiin automaattisen hakijaseurantajärjestelmän (ATS) kanssa. 

ATS-järjestelmät ovat algoritmeja, jotka on sisäänrakennettu moniin nykyisiin rekrytointiportaaleihin. Kun lähetät hakemuksesi, ATS-skannerit etsivät ansioluettelostasi avainsanoja ja vertaavat sitä muiden hakijoiden ansioluetteloihin. Vain parhaat ansioluettelot pääsevät työhönottajan luettaviksi. Muuten loistava ansioluettelo voi siis karsiutua heti alkumetreillä, jos se ei sisällä oikeita avainsanoja. Onneksi näin ei tarvitse käydä! Pienellä ennakoinnilla voit päihittää ATS:n ja maksimoida mahdollisuutesi päästä haastatteluun. Tässä on kolme tärkeää ohjetta:

 • Sisäistä hotellinjohtajan tehtäviin vaadittavat taidot ja työkokemus.
 • Lue työpaikkailmoitus tarkasti ja pane merkille, mitä vaatimuksia tai tehtäviä siinä painotetaan.
 • Muotoile ansioluettelosi niin, että otsikot ovat selkeitä ja teksti helppolukuista.

Avainsanat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä ATS:n läpäisemiseksi. Avainsana voi olla mikä tahansa työpaikkailmoituksessa toistuva taito, tehtävä tai jopa hotellin nimi. Jos räätälöit ansioluettelosi tarkasti kyseistä työpaikkaa varten, se todennäköisesti sisältää jo monia oleellisia avainsanoja.

Toimi näin
 • Lisää avainsanat luontevasti sopiviin osioihin.
 • Kiinnitä erityistä huomiota profiilitekstin ja taidot-osion avainsanoihin.
 • Käytä työpaikkailmoituksen sanamuotoa.
Älä toimi näin
 • Älä lisää ansioluetteloosi avainsanoja, jotka eivät ole totta eli eivät kuvaa sinun taitojasi tai kokemustasi.
 • Älä kikkaile kirjoittamalla avainsanoja valkoisin kirjaimin valkoiselle taustalle – rekrytoijat huomaavat sen!
 • Älä toista avainsanoja tarpeettoman monta kertaa.

Esimerkki työkokemusosiosta: perustan rakentaminen

Hotellinjohtajan tehtävät perustuvat käytännön kokemukseen, siksi haastattelukutsun saaminen riippuu pitkältä työkokemuksestasi. Hotellinjohtajalle työkokemus on välttämätöntä, joten ansioluettelossa kannattaa ehdottomasti käyttää käänteisesti kronologista rakennetta.

Merkitse luetteloon ensimmäiseksi nykyinen tai viimeisin työpaikkasi. Ilmoita tehtävänimikkeesi, työnantajan nimi, paikkakunta sekä työsuhteen alkamis- ja päättymisaika. Kirjoita jokaisen työpaikan alle 3–5 luetelmakohtaa, jotka kuvaavat tehtäviäsi ja saavutuksiasi kyseisessä työpaikassa. Yritä kirjoittaa mahdollisimman erilaisia kohtia osoittaaksesi, että sinulla on runsaasti kokemusta ja monenlaisia taitoja.

Pyri aloittamaan kuvaukset ilmaisuvoimaisella verbillä ja havainnollista kokemuksiasi mahdollisuuksien mukaan numerotiedoin. Voit kertoa esimerkiksi seuraavia asioita:

 • Alaistesi lukumäärä
 • Hotellin huoneiden lukumäärä
 • Päivittäisten sisäänkirjautumisten lukumäärä
 • Paikkojen lukumäärä hotellin ravintoloissa
 • Rakennuksen neliömäärä
 • Hotellin tähtiluokitus
 • Viikoittaisten vieraiden lukumäärä

Seuraavassa on hotellinjohtajan työkokemusosion malli, jota voit muunnella omiin tarpeisiisi

Työkokemusosion muunneltava esimerkki

Hotellinjohtaja paikassa Meri-hotelli, Helsinki 
Lokakuu 2019 

 • Valvon yli 200 työntekijän tiimiä.
 • Johdan tehokkaasti johtoryhmän jäsenten kehittämien strategioiden toteuttamista.
 • Mainostan hotellia, sen tiloja ja palveluja.
 • Avustan vieraita varausjärjestelyissä ja erityistoiveiden toteuttamisessa.
 • Luon tietokantoja ja sisäisäisiä seurantajärjestelmiä tietojen oikeellisuuden varmistamiseksi.

 

Hotellinjohtaja paikassa Hotelli Lahdenpoukama, Espoo 
Toukokuu 2016 - Syyskuu 2019 

 • Kehitin ja toteutin ohjelmia, jotka lisäsivät työntekijöiden sitoutumista ja hotellin tuottavuutta.
 • Loin kanta-asiakasohjelmia, jotka lisäsivät palaavien asiakkaiden määrää.
 • Tein yhteistyötä toimitusjohtajan kanssa aloitteiden ja kampanjoiden laatimiseksi ja toteuttamiseksi.
 • Suoritin päivittäiset johtotehtävät innostuneesti ja kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin.
Jäljennetty!

Esimerkki taidot-osiosta: tärkeimmät kykysi

Hotellinjohtamisessa taitosi ovat oleellisen tärkeitä. Voit sisällyttää monia taitojasi työkokemusosioon aiempien työpaikkojesi alle ja sen lisäksi voit taidot-osiossa antaa esimerkkejä teknisestä osaamisestasi, kielitaidostasi sekä muista konkreettisista kyvyistäsi. Mukaan kannattaa ripotella sopivasti pehmeitä taitoja, onhan majoitusala lopulta pitkälti asiakaspalvelua, missä tarvitaan nimenomaan pehmeitä taitoja. 

Asiantuntijan vinkki

Erään tutkimuksen mukaan kaksikielisten työntekijöiden kysyntä on yli kaksinkertaistunut viimeisten vuosikymmenien aikana. Tämä pätee erityisen vahvasti majoitusalalla, jossa sekä vieraat että henkilökunta kommunikoivat monilla kielillä. Hyvä kielitaito on siis ehdoton etu, jotka kannattaa mainostaa ansioluettelossa.

Seuraavassa on esimerkki hotellinjohtajan taidot-osiosta.

Taidot-osion muunneltava esimerkki
 • Tehokas ajanhallinta
 • Monisuorittaminen
 • Sopeutumiskyky
 • Asiakaspalvelu
 • Johtamistaidot
 • Viestintätaidot
 • Hyvä organisaatiokyky
Jäljennetty!

Koulutusosion esimerkki: aina askelen edellä

Koulutuksen merkitys hotellinjohtajan ansioluettelossa kasvaa työmarkkinoiden kiristyessä. Vaikka monet taidoista voi oppia työssä, hotelli-, matkailu- tai johtamisalan korkeakoulututkinto voi parantaa mahdollisuuksia päästä haastatteluun. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto tai sitä korkeampi tutkinto, voit jättää ylioppilastutkinnon pois ansioluettelostasi. Muunneltavasta hotellinjohtajan ansioluetteloesimerkistämme voit saada ideoita oman ansioluettelosi koulutusosioon.

Koulutusosion mukautettava esimerkki

Restonomi, Laurea, Espoo 
Syyskuu 2012 - Toukokuu 2015 


Ylioppilastutkinto, Leppävaaran lukio, Espoo 
Elokuu 2009 - Toukokuu 2012

Jäljennetty!

Sertifikaatit ja jäsenyydet

Jos olet useiden yhdistysten jäsen tai olet suorittanut turvallisuus- tai johtamisalan sertifikaatteja, voit harkita erillisen sertifikaatit ja jäsenyydet -osion laatimista ansioluetteloosi. Nämä tiedot osoittavat työhönottajalle sitoutumista alaan ja innostusta jatkuvaan kouluttautumiseen.

Oikean rakenteen valitseminen hotellinjohtajan ansioluetteloon

Kun valitset ansioluettelosi rakennetta, seuraavasta kysymyksestä voi olla apua: Haluatko korostaa enemmän työkokemustasi vai taitojasi? Jos työkokemus on sinusta tärkeämpää, käänteisesti kronologinen ansioluettelomuoto on todennäköisesti sinulle paras valinta. Se korostaa aiempia työpaikkoja, brändejä ja tehtävänimikkeitä.

Useimmille hotellinjohtajille tämä on luultavasti paras ansioluettelomuoto. Johtotehtävissä painotetaan yleensä työkokemusta, ja hotellinjohtajat hyötyvät myös ansioluettelomuodosta, joka korostaa hotellibrändejä (tiedät varmasti itsekin, kuinka vaikuttavaa Intercontinentalin tai Sheratonin mainitseminen ansioluettelossa voi olla).

Joissain harvinaisissa tapauksissa parempi vaihtoehto saattaa olla toiminnallinen ansioluettelomuoto, joka korostaa taidot-osiota, tai hybridimuoto, jossa yhdistyvät molemmat lähestymistavat. 

Toimi näin
 • Valitse ansioluettelomuoto, joka korostaa vahvuuksiasi.
 • Muotoile ansioluettelo niin, että se sopii tyyliltään hotelliketjun brändiin ja imagoon.
 • Luo näyttävä otsikko, joka ei vie liikaa tilaa sivulla.
Älä toimi näin
 • Älä käytä epätavallisia tai "luovia" otsikoita, sillä ne saattavat estää ATS:ää tai työhönottajaa löytämästä tarvittavia tietoja.
 • Älä käytä enempää kuin kahta eri kirjaintyyppiä.
 • Älä käytä pienempää kuin 10 pistekoon tai suurempaa kuin 12 pistekoon tekstiä.

Jos et halua tuhlata aikaa taistelemalla tekstinkäsittelyohjelmien ja graafisen suunnittelun ohjelmien kanssa, voit valita ammattilaisen suunnitteleman valmiin ansioluettelopohjan. Hotellinjohtajien ansioluetteloihin suosittelemme Cvapp.fi-palvelun käytännössä testattuja tyylikkäitä ansioluettelopohjia.

Sinun tarvitsee vain lisätä tietosi (tai muokata muunneltavaa hotellinjohtajan ansioluetteloesimerkkiämme), valita mieleisesi värit ja pääset lataamaan täydellisen ansioluettelon muutamassa minuutissa.

Tärkeimmät ohjeet hotellinjohtajan ansioluettelon laatimiseen

 1. Hyvä ansioluettelo on välttämätön hotellinjohtajan paikan saamiseksi, varsinkin kun kilpailu alalla kiristyy.
 2. Lisää mahdollisuuksiasi työpaikan saamiseen osoittamalla, että tunnet alan muutokset.
 3. Profiiliteksti on yksi hotellinjohtajan ansioluettelon tärkeimmistä osioista, koska se tarjoaa sinulle tilaisuuden esitellä ammatillista persoonaasi.
 4. Päihitä ATS käyttämällä avainsanoja luontevasti koko ansioluettelossa ja kiinnittämällä erityistä huomiota työpaikkailmoituksen tarkkaan sanamuotoon.
 5. Ulkomuoto on todennäköisesti ensimmäinen asia, johon rekrytoija kiinnittää huomiota ansioluettelossasi. Hyödynnä ansioluetteloesimerkkejämme inspiraation lähteenä oman ansioluettelosi muotoiluissa.
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
750 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
740 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
60 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
570 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
35 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
520 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
360 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
940 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
240 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
61 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 500 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
82 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
28 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
2 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet