1. Ansioluetteloesimerkit
 2. Kotiäiti
kirjoittanut Charlotte GraingerCharlotte Grainger

Työnimikkeen Kotiäiti ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Kotiäiti ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.4
Keskimääräinen arvosana
54 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Kotiäiti ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Olet perheesi pää, kokki, siivooja, johtaja, opettaja, autonkuljettaja, leikittäjä ja koordinaattori. Kyllä, kotiäideillä* on kädet täynnä työtä. Jos olet ollut kotiäitinä, tiedät ettei se ole helppoa. Mutta miten onnistut palaamaan työelämään kotiäitiyden jälkeen? Avain menestykseen on vakuuttava kotiäidin ansioluettelo. 

Sinulla on paljon kerrottavaa. Voit jakaa paitsi aiemman työelämäsi mehukkaita yksityiskohtia, myös sen, mitä vanhemmuus on opettanut sinulle. Näiden kahden kokemuksen yhdistäminen on suurin haaste. Mutta se ei ole mahdotonta ja me autamme sinut alkuun!

Meillä Cvapp.fi-palvelussa on kaikki, mitä tarvitset urasi uudelleenkäynnistämiseen. Tarjoamme ansioluetteloesimerkkejä yli 350 ammattiin sekä asiantuntijoiden laatimia kirjoitusohjeita jokaiselle niistä. Jos haluat esitellä tiivistetysti taitosi ja kokemuksesi potentiaalisille työnantajille, olet tullut oikeaan paikkaan. Seuraavassa kotiäidin ansioluetteloesimerkissä ja kirjoitusoppaassa käsittelemme seuraavia asioita:

 • Mitä kotiäiti tekee (ja miksi se on tärkeää!)
 • Kotiäitien nykyinen työtilanne
 • Työhakemuksen laatiminen ansioluetteloesimerkin innoittamana
 • Sopivan asettelun ja muotoilun valinta
 • Tilastotietoja ja asiantuntijoiden vinkkejä etsinnän tueksi

Olitpa sitten viettänyt vuoden tai viisi vuotta kotiäitinä, lähestymistapasi tulisi olla sama. Anna meidän opastaa sinut askel askelelta kohti unelmiesi työpaikkaa.

Mitä kotiäiti tekee?

Kotiäitinä olet perheesi pää. Tyypillisenä päivänä taiteilet kokin, siivoojan, autonkuljettajan ja opettajan roolien välillä. Saatat löytää itsesi pesemästä pyykkiä, suunnittelemasta ja valmistamasta aterioita, järjestämästä retkiä ja siivoamasta kotia.

Ansioluettelossa kannattaa korostaa, että kotiäitinä olet tottunut kantamaan paljon vastuuta. Työkokemusosiossa korostat tuoreinta työkokemustasi eli kokemustasi kotiäitinä. Tämä tarkoittaa käytännössä taitoja, joita olet oppinut ja haasteita, joita olet kohdannut ollessasi täysipäiväinen vanhempi. Kotiäidin tehtäviin voi kuulua muun muassa:

 • Perheen talouden hoitaminen
 • Retkien ja lomien suunnittelu
 • Kodin siivous ja järjestyksen ylläpito
 • Terveellisten aterioiden suunnittelu ja valmistus
 • Lasten auttaminen läksyissä
 • Lasten kuljettaminen
 • Perheen lemmikkien hoitaminen

Päiviesi sisältö vaihtelee luonnollisesti perheesi tilanteen mukaan. Kotiäiti ei saa unohtaa tai laiminlyödä tehtäviään. Kotiäitinä oleminen ei ole helppoa. Työnantajilla saattaa olla asiaan liittyviä ennakkoajatuksia, ja ne on hyvä reippaasti oikaista.

Asiantuntijan vinkki

Kodin hallinta voi tuntua henkisesti raskaalta

Huono Äiti -yhteisö on tuonut julkisuudessa ja etenkin äitien keskuudessa humoristisella ja voimauttavalla tavalla esiin tarinoita siitä, kuinka raskasta, tylsää ja uuvuttavaa kotiäitinä oleminen voi olla. Monille omat lapset ja heidän hoitamisensa kotona on ollut haave, mutta sivustolla viitataan amerikkalaistutkimukseen, jonka mukaan kotiäideillä, varsinkin pienituloisilla kotiäideillä, on enemmän masennusta ja vihan sekä surun tunteita kuin muilla äideillä ja naisilla. Vähentyneet aikuiskontaktit, univelka, rahapula, huolet, parisuhdeongelmat voivat kaikki osaltaan vaikuttaa siihen, että kotivanhemmuus koetaan raskaana. On tärkeää, että kotiäideillä on vahva tukijärjestelmä ja riittävästi taukoja.

Kotiäidin työllisyysnäkymät

Ennen kuin alat päivittää ansioluetteloasi ja hakea töitä, sinun on hyvä selvittää hieman tarkemmin, millaiset työelämään palaavan kotiäidin työllisyysnäkymät ovat. Se voi nimittäin auttaa työnhakustrategian luomisessa.

Emme aio turhaan kaunistella asiaa: kotiäitien voi olla vaikeaa saada töitä, kun he kotiäitivuosien jälkeen palaavat työelämään. Tutkimukset ovat osoittaneet, että monet työnantajat suhtautuvat ennakkoluuloisesti vanhempiin, jotka ovat viettäneet aikaa kotona lastensa kanssa. Lisäksi kotiäitivuodet voivat syödä ammatillista itsetuntoa, jolloin työnhakijan olo saattaa tuntua epävarmalta. Tieto & trendit -sivustolla julkaistussa artikkelissa Marianna Keyriläinen kirjoittaa, että perhevapaiden uravaikutukset koskevat lähinnä naisia, koska he käyttävät suurimman osan perhevapaista. Tilastokeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan perhevapaalta palaavista naisista 77 % jatkoi samassa työpaikassa, 18 % vaihtoi työpaikkaa ja 5 % ei palannut työhön viimeisimmän perhevapaan päättymisen jälkeen.

Ei kannata kuitenkaan lannistua. Tilanne voi tuntua epäreilulta, mutta peli ei ole menetetty, on vain tehtävä määrätietoisesti töitä sen eteen, että työnantaja vakuuttuu sinun arvostasi työntekijänä.

Asiantuntijan vinkki

Etätyö on työn tulevaisuus!

Työmaailma on muuttunut. Pandemian ja lukuisien teknologisten edistysaskeleiden ansiosta (kiitos, Zoom!), etätyö on nyt suositumpaa kuin koskaan. Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan vuonna 2022 Suomen työllisistä 11 % ilmoitti työskennelleensä koko työaikansa kotoa käsin.

Etätyö voi olla hyvä tapa saavuttaa tasapaino työn ja perhe-elämän välillä, kun lapsia voi hoitaa kotona tarvittaessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että kukaan ei pysty hoitamaan kaikkea, ainakaan ilman kunnollisia tukijoukkoja. Liian monet velvollisuudet voivat johtaa loppuunpalamiseen.

Monet työnantajat ovat onneksi joustavia työaikojen suhteen, mikä mahdollistaa lasten hoitamisen tai kuljettamisen erikoistilanteissa. Työpaikkaa etsiessä kannattaa selvittää, kuinka joustava potentiaalinen työnantaja on tällaisissa asioissa.

Työpaikan löytäminen pitkän poissaolon jälkeen voi olla haasteellista. Prosessi kannattaa polkaista käyntiin laatimalla edustava ansioluettelo, joka myy taitosi työnantajalle. Yleisiä ohjeita voit lukea kattavasta ansioluettelon kirjoitusoppaastamme.

Kotiäidin ansioluettelon laatiminen

Kun olet päättänyt palata työelämään, sinun on aivan ensiksi pohdittava, mitä tietoja sisällytät ansioluetteloosi. Onneksi on olemassa yksinkertainen kaava, jota voit käyttää. Kotiäidin ansioluettelon tulisi sisältää seuraavat osat:

 • Otsikko
 • Profiiliteksti (tunnetaan myös nimellä esittelyteksti)
 • Työkokemusosio
 • Taidot-osio
 • Koulutusosio

Kerro avoimesti, että olet viettänyt aikaa kotiäitinä. Salaperäiset mustat aukot ansioluettelossa eivät tee hyvää vaikutusta lukijaan. Ne voivat herättää työhönottajassa kysymyksiä. Asia kannattaa tehdä siis selväksi heti kättelyssä.

Asiantuntijan vinkki

Kiinnitä huomiota kirjoitustyyliisi!

Onko kirjoittaminen jäänyt vähiin kotiäitinä ollessa? Jos edellisen virallisen asiakirjan kirjoittamisesta on kulunut aikaa, saattaa olla vaikea löytää kirjoittamiseen ammattimainen ote. Liian rento, puhekielenomainen tyyli ei tee vaikutusta työhönottajiin.

Varmista siis, että ansioluettelosi näyttää ja kuulostaa asialliselta. Käytä muodollista ja kohteliasta kieltä. Varaudu korjailemaan ja hiomaan tekstiä, kunnes se on juuri oikean sävyinen.

Kun olet kirjoittanut ansioluettelosi, pyydä luotettavaa ystävää, entistä työkaveria tai perheenjäsentä tarkistamaan se puolestasi. He saattavat pystyä antamaan vinkkejä siitä, miten voit parantaa hakemustasi ja varmistaa, että se vastaa työhönottajien korkeita vaatimuksia.

On tärkeää räätälöidä ansioluettelo hakemaasi työpaikkaa ja potentiaalista työnantajaa silmällä pitäen. Tämän tehtävän helpottamiseksi kannattaa perehtyä yritykseen. Tutustu yrityksen verkkosivustoon ja lue, miten yritys on profiloitunut mediassa. Mitä paremmin ymmärrät työnantajia ja heidän tarpeitaan, sitä paremmin tarkemmin voit räätälöidä ansioluettelosi. Mieti tarkkaan, mitä taitoja voit siirtää muilta elämänalueilta uuteen työtehtävääsi, ja merkitse nämä siirrettävät taidot selkeästi ansioluetteloosi.

Lopuksi sinun on varmistettava, että ansioluettelosi läpäisee automaattisen hakijaseurantajärjestelmän (ATS) suorittaman alkukarsinnan. Vain ATS-järjestelmän seulonnasta selvinneet ansioluettelot päätyvät työhönottajan luettaviksi. Järjestelmä käyttää avainsanoja ja lauseita arvioidakseen, oletko sopiva kandidaatti. Kannattaa siis käydä työpaikkailmoitus tarkasti läpi ja lisätä sen sisältämiä avainsanoja ansioluetteloosi.

Paras rakenne kotiäidin ansioluettelolle

Yleensä ansioluettelossa käytetään käänteisesti kronologista rakennetta. Tämä tarkoittaa, että aloitat viimeisimmästä työpaikastasi tai tutkinnostasi ja etenet ajassa taaksepäin. Näin työhönottajat näkevät helposti, mitä olet viime aikoina tehnyt. He pystyvät arvioimaan nopeasti, sovitko sinä tehtävään.

Olet saattanut tehdä monenlaisia töitä ennen kuin siirryit kotiäidiksi. Jos sinulla ei ole selvää urapolkua, älä ole huolissasi. Voit aina käyttää toiminnallista ansioluetteloa. Tämä rakenne painottaa vähemmän työkokemustasi ja antaa tilaa taitojesi ja lahjakkuuksiesi esittelylle. Jos harkitset siirtymistä alalle, josta sinulla ei ole työkokemusta, tämä vaihtoehto voi olla sinulle sopiva.

Tutustu esimerkkiansioluetteloomme, joka antaa vinkkejä oman ansioluettelosi jäsentelyyn. Jos tarvitset lisää neuvoja ansioluettelon laatimiseen, suosittelemme tutustumaan kattavaan kirjoitusoppaaseemme.

Ansioluettelon otsikko

Ansioluettelon otsikko sijaitsee sivun yläreunassa. Se sisältää nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ja sinun on varmistettava, että se on helposti luettavissa. Käytä selkeää kirjaintyyppiä ja vältä liiallisia koristeita.

Ansioluettelon profiiliteksti

Profiiliteksti on ansioluettelon vapaamuotoisin osio. Se tarjoaa tilaisuuden kertoa, mitä tarjottavaa sinulla on potentiaaliselle työnantajalle. Muotoile sanomasi lyhyesti ja ytimekkäästi.

Voit käyttää profiilitekstissä "kotiäiti"-nimityksen sijaan työnimikettä, joka sinulla oli ennen kotiäidiksi jäämistä. Tämä saa työhönottajan huomion kiinnittymään kotiäitiyden sijaan ensin ammattiisi.

Jos et tiedä, mistä aloittaa, muista mainita ainutlaatuiset kykysi, aiemmat työpaikkasi sekä mitattavissa olevia tuloksia, joita olet saavuttanut. Voit hakea ansioluetteloesimerkistämme inspiraatiota tämän osion kirjoittamiseen.

Profiilitekstin mukautettava esimerkki

Energinen ammattilainen, jolla on runsaasti hyvin siirrettävissä olevia taitoja. Pystyy todistettavasti selviytymään monenlaisista haasteista varmistaen samalla kriittisten tehtävien sujuvan ja oikea-aikaisen suorittamisen. Vahvat projektinhallinta-, ongelmanratkaisu- ja hallinnolliset taidot sekä kyky edistää myönteistä ilmapiiriä kaikkien kiireisimmissäkin tilanteissa.

Jäljennetty!

Työkokemusosion esimerkki

Kuten olemme jo maininneet, voit käyttää ansioluettelossasi käänteisesti kronologista rakennetta. Se tarkoittaa viimeisimmän työkokemuksen sijoittamista työkokemusosiossa ensimmäiseksi. Merkitse jokaisesta työpaikasta työnimikkeesi, työnantaja, paikkakunta sekä työsuhteesi alkamis- ja päättymisaika. Kirjoita tämän otsikon alle luettelomuotoon työtehtäväsi ja saavutuksesi kyseisessä tehtävässä.

Asiantuntijan vinkki

Kotiäitiys on työkokemusta!

Sisällytä viimeisin työkokemuksesi eli kotiäitinä oleminen ansioluettelosi työkokemusosioon. Kirjoita tämä kuten minkä tahansa muu työpaikka. Kirjoita otsikkoon "Kotiäiti" ja sen jälkeen kotiäitiyden alkamis- ja päättymisaika sekä otsikon alle tärkeimmät tehtäväsi ja saavutuksesta kotiäitinä. Kun esität kotiäidin tehtävät reilusti työkokemusluettelossa, työhönottaja ei turhaan joudu arvailemaan, mitä ole puuhaillut ansioluettelosi aukkokohdissa.

Työkokemusosion mukautettava esimerkki

Kotiäiti paikassa Itsenäinen ammatinharjoittaja, Vantaa 
Maaliskuu 2020 

 • Hallitsen kotitalouden menoja ja luon yksityiskohtaisia ja tehokkaita budjetteja.
 • Valvon useiden henkilöiden tarpeita ja hallinnoin aikatauluja ja tehtäviä optimaalisten tulosten takaamiseksi.
 • Laadin yksityiskohtaisia toiminta- ja tapahtumakalentereita, jotka sisältävät muun muassa projektit, matkat, tapaamiset ja kokoukset.
 • Ylläpidän suhteita terveydenhuollon ammattilaisiin, akateemisiin hallintoviranomaisiin ja ohjelmien johtajiin varmistaakseni, että he vastaavat tarpeisiimme.
 • Selvitän ja sovittelen monimutkaisia asioita ja valmennan toisia elintärkeiden viestintä- ja ongelmanratkaisutaitojen kehittämisessä.

 

Projektijohtaja paikassa Tessa Oy, Vantaa 
Lokakuu 2016 - Maaliskuu 2020 

 • Johdin 12 hengen tiimiä useiden hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Tein yhteistyötä sidosryhmien ja johdon kanssa hankkeen tavoitteiden määrittelemiseksi, haasteiden tunnistamiseksi ja mahdollisten esteiden ennakoivaksi ratkaisemiseksi.
 • Muotoilin ja hallinnoin hankkeiden budjetteja ja toteutin kustannustenhallintatoimenpiteitä.
 • Ylläpidin monitahoista aikataulua ja hallinnoin projektin vaiheita varmistaakseen oikea-aikaisen toimituksen.

 

Kanslisti paikassa Musiikkiopisto Nuottiavain, Vantaa 
Huhtikuu 2014 - Syyskuu 2016 

 • Hoidin musiikkikoulun hallintoa ja varmistin opetuksen sujuvan toiminnan.
 • Tein yhteistyötä opettajien kanssa ilmoittautumisten, dokumentoinnin ja raportoinnin hallinnoimiseksi.
 • Hallinnoin asiantuntevasti budjetteja, valvoin menoja ja toimitustasoja.
Jäljennetty!

Ansioluettelon taidot-osion esimerkki

Vakuuttaaksesi työnantajan siitä, että olet oikea henkilö tehtävään, sinun on esitettävä ansioluettelossasi oikeat taidot. Tässä kohtaa kokemuksesi kotiäitinä erottaa sinut joukosta. Koska olet tottunut hoitamaan kotitalouden kaikkia osa-alueita, olet hankkinut runsaasti erityistaitoja, joita voit hyödyntää ansioluettelossasi.

Ansioluettelon taidot-osion tulee sopia hyvin siihen tehtävään, jota haet. Mieti, miten vanhemmuuden kautta hankkimasi siirrettävät taidot vastaavat työn vaatimuksia. Tässä osiossa tulisi olla sopivassa suhteessa sekä kovia että pehmeitä taitoja. Ansioluettelossa ei ole kovin paljon tilaa kertoa taidoistasi, mutta voit kertoa niistä lisää työhakemuksessasi.

Ansioluettelon taidot-osion mukautettava esimerkki
 • Projektinjohto
 • Monialainen koordinointi
 • Suhteiden rakentaminen
 • Konfliktien ja ongelmien ratkaiseminen
 • Talousarvioiden hallinta
 • Ajankäytön ja prioriteettien hallinta
 • Viestintä
Jäljennetty!

Kotiäidin ansioluettelon koulutusosio

Koulutusvaatimukset riippuvat siitä, mihin tehtävään haet. Joihinkin työpaikkoihin riittää koulun päästötodistus. Jos olet suorittanut opintoja, merkitse ansioluettelon koulutusosioon tiedot opinnoistasi (oppilaitoksen nimi, paikkakunta sekä opintojen alkamis- ja päättymisaika).

Yleensä käänteisesti kronologinen järjestys on paras koulutusosiossa. Jos kuitenkin haluat korostaa tiettyä tutkintoa, joka on hakemasi työpaikan kannalta oleellinen, voit muuttaa järjestystä.

Koulutusosion mukautettava esimerkki

Humanististen tieteiden kandidaatti, suomen kieli ja kirjallisuus, Helsingin yliopisto, Helsinki 
Elokuu 2011 - Toukokuu 2014

Jäljennetty!

Ansioluettelon asettelu ja muotoilu

Rekrytoijat käyttävät keskimäärin seitsemän sekuntia kunkin ansioluettelon tarkasteluun. Sinun on tehtävä oikea ensivaikutelma. Valitse yksinkertainen tyyli, joka korostaa kokemustasi ja taitojasi. Yleinen sääntö on, että ammattimaisessa ansioluettelossa tulisi käyttää enintään kahta erilaista kirjaintyyppiä. Huolehdi myös, että sivulla on riittävästi tyhjää tilaa tekstin tasapainona.

Tarvitsetko apua muotoiluun? Me tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman käytännössä testattuja ansioluettelopohjia. Niitä käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa hakemuksesi laatimisessa.

Tärkeimmät ohjeet kotiäidin ansioluettelon laatimiseen

 1. Kun haluat palata työelämään kotiäitinä viettämäsi jakson jälkeen, sinun on vakuutettava työnantajat siitä, että olet heidän aikansa arvoinen. Voit ammentaa inspiraatiota ansioluetteloesimerkeistämme.
 2. Oikea sävy vie sinut pitkälle! Käytä ansioluettelossasi ammattimaista kieltä, joka sopii hakemaasi tehtävään ja yritykseen.
 3. Älä yritä peitellä sitä tosiasiaa, että urasi on ollut tauolla. Kerro avoimesti, miten olet käyttänyt tämän ajan.

Varmista, että ansioluettelon ulkoasu on selkeän tyylikäs. Työnantajilla ei ole paljon aikaa tarkastella hakemustasi – pidä se yksinkertaisena!

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 480 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 000 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 700 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
730 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
720 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
580 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
57 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
550 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
33 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
510 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
350 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
930 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
230 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
490 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
52 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 400 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
110 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
69 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
18 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet