1. Ansioluetteloesimerkit
 2. Hammaslääkäri
kirjoittanut Susan ShorSusan Shor

Työnimikkeen Hammaslääkäri ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Hammaslääkäri ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.9
Keskimääräinen arvosana
35 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Hammaslääkäri ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Säteilevä hymy on tervehdykseksi ja samalla käyntikorttisi. Se vakuuttaa potilaille, että osaat hoitaa hampaita ja ikeniä. Ajattele hammaslääkärin ansioluetteloasi ikään kuin tervehdyksenä hakiessasi uutta työpaikkaa.

Sinä osaat rauhoittaa potilaat, ja nyt on cvapp.fi-palvelun vuoro rauhoittaa sinut. Hyödynnä työnhaussa meidän resurssejamme, jotka sisältävät muun muassa ansioluettelo-oppaita ja yli 300 ammatin ansioluetteloesimerkin. Helppokäyttöinen ansioluettelotyökalumme auttaa sinua laatimaan ansioluettelon, joka tekee loistavan ensivaikutelman uuteen työnantajaasi.

Tässä ansioluettelo-oppaassa käsittelemme seuraavia aiheita:

 • Mitä hammaslääkäri tekee?
 • Ohjeita ja vinkkejä hammaslääkärin ansioluettelon kirjoittamiseen
 • Hammaslääkärin ansioluettelon rakenne
 • Ohjeita ansioluettelon eri osien (profiiliteksti, työkokemus, koulutus, taidot) kirjoittamiseen
 • Ansioluettelon ammattimainen asettelu ja muotoilu

Mitä hammaslääkäri tekee?

Hammaslääkäreiden elämä ei ole helppoa. Heidän opintonsa kestävät vuosikausia ja työssään he voivat joutua tekemiseen potilaiden kanssa, jotka potevat dentofobiaa eli hammaslääkäripelkoa. Olennainen osa heidän työtään on auttaa potilaita rentoutumaan, jotta he voivat suorittaa hammastarkastuksen ja tarvittavat toimenpiteet turvallisesti.

Hammaslääkärin tehtävä on huolehtia potilaiden suunterveydestä ja hänen yleisimpiä työtehtäviään ovat hampaiden paikkaaminen ja erilaisten suun alueen tulehdusten hoitaminen, mutta hän voi erikoistua myös hampaiden oikomiseen ja hammasproteeseihin. Hammaslääkäreiden on osattava tarjota kattavaa hoitoa ja kommunikoida potilaiden kanssa selkeästi hoitovaihtoehdoista ja -suunnitelmista.

Tilastotietoja

Hammaslääketieteen erikoisalat

Hammaslääkärit voivat erikoistua johonkin seuraavista erikoisaloista:

 • Hampaiston oikomishoito
 • Kliininen hammashoito
 • Hammaslääketieteellinen diagnostiikka
 • Terveydenhuolto
 • Suu- ja leukakirurgia

Hammaslääkärien työmarkkinat ja tulevaisuudennäkymät 

Suomessa on noin 4 600 työssä käyvää hammaslääkäriä, joista suurin osa työskentelee terveyskeskuksissa tai yksityisvastaanotoilla. Valtaosa hammaslääkäreistä tekee kliinistä työtä eli hoitaa potilaita. Lisäksi hammaslääkäreitä työskentelee opettajina, tutkijoina ja hallinnollisissa tehtävissä. Hammaslääkäreiden työtilanne on hyvä.

Hammaslääkäriliiton vuonna 2023 tekemän työmarkkinatutkimuksen (TMT) mukaan osa-aikatyön suosio on lisääntynyt hammaslääkärien keskuudessa. Kyselyyn vastanneista hammaslääkäreistä 37,5 % ilmoitti tekevänsä päätoimeaan osa-aikaisesti. Syyksi osa-aikatyöskentelylle ilmoitettiin työssä jaksaminen ja halu saada enemmän vapaa-aikaa.

Tilastotietoja

Duunitori.fi-palvelun mukaan hammaslääkärin keskimääräinen kuukausipalkka oli vuonna 2022 kuntasektorilla 6 063 euroa. Erikoishammaslääkärin palkka oli kuntasektorilla keskimäärin 7 975 euroa. Palkkaan voi vaikuttaa esimerkiksi sijainti, koulutusaste, toimiala ja työkokemus.

Hammaslääkärin ansioluettelon kirjoittaminen

Ennen kuin alat kokoamaan ansioluetteloasi, perehdy hieman sen rakenteeseen. Ansioluettelon tulisi sisältää seuraavat osat:

 • Otsikko
 • Profiiliteksti (toiselta nimeltään esittelyteksti)
 • Työkokemusosio
 • Taidot-osio
 • Koulutusosio

Jokaisella osiolla on ansioluettelossa oma tehtävänsä. Yhdessä ne tarjoavat tarkan kuvan sinusta ammattilaisena. Antaaksesi itsestäsi huolellisen ja ammattimaisen kuvan, toimi näin:

 • Käsittele jokaista hakemusta kuin se olisi ensimmäisesi. Toisin sanoen perehdy huolellisesti potentiaaliseen työnantajaan ja muokkaa ansioluetteloasi työnantajan käytäntöjen mukaan.
 • Hyödynnä ammattilaisten laatimia ansioluettelopohjia, jotka varmistavat siistin ja edustavan ensivaikutelman.
 • Jos lähetät hakemuksesi verkkopalvelun kautta, panosta ATS-karsinnan läpäisemiseen.
Asiantuntijan vinkki

ATS-karsinnan läpäiseminen   

Jos lähetät työhakemuksesi verkkopalvelun kautta, se joutuu ensin automaattisen hakijaseurantajärjestelmän (ATS) analysoitavaksi. ATS-ohjelmistot on suunniteltu auttamaan henkilöstöosaston henkilökuntaa suodattamalla pois sellaiset ehdokkaat, joilla ei ole vaadittuja taitoja ja kokemusta.

Ei ole takeita siitä, että ansioluettelosi päätyy ihmisen tarkasteltavaksi, mutta voit parantaa mahdollisuuksiasi lisäämällä ansioluetteloosi avainsanoja ja lauseita työpaikkailmoituksesta. Varmista, että sanamuoto kuulostaa luonnolliselta, ja vältä avainsanojen liiallista toistoa, mutta analysoi työpaikkailmoitus huolellisesti varmistaaksesi, ettet jätä pois mitään tärkeitä työn osa-alueita.

Hammaslääkärin ansioluettelon rakenne

Yleensä suosittelemme käyttämään ansioluettelossa käänteisesti kronologista järjestystä kahdesta syystä: Rekrytoija näkee yhdellä silmäyksellä, mitä teet tällä hetkellä, ja järjestys helpottaa ATS-analyysia.

Käänteisesti kronologisen ansioluettelon työkokemusosiossa ensimmäiseksi merkitään nykyinen tai viimeisin työpaikka. Sen jälkeen merkitään sitä edeltävät työpaikat noin kymmenen vuoden ajalta. Hammaslääkärinä tämä voi tarkoittaa työpaikkojen lisäksi myös harjoittelujaksoja.

Jos sinulla on hammaslääkärinä erikoisasiantuntemusta, osaamispohjainen ansioluettelo voi olla parempi valinta, sillä se keskittyy taitoihin työkokemuksen sijaan. Vastavalmistuneet hammaslääkärit (onnittelut!) tai kokeneet konkarit voivat valita jonkin esittelemistämme hybridimuotoisista ansioluetteloista.

Ansioluettelon profiiliteksti

Profiiliteksti eli esittelyteksti sijaitsee ansioluettelon alussa heti otsikon alla. Se tarjoaa sinulle tilaisuuden esitellä persoonallisuuttasi. Asiantuntemuksesi on ratkaisevan tärkeää urallasi, mutta myös vuorovaikutuksesi potilaiden kanssa on tärkeää. Profiilitekstissä voit kertoa, miten suhtaudut potilaisiin ja miten ylläpidät potilassuhteita. Työhönottajalle tämä antaa osviittaa siitä, sopisitko hyvin työyhteisöön.

Pyri 3–4 virkkeessä antamaan itsestäsi vakuuttava kuva, mutta varo kerskailemasta liikaa. Aloita esittelemällä itsesi ja urasi, ja kerron sen jälkeen osuva anekdootti työstäsi. Selitä reilusti, miksi juuri sinä olisit paras valinta avoimeen työpaikkaan. (Sinulla on hieman enemmän tilaa tarkentaa selitystäsi työhakemuskirjeessä.)

Etkö edelleenkään osaa päättää, mitä kirjoittaa? Tutustu seuraavaan esimerkkiin hammaslääkärin profiilitekstistä. Voit tutustua myös muihin hoitoalan ansioluetteloesimerkkeihimme. Esimerkiksi erikoishammaslääkärin ja lääkärin ansioluetteloista voi olla sinulle apua.

Ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki

Innostunut hammaslääkäri, jolla on laaja kokemus suun diagnostiikasta, korjaavasta hammashoidosta, protetiikasta sekä kosmeettisista toimenpiteistä. Ahkera ja sitoutunut tarjoamaan potilaille mukavan ja onnistuneen kokemuksen. Taitava kivunhoidossa ja potilaiden ohjaamisessa ennaltaehkäisevään suuhygieniaan.

Jäljennetty!

Ansioluettelon työkokemusosio

Tämä osio on hammaslääkärin ansioluettelon ydin. Rekrytoijat haluavat yksityiskohtia kokemuksestasi, joten anna heille jotakin pureskeltavaa. Parhaat ansioluettelot tarjoavat tarkkoja tietoja, jotka esittelevät hakijan uraa ja vahvuuksia.

Merkitse ensin muistiin kaikki vastuualueet ja saavutukset, joita sinulla on ollut eri työpaikoissa. Valitse laatimastasi listasta ne vastuualueet ja saavutukset, jotka sopivat parhaiten hakemaasi tehtävään

Noudata ansioluettelosi jokaisessa luettelokohdassa seuraavaa muotoilua:

 • Jätä pois minä-pronomini ja aloita virke dynaamisella verbillä.
 • Kuvaile, mitä teit.
 • Selitä, mikä oli toimintasi tulos.

Tutustu seuraavassa hammaslääkärin ansioluetteloesimerkin työkokemusosioon.

Ansioluettelon työkokemusosion muunneltava esimerkki

Hammaslääkäri paikassa Vastaanotto Valkonen, Joensuu 
Kesäkuu 2013 - Lokakuu 2018 

 • Annoin potilaille tietoa ennakoivasta hammashoidosta, plakin hallinnasta ja hoitovaihtoehdoista.
 • Käytin uusinta tekniikkaa ja tarjosin mahdollisimman korkeatasoista hoitoa.
 • Suoritin rutiininomaisia hammastarkastuksia.
 • Kohtelin potilaita kunnioittavasti ja huomioin heidän herkkyytensä.
 • Hoidin onnistuneesti monimutkaisia hammaslääketieteellisiä tapauksia.

 

Hammaslääkäri paikassa Joensuun terveyskeskus, Joensuu 
Elokuu 2009 - Toukokuu 2013 

 • Hoidin lapsipotilaita.
 • Annoin potilaille tietoa asianmukaisesti hammashygieniasta ja ennaltaehkäisevistä käytännöistä.
 • Seurasin huolellisesti potilaiden hampaiden kasvua ja kehitystä.
 • Loin lämpimän ja viihtyisän ympäristön, jossa lapset tunsivat olonsa turvalliseksi.
 • Kerroin vanhemmille hammashoidosta ja hoitovaihtoehdoista.
 • Loin hoitosuunnitelmia potilaiden suun terveyden palauttamiseksi.
Jäljennetty!

Ansioluettelon taidot-osio

Taidot-osio on kuin alustava tutkimus. Rekrytoijat haluavat yleiskuvan sinusta hammaslääkärinä, ennen kuin paneutuvat syvällisemmin uraasi. Se tarkoittaa, että sinun on valittava huolellisesti, mitä ominaisuuksiasi korostat. Tämä on helpoin osio räätälöidä työpaikkailmoituksen perusteella.

Hammaslääkäreillä on oltava kovia taitoja (koulussa opittuja, ammatin edellyttämiä), mutta he tarvitsevat myös pehmeitä taitoja, joita ovat esimerkiksi erinomaiset viestintätaidot (jos olet monikielinen, se voi olla iso plussa!) ja tarkkuus. Kun valitset taitoja ansioluetteloosi, pidä mielelläsi työpaikka, jota olet hakemassa. Seuraavassa on esimerkki ansioluettelon taidot-osiosta.

Asiantuntijan vinkki

Mikä tekee hyvän hammaslääkärin?

Hammaslääkärilehti on laatinut luettelon hyvän hammaslääkärin ominaisuuksista. Lehden suorittamassa kyselyssä kukin hammaslääkäri sai valita annetuista vaihtoehdoista kolme omasta mielestään tärkeintä ominaisuutta. Vastausvaihtoehto ”pitkäjännitteinen, terveyttä edistävä, ajattelee potilaan parasta myös tulevaisuudessa” koettiin selvästi tärkeimmäksi ominaisuudeksi. ”Teknisesti taitava” sai vastauksista vain noin kymmenen prosenttia. Vaikka tämä puoli on vahvasti esillä hammaslääkärien koulutuksessa, sitä pidetään ilmeisesti vastaajien keskuudessa itsestäänselvyytenä. Kyselyn vastauksista voit saada ideoita oman ansioluettelosi taidot-osioon:

 • Pitkäjännitteinen
 • Hyvät ihmissuhdetaidot
 • Tietotaidon ylläpitäjä
 • Teknisesti taitava
 • Hoitaa mahdollisimman kivuttomasti
Ansioluettelon taidot-osion muunneltava esimerkki
 • Kokonaisvaltainen yleinen hammashoito
 • Potilaan optimaalinen hoito
 • Empaattisuus ja ystävällisyys
 • Hyvät viestintätaidot
Jäljennetty!

Ansioluettelon koulutusosio

Hammaslääkäriksi ryhtyminen on melkoinen sitoumus – perustutkinnon suorittaminen kestää kokopäiväisesti opiskeltuna 5,5 vuotta ja mahdollinen erikoistuminen tuo vielä muutaman vuoden lisää. Ansioluettelon koulutusosiossa pääset esittelemään pitkää opintopolkuasi.

Merkitse koulutusosioon hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinto ja mahdollinen erikoishammaslääkärikoulutus. Kerro myös kliinisestä hoitoharjoittelustasi sekä sen painotusalueesta. Mainitse, että sinulla on itsenäiseen ammatinharjoittamiseen oikeuttava laillistus.

Ansioluettelon koulutusosion muunneltava esimerkki

Hammaslääketieteen lisensiaatti, Itä-Suomen yliopisto, Kuopio 
Elokuu 2004 - Toukokuu 2009


Luonnontieteiden kandidaatti, Itä-Suomen yliopisto, Kuopio 
Elokuu 2000 - Toukokuu 2004

Jäljennetty!

Ansioluettelon asettelu ja muotoilu

Hammaslääkärinä voit vaikuttaa merkittävästi ihmisten elämään parantamalla heidän hampaidensa ja ikeniensä ulkonäköä. Ensivaikutelma on tärkeä. Tavoitteesi on päästä työhaastatteluun. Siksi sinun on kiinnitettävä yhtä paljon huomiota hammaslääkärin ansioluettelon ulkoasuun kuin sisältöönkin.

On tärkeää, että ansioluettelo antaa sinusta ammattimaisen ja huolellisen kuvan. Pyri erottumaan joukosta siistin ja edustavan muotoilun avulla. Tässä vinkkejä tämän tavoitteen saavuttamiseksi:

 • Luo ansioluetteloon näyttävä otsikko, joka sisältää henkilötietoihisi. Otsikkoon voi lisätä ripauksen väriä, mutta ei sen enempää.
 • Takaa helppo luettavuus käyttämällä reiluja marginaaleja ja sopivasti tyhjää tilaa tekstikappaleiden välissä.
 • Valitse kaksi selkeää kirjaintyyppiä: yksi otsikoille ja toinen tekstille.

Jos muotoilu ei ole vahvuusalueesi tai et halua tuhlata aikaasi ansioluettelon ulkoasun viilaamiseen, hyödynnä ammattilaisten suunnittelemia ja käytännössä testattuja ansioluettelopohjiamme.

Esimerkki hammaslääkärin ansioluettelosta, vain teksti

Esimerkki hammaslääkärin ansioluettelosta, vain teksti

Profiili

Innostunut hammaslääkäri, jolla on laaja kokemus suun diagnostiikasta, korjaavasta hammashoidosta, protetiikasta sekä kosmeettisista toimenpiteistä. Ahkera ja sitoutunut tarjoamaan potilaille mukavan ja onnistuneen kokemuksen. Taitava kivunhoidossa ja potilaiden ohjaamisessa ennaltaehkäisevään suuhygieniaan.


Työhistoria

Hammaslääkäri paikassa Vastaanotto Valkonen, Joensuu 
Kesäkuu 2013 - Lokakuu 2018 

 • Annoin potilaille tietoa ennakoivasta hammashoidosta, plakin hallinnasta ja hoitovaihtoehdoista.
 • Käytin uusinta tekniikkaa ja tarjosin mahdollisimman korkeatasoista hoitoa.
 • Suoritin rutiininomaisia hammastarkastuksia.
 • Kohtelin potilaita kunnioittavasti ja huomioin heidän herkkyytensä.
 • Hoidin onnistuneesti monimutkaisia hammaslääketieteellisiä tapauksia.

 

Hammaslääkäri paikassa Joensuun terveyskeskus, Joensuu 
Elokuu 2009 - Toukokuu 2013 

 • Hoidin lapsipotilaita.
 • Annoin potilaille tietoa asianmukaisesti hammashygieniasta ja ennaltaehkäisevistä käytännöistä.
 • Seurasin huolellisesti potilaiden hampaiden kasvua ja kehitystä.
 • Loin lämpimän ja viihtyisän ympäristön, jossa lapset tunsivat olonsa turvalliseksi.
 • Kerroin vanhemmille hammashoidosta ja hoitovaihtoehdoista.
 • Loin hoitosuunnitelmia potilaiden suun terveyden palauttamiseksi.


Taidot

 • Kokonaisvaltainen yleinen hammashoito
 • Potilaan optimaalinen hoito
 • Empaattisuus ja ystävällisyys
 • Hyvät viestintätaidot


Koulutus

Hammaslääketieteen lisensiaatti, Itä-Suomen yliopisto, Kuopio 
Elokuu 2004 - Toukokuu 2009


Luonnontieteiden kandidaatti, Itä-Suomen yliopisto, Kuopio 
Elokuu 2000 - Toukokuu 2004

Jäljennetty!
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 477 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 400 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
3 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
720 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 700 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
700 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
570 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
55 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
530 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 400 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
32 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
510 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
340 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
920 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
220 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
480 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
190 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
110 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
48 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 100 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
87 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
60 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
12 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
15 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet