1. Ansioluetteloesimerkit
 2. McDonald's
kirjoittanut Paul DruryPaul Drury

Työnimikkeen McDonald's ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen McDonald's ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.9
Keskimääräinen arvosana
54 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen McDonald's ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

McDonald's on monien unelmatyönantaja, sillä se tarjoaa hämmästyttäviä ylennysmahdollisuuksia. Kilpailu maailman neljänneksi suurimman yksityisen työnantajan työpaikoista on kovaa, joten hyvän ansioluettelon kirjoittamiseen kannattaa panostaa.

Voit aloittaa vaikkapa tutustumalla cvapp.fi-palvelun yli 90 ammattikohtaiseen ansioluetteloesimerkkiin ja kirjoitusoppaaseen.

Ansioluettelo-opas, jota juuri nyt luet, sekä muunneltava McDonald’sin ansioluetteloesimerkki auttavat sinua kirjoitusvaiheessa. Ne sisältävät esimerkkejä siitä, miten kerrot innostuksestasi asiakaspalveluun ja osoitat työhönottajalle ymmärtäväsi, mitä Mäkkärissä työskenteleminen vaatii.

Ladattavat ansioluetteloesimerkit

Jos kaipaat ideoita kirjoittamiseen, voit tutustua myös muiden ammattien ansioluetteloesimerkkeihin. Niiden sisältämien esimuotoiltujen lauseiden avulla luot loistavan Mäkkärin ansioluettelon muutamassa minuutissa!

McDonald’sin ansioluettelon kirjoittaminen

Saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta kävellä sisään paikalliseen McDonald’siin ja hakea aloittelijatason työpaikkaa, mutta hakijoiden määrä ja ensimmäisen vuoden työntekijöiden vaihtuvuus on niin suuri, että jopa kokemattomia työnhakijoita arvioidaan ydinosaamisen perusteella.

Jos sinulla on potentiaalia, McDonald's auttaa sinua etenemään urallasi, mutta ansioluettelosi on täytettävä tietyt vaatimukset. On myös tärkeää osoittaa, että sovit Mäkkärin kulttuuriin ja menestyt joustavassa ja tavoitteisiin suuntautuvassa tiimiympäristössä.

Jos et ole suuri Mäkkärifani, mene ravintolaan ja tutustu muihinkin tuotteisiin kuin vain hampurilaisiin ja ranskalaisiin. Uppoudu McDonald’s-kokemukseen ja valmistaudu vastaamaan kysymykseen: "Mikä on lempiruokasi ravintolan ruokalistalta?"

McDonald’sin ansioluettelo koostuu samoista osista kuin lähes kaikki ansioluettelot:

 • Otsikko – yhteystietosi aitiopaikalla
 • Profiiliteksti – persoonallisuutesi ja keskeisten saavutustesi tiivistelmä
 • Työkokemus – korostaa olennaista kokemusta
 • Koulutus – kertoo, mitä kouluja olet käynyt
 • Taidot – tuo esiin ydinosaamisesi

McDonald’sin ansioluettelon rakenne

Useimmissa tapauksissa käänteisesti kronologinen ansioluettelomuoto toimii parhaiten McDonald’sin työpaikkaa haettaessa. Käänteisesti kronologisen ansioluettelon työkokemusosiossa työpaikat luetellaan uusimmasta vanhimpaan. Jos sinulla ei ole aiempaa työkokemusta, voit harkita osaamispohjaisen ansioluettelon käyttämistä, sillä se korostaa taitojasi ja osaamistasi sekä osoittaa niiden olennaisuuden hakemasi työpaikan kannalta. Lisätietoja ansioluettelon muotovaihtoehdoista löydät blogistamme, jossa esitellään erilaisia muotoja esimerkkien avulla.

Oletko kiinnostunut muista työmahdollisuuksista majoitus- ja ravitsemisalalla? Jos haluat ideoita, tutustu seuraavien ammattinimikkeiden ansioluetteloesimerkkeihin:

Yhteystietojen ilmoittaminen

Ansioluettelon otsikon tarkoitus on kiinnittää kiireisimmänkin työhönottajan huomio ja kertoa selkeästi, kuka sinä olet ja miten sinuun saa yhteyden. Se on edustava tapa esittää nimesi, ammattisi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Hyvin muotoiltu ansioluettelon otsikko miellyttää silmää ja houkuttelee työhönottajaa lukemaan lisää. Jotta työhakemuksesi näyttää ammattimaiselta ja yhtenäiseltä, suosittelemme käyttämään samaa otsikkoa sekä McDonald’sin työhakemuskirjeessä että ansioluettelossa.

Voit mainita otsikossa seuraavat tiedot:

 • Etunimi ja sukunimi
 • Ammattinimike: Ilmoita ammattinimikkeeksi työpaikkailmoituksessa annettu ammattinimike.
 • Sähköpostiosoite: Käytä yksityistä sähköpostiosoitetta, joka näyttää siistiltä ja ammattimaiselta, esimerkiksi [email protected].
 • Osoite
 • Sosiaalinen media: Jos sosiaalisen median kanava esittelee sinut edustavassa valossa ja kertoo sinusta työntekijänä, voit liittää linkin ansioluetteloon. 

McDonald’sin ansioluettelon profiiliteksti: oikeat ainekset

Jos haet työpaikkaa McDonald’silta, tärkeintä on välittää iloista asennetta ja intoa palvelella asiakkaita. Riippumatta siitä, mihin McDonald’sin tehtävään haet, tärkeintä on muokata ansioluettelon profiiliteksti niin, että se osoittaa sopivuutesi juuri kyseiseen tehtävään. Profiiliteksti on 3–5 virkkeen mittainen kappale ja sen vapaamuotoinen luonne antaa sinulle mahdollisuuden pirskotella vähän persoonallisuutta muodolliseen ja faktoihin perustuvaan ansioluetteloosi.

Profiiliteksti – jota kutsutaan joskus myös esittelytekstiksi – tarjoaa sinulle tilaisuuden luoda henkilökohtainen yhteys työhönottajaan. Miten voit auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja tekemään hienoa työtä McDonald’sille? Korosta taitoja ja ominaisuuksia, jotka sopivat hyvin pikaruokaketjun dynaamiseen ja kiireiseen ympäristöön. Käytä kuvailevaa kieltä, kerro vain kaikkein olennaisimmista saavutuksistasi ja havainnollista kertomustasi mahdollisuuksien mukaan numerotiedoin.

Asiantuntijan vinkki

Seuraavassa on kymmenen erilaista saavutusta, jotka soveltuvat ansioluettelon profiilitekstiin:

 • Parantunut tuottavuus
 • Ratkaisujen löytäminen ongelmiin
 • Innovaatiot tai ideat, jotka ovat johtaneet merkittävään muutokseen
 • Prosessien parantaminen ja menettelytapojen kehittäminen
 • Palkinnot työstä
 • Ylennys eri tehtävään
 • Vaikuttaminen kollegojen kehitykseen
 • Erinomaisen palvelun tarjoaminen asiakkaille

Riippumatta siitä, miten esittelet persoonallisuutesi ansioluettelon profiilitekstissä, voit hakea lisää inspiraatiota seuraavasta McDonald’sin ansioluetteloesimerkistämme.

McDonald’sin ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki

Dynaaminen, luotettava ja innostunut tiimipelaaja, jolla on seitsemän vuoden kokemus nopeatempoisista ravintolaympäristöistä. Tunnollinen asenne, tinkimätön työmoraali ja vahvat matemaattiset taidot. Haluan varmistaa myönteiset kokemukset kaikille McDonaldsin asiakkaille.

Jäljennetty!

McDonald’sin ansioluettelon työkokemusosio: kokemuksen ääni

Monet Mäkkärin ravintolatyöntekijät ovat aiemmin työskennelleet majoitus- ja ravitsemusalalla, ja yrityksen muissa tehtävissä toimivilla henkilöillä on ollut heidän tehtävänsä kannalta olennaista työkokemusta. On tärkeää liittää työkokemusosioon nimenomaisesti McDonald’sin tehtävävaatimusten kannalta olennaista työkokemusta.

Vastaavatko arvosi yrityksen arvoja? Miten sinä voit omalla työpanoksellasi ilahduttaa asiakkaita? Menneen menestyksen perusteella voi ennustaa tulevaa potentiaalia. Luettelokohdat kannattaa aloittaa dynaamisella verbillä, sillä se auttaa tekemään kuvauksesta lyhyen ja kiinnostavan.

Asiantuntijan vinkki

Jos haet aloittelijatason tehtävään, työkokemus on toissijaista potentiaaliisi nähden. Voi silti olla hyvä ajatus sisällyttää jotakin McDonald’sin viidestä arvosta työkokemusosioosi:

 1. Palvelu: aseta aina asiakkaat etusijalle
 2. Osallisuus: McDonald’sin ovet ovat avoinna kaikille
 3. Rehellisyys: toimi oikein silloinkin, kun kukaan ei ole näkemässä
 4. Yhteisö: ole hyvä naapuri
 5. Perhe: henkilökunta, franchising-yrittäjät ja tavarantoimittajat kehittyvät yhdessä
Ansioluettelon työkokemusosion muunneltava esimerkki

Kassatyöntekijä paikassa Subway, Helsinki 
Tammikuu 2019 - Maaliskuu 2023 

 • Käytin erinomaisia asiakaspalvelutaitoja varmistaakseni tarkan ja miellyttävän kassakokemuksen yli 250 asiakkaalle päivässä.
 • Noudatin kaikkia hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä.
 • Olin tuottava ja luotettava tiimin jäsen.
 • Käytin ongelmanratkaisutaitoja asiakkaiden ongelmien ja huolenaiheiden ratkaisemiseksi ja autoin vähentämään palautuksia 20 prosentilla.
 • Ilmoitin viipymättä tiskiä lähestyville asiakkaille kaikista ruokalistan muutoksista tai erikoistarjouksista optimoiden tehokkuuden ja välttäen sekaannuksia.
 • Aloitin työvuorot täsmällisesti ajallaan ja olin valmis ottamaan lisävuoroja henkilökunnan poissaolojen tai poikkeuksellisen kiireisten aikojen kattamiseksi.

 

Tarjoilija paikassa Pizza Hut, Helsinki 
Huhtikuu 2016 - Joulukuu 2018 

 • Pyrin varmistamaan, että kaikkien asiakkaiden ravintolakokemus oli positiivinen, ja otin heidän palautteensa vastaan ystävällisesti.
 • Kirjasin tilaukset tarkasti ja varmistin, että asiakkaiden pyynnöt toteutettiin.
 • Pidin ravintolatilan siistinä.
 • Raportoin viipymättä kaikista ongelmista esimiehelle ja dokumentoin ongelmat huolellisesti.
 • Saavuin työvuoroon innostuneena ja iloisella mielellä.
Jäljennetty!

McDonald’sin ansioluettelon kirjoittaminen ilman työkokemusta

McDonald's on ylpeä tasapuolisesti kaikille työntekijöilleen tarjoamistaan kasvumahdollisuuksista. On ratkaisevan tärkeää, että jokainen työntekijä ymmärtää vaikutuksensa muihin työntekijöihin, eikä ole yllättävää, että monet työntekijät saavat ylennyksen. Mäkkäriin voi hakea ilman aiempaa työkokemusta ja riippumatta siitä, mihin tehtävään sinut alun perin palkataan, McDonald's auttaa sinua kehittymään. Työnimikkeitä ovat muun muassa:

 • McDonald’sin ravintolatyöntekijä
 • McDonald’sin vuoropäällikkö
 • McDonald’sin ravintolapäällikkö
 • Osastonjohtaja
 • Yleisjohtaja
 • McDonald’sin aluejohtaja

McDonald’sin ansioluettelon taidot-osio: menestyksen yksityiskohdat 

Ansioluettelon taidot-osion tulisi korostaa taitoja, jotka tekevät sinusta erinomaisen työntekijän keskivertotyöntekijään verrattuna. Lue työpaikkailmoitus tarkasti ja valitse siinä mainittuja taitoja, jotka erottavat sinut työtovereistasi ja joiden avulla voit menestyä.

Valitse taidot-osioon tasapainoisesti sekä pehmeitä taitoja (tunneälyyn liittyvät taidot) ja kovia taitoja (tekniset, opitut taidot) ja muista asettaa asiakas kaiken kirjoittamasi keskiöön. 

Esimerkkejä McDonald’sin ravintolatyöntekijän taidoista:

 • asiakaspalvelutaidot – kyky hymyillä, ystävällisyys ja nopea reagointi asiakastilanteisiin
 • kyky työskennellä tiimissä – Mäkkäri on tiimityöskentelyä korostava ympäristö, joten kannattaa mainita kokemukset tiimityöskentelystä
 • joustavuus ja nopea oppiminen – korosta kykyäsi sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja oppia nopeasti uusia tehtäviä
 • vastuullisuus – mainitse aikaisempia kokemuksiasi, joissa olet osoittanut kykysi hoitaa tehtäväsi itsenäisesti ja luotettavasti
 • tarkkuus ja hygieniastandardien noudattaminen
 • avoimuus ja halu kehittyä – osoita halukkuutesi oppia uusia tehtäviä ja kehittyä McDonald’sin työntekijänä.

McDonald’sin ansioluettelon koulutusosio: lasku- ja viestintätaidot

McDonald’sin työpaikkaan vaadittava koulutus riippuu tehtävästä. Moniin yrityksen tehtäviin vaaditaan kandidaatin tutkinto, mutta ravintolatyöntekijöiltä odotetaan ennen kaikkea ystävällistä asennetta sekä itsenäistä ja vastuullista otetta työhön. Merkitse ansioluettelon koulutusosioon koulusi ja opintosi käänteisesti kronologisessa järjestyksessä korkeimmasta matalimpaan.

Koulutusosiossa kannattaa korostaa numero-osaamista ja viestintätaitoja (kielitaitoa). Ravintolatyössä numero-osaamista tarvitaan tlausten tarkkaan kirjaamiseen ja oikean laskutuksen varmistamiseen, rahankäsittelyyn, varastonhallintaan sekä ajanhallintaan. Hyvät viestintätaidot ovat tärkeitä kaikissa asiakaspalvelutilanteissa. Kykysi selittää ruokalistaa ja vastata asiakkaiden kysymyksiin selkeästi ja ystävällisesti, vaikuttaa ratkaisevasti asiakastyytyväisyyteen. Hyvät viestintätaidot ovat myös välttämättömiä, jotta voit kommunikoida tehokkaasti muiden työntekijöiden kanssa. 

Muista, että koulutusosion ei tarvitse olla tylsä! Voit kirjoittaa siitä persoonallisen pientä pilkettä silmäkulmassa, sillä McDonald’sissa huumori ja iloisuus ovat tervetulleita.

Ansioluettelon taidot-osion muunneltava esimerkki

Liiketalouden koulutus, Laurea, Vantaa 
Syyskuu 2019 


Ylioppilastutkinto, Tikkurilan lukio, Vantaa 
Elokuu 2012 - Toukokuu 2016

Jäljennetty!

Ansioluettelon asettelu ja muotoilu 80

McDonald’silla arvostetaan selkeyttä ja aitoutta, joten suosittelemme välttämään ansioluettelossa monimutkaista asettelua tai koristeellisten muotoiluelementtien käyttöä. Palkkaavan johtajan on löydettävä oikeat tiedot nopeasti ja tehokkaasti, joten yhden ansioluettelo-osion tulisi loogisesti johtaa seuraavaan.

Pyri tekemään vaikutus olematta kuitenkaan liian räväkkä. Varmista, että sivu näyttää siistiltä ja selkeältä. Jätä sivulle riittävästi tyhjää tilaa tekstiosioiden tasapainoksi. Käytä reiluja marginaaleja ja rivivälejä, sillä ne luovat selkeän vaikutelman.

Vältä outoja tai vaikealukuisia kirjaintyyppejä. Ansioluettelon sisältö on tärkeämpi kuin kekseliäät luettelomerkit tai muu silmänlume.

Esimerkki McDonald'sin ansioluettelosta, vain teksti

Esimerkki McDonald'sin ansioluettelosta, vain teksti

Profiili

Dynaaminen, luotettava ja innostunut tiimipelaaja, jolla on seitsemän vuoden kokemus nopeatempoisista ravintolaympäristöistä. Tunnollinen asenne, tinkimätön työmoraali ja vahvat matemaattiset taidot. Haluan varmistaa myönteiset kokemukset kaikille McDonaldsin asiakkaille.


Työhistoria

Kassatyöntekijä paikassa Subway, Helsinki 
Tammikuu 2019 - Maaliskuu 2023 

 • Käytin erinomaisia asiakaspalvelutaitoja varmistaakseni tarkan ja miellyttävän kassakokemuksen yli 250 asiakkaalle päivässä.
 • Noudatin kaikkia hygienia- ja turvallisuuskäytäntöjä.
 • Olin tuottava ja luotettava tiimin jäsen.
 • Käytin ongelmanratkaisutaitoja asiakkaiden ongelmien ja huolenaiheiden ratkaisemiseksi ja autoin vähentämään palautuksia 20 prosentilla.
 • Ilmoitin viipymättä tiskiä lähestyville asiakkaille kaikista ruokalistan muutoksista tai erikoistarjouksista optimoiden tehokkuuden ja välttäen sekaannuksia.
 • Aloitin työvuorot täsmällisesti ajallaan ja olin valmis ottamaan lisävuoroja henkilökunnan poissaolojen tai poikkeuksellisen kiireisten aikojen kattamiseksi.

 

Tarjoilija paikassa Pizza Hut, Helsinki 
Huhtikuu 2016 - Joulukuu 2018 

 • Pyrin varmistamaan, että kaikkien asiakkaiden ravintolakokemus oli positiivinen, ja otin heidän palautteensa vastaan ystävällisesti.
 • Kirjasin tilaukset tarkasti ja varmistin, että asiakkaiden pyynnöt toteutettiin.
 • Pidin ravintolatilan siistinä.
 • Raportoin viipymättä kaikista ongelmista esimiehelle ja dokumentoin ongelmat huolellisesti.
 • Saavuin työvuoroon innostuneena ja iloisella mielellä.


Taidot

 • Asiakaspalvelu
 • Järjestelmällisyys
 • Kyky työskennellä tiimissä
 • Rehellisyys
 • Matemaattiset taidot
 • Viestintätaidot


Koulutus

Liiketalouden koulutus, Laurea, Vantaa 
Syyskuu 2019 


Ylioppilastutkinto, Tikkurilan lukio, Vantaa 
Elokuu 2012 - Toukokuu 2016

Jäljennetty!

Haluatko liittyä McDonald’s-perheeseen? Jos valitset cvapp.fi-palvelun valmiin ansioluettelopohjan, sinun ei tarvitse pähkäillä asettelua ja muotoilua. Me olemme tehneet sen puolestasi ja voit olla varma, että lopputulos on siisti ja edustava. Kirjoittamisessa voit käyttää apuna verkkopohjaista ansioluettelotyökaluamme. Onnea matkaan!

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
750 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
740 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
600 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
60 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
570 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
35 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
520 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
360 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
940 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
240 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
61 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4 500 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
82 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
28 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
2 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet