1. Ansioluetteloesimerkit
 2. Google
kirjoittanut Paul DruryPaul Drury

Työnimikkeen Google ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Google ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
4.4
Keskimääräinen arvosana
39 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Google ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Ansioluettelon kirjoittaminen Googlelle on tilaisuus osoittaa potentiaalisi ja sopivuutesi yrityksen kulttuuriin ja arvoihin. Se vaatii huolellista harkintaa ja räätälöintiä, mutta se voi myös avata oven jännittävälle ja palkitsevalle urapolulle yhdessä maailman johtavista teknologiayrityksistä. 

Keskity osoittamaan, miten taitosi ja kokemuksesi tukevat Googlen arvoja ja missiota. Korosta kykyäsi sopeutua nopeasti muuttuvaan ympäristöön ja omaksua uusia, sillä teknologian nopea kehitys ja markkinoiden muutokset määrittävät teknologia-alaa ja näin ollen myös Googlen toimintaa.

Näin kirjoitat Google-ansioluettelon 

Vaikka ansioluettelon on hyvä olla mahdollisimman yksilöllinen, sen tulisi aina sisältää seuraavat kohdat:

 • otsikko
 • profiiliteksti
 • työkokemusosio
 • taidot-osio
 • koulutusosio.

Ansioluettelo antaa sinusta ensivaikutelman, joten sen tulisi välittää tehokkaasti taitosi ja potentiaalisi, joka tekee sinusta sopivan kandidaatin Googlelle. 

Seuraavassa on neljä tärkeää ohjetta:

 1. Räätälöi ansioluettelosi. Tutustu huolellisesti Googleen yrityksenä, sen arvoihin sekä avoinna olevan työpaikkaan. Korosta kokemusta, joka vastaa suoraan hakemaasi tehtävää.
 2. Keskity saavutuksiin ja vaikutuksiin. Googlella arvostetaan konkreettisia tuloksia ja vaikutuksia. Kerro selkeästi, kuinka sinun saavutuksesi vaikuttivat aiempien työnantajiesi organisaatioon, projektiin tai tiimiin.
 3. Käytä selkeää ja ytimekästä kieltä. Ilmaise asiasi selkeästi ja vältä tyhjänpäiväistä sanahelinää ja ammattijargonia.
 4. Optimoi ATS-yhteensopivuus. Sisällytä ansioluetteloosi avainsanoja, jotka liittyvät haettavaan tehtävään sekä Googleen yleisesti. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi päästä läpi automaattisen hakijaseurantajärjestelmän (ATS) suorittamasta seulonnasta.
Asiantuntijan vinkki

Optimoi ATS-yhteensopivuus

 1. ATS-järjestelmä (Applicant Tracking System) eli automaattinen hakijaseurantajärjestelmä on ohjelmistojärjestelmä, jota käytetään rekrytointiprosessin automatisointiin. Sisällytä ansioluetteloosi avainsanoja, jotka liittyvät haettavaan tehtävään sekä Googleen yleisesti. Tämä parantaa mahdollisuuksiasi päästä läpi automaattisen hakijaseurantajärjestelmän suorittamasta seulonnasta.

Esimerkkejä Googleen liittyvistä avainsanoista: 

 • Google Ads
 • Google Analytics
 • digitaalinen markkinointi
 • hakukonemarkkinointi
 • verkkomainonta

Oikean rakenteen valitseminen Google-ansioluetteloon 

Käänteisesti kronologinen rakenne sopii parhaiten Google-ansioluetteloon, koska se painottaa hakijan viimeisimpiä ja haettavan työpaikan kannalta olennaisia kokemuksia. Tämä auttaa rekrytoijia arvioimaan hakijan pätevyyden ja soveltuvuuden työhön nopeasti ja helposti. Googlella arvostetaan tehokasta ja selkeää viestintää, ja käänteisesti kronologinen rakenne tukee tätä tavoitetta.

Yhteystietojen ilmoittaminen 

Ansioluettelon otsikko on tärkeä, koska antaa ensivaikutelman hakijasta ja auttaa häntä erottumaan muista hakijoista.

Merkitse otsikkoon seuraavat tiedot:

 • Koko nimi ja ammattinimike: Kirjoita etu- ja sukunimesi sekä työtehtävä, jota haet.
 • Sähköpostiosoite: Käytä ammattimaista sähköpostiosoitetta, joka on esimerkiksi muotoa [email protected].
 • Puhelinnumero: Käytä henkilökohtaista puhelinnumeroasi ja varmista, että vastaajassasi on asiallinen tervehdys.
 • Sijainti: Voit kirjoittaa otsikkoon osoitteesi tai pelkän paikkakunnan, jos haluat varjella yksityisyyttäsi tai jos tarkka osoite ei ole merkityksellinen työnantajan kannalta.
 • LinkedIn: Jos LinkedIn-profiilisi on ajantasainen ja antaa tietoja sinusta oman alasi ammattilaisena, voit liittää otsikkoon linkin sivulle.
Toimi näin
Älä toimi näin

Google-ansioluettelon profiiliteksti 

Profiiliteksti on Googlelle suunnattu hissipuheesi eli persoonallisuutesi ja saavutuksesi pähkinänkuoressa. Haluamme heti alkuun antaa tärkeän ohjeen: esittele profiilitekstissä omat "googlyness"-ominaisuutesi parissa lyhyessä lauseessa.

Kyllä, tätä sanaa todella käytetään. Riippumatta siitä, onko valttikorttisi Google-ansioluettelossasi intohimosi, tarmokkuutesi, yrittäjyytesi, luovuutesi vai sisukkuutesi, sinun kannattaa miettiä tarkasti, mitä "googlyness" tarkoittaa. Rakenna ansioluettelosi sen ympärille ja aloita nasevasta profiilitekstistä.

Ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki aloitustason työpaikkaan Googlella

Innokas ohjelmoija, joka tavoittelee Googlen koodauskruunua. Vaikka työkokemusta ei ole mittarissa vielä paljon, koodaustaidot ja -innostus ovat huippuluokkaa. Valmis loikkaamaan tietokoneen äärestä Google-tiimin jäseneksi ja tuomaan mukanaan ripauksen googlyness-henkeä jokaiseen projektiin.

Jäljennetty!
Ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki keskitason työpaikkaan Googlella 

Kokenut ohjelmoija, joka on vuosia tavoitellut mahdollisuutta loistaa Google-tiimin keskuudessa. Kahdeksan vuoden työkokemukseen mahtuu onnistumisia ja oppimista, ja intohimo koodaamiseen on edelleen yhtä vahva kuin ensimmäisenä työpäivänä. Kunnioitan ja ihailen Googlen arvoja, kuten innovaatiota ja yhteistyötä, ja olisin mielelläni osa tätä inspiroivaa maailmaa.

Jäljennetty!
Ansioluettelon profiilitekstin muunneltava esimerkki asiantuntijatason työpaikkaan Googlella

Ohjelmoinnin mestari ja teknologian taitaja! Yli 20 vuoden menestyksekäs ura täynnä saavutuksia ja innovaatioita, joita hyödyntäisin mielelläni myös Google-tiimissä. Innostunut ja persoonallinen persoona, joka säteilee googlyness-intohimoa ja luovuutta. Tuon mukanani rikkaan kokemukseni ja energisen asenteeni, jotka toivon voivani jakaa osana Googlen inspiroivaa yhteisöä.

Jäljennetty!

Google-ansioluettelon työkokemusosio 

Google on yrityksenä aivan omaa luokkaansa, mutta siitä ei ole sinulle paljon iloa, jos työkokemuksesi ei osoita sinun olevan Googlen arvoinen. Kerro tarinasi harkiten ja havainnollista kerrontaa mahdollisuuksien mukaan numeroin. 

Sisältääkö tekstisi asioita, jotka saavat sinut kuulostamaan vastustamattomalta tulevalta kollegalta? Sinun tarvitsee antaa vain hieman esimakua, joka herättää lukijan mielenkiinnon. Ei riitä, että olet hieman parempi kuin muut. Google-ansioluettelosi pitää auttaa sinua erottumaan kirkkaasti kaikista muista hakijoista.

Tässä muutamia ohjeita ja esimerkkejä:

 1. Kuvaa saavutuksiasi selkeästi. Esimerkiksi: ”Johtamani tiimin kehittämä uusi ohjelmisto johti 30 %:n parannukseen käyttäjäkokemuksessa.”
 2. Korosta vaikutuksiasi organisaatioon. Esimerkiksi: ”Optimoin verkkosivuston suorituskykyä, mikä johti 50 %:n kasvuun verkkosivujen kävijämäärissä ja 20 %:n lisäykseen asiakaskonversiossa.”
 3. Näytä, että olet edistänyt tiimityötä. Esimerkiksi: ”Johdin monitieteistä projektiryhmää toteuttamaan uuden tuotteen, mikä nosti tiimihengen korkealle ja loi pohjan menestyksekkäälle tuotantokäynnistykselle.”
Ansioluettelon työkokemusosion muunneltava esimerkki

Projektipäällikkö paikassa Versatile-viestintä, Espoo 
Kesäkuu 2017

 • Toin esiin vahvan käyttäjäkokemustietojen tuntemukseni
 • Tunnistin ja toimitin jatkuvasti skaalautuvia ratkaisuja.
 • Työskentelin sidosryhmien kanssa vaatimusten määrittämiseksi.
 • Käytin teknistä harkintakykyä projektien toteuttamisessa.
 • Olin yhteydessä eri sidosryhmiin projektin ongelmien hallitsemiseksi ja valvomiseksi.

 

Apulaisprojektipäällikkö paikassa Hartwall, Helsinki 
Marraskuu 2014 — Toukokuu 2017

 • Avustin teknisten toimittajien hallinnoinnissa.
 • Laadin neljännesvuosittaisia liiketoimintakatsauksia.
 • Hallitsin projektien aikatauluja ja tiedotin riskeistä projektin sidosryhmille.
 • Koordinoin toimintaa maailmanlaajuisten toimitusryhmien kanssa.
 • Kehitin raportteja aikataulun, budjetin, riskien ja hankkeen yleisen edistymisen seuraamiseksi.
Jäljennetty!

Google-ansioluettelon kirjoittaminen ilman työkokemusta 

Jos kirjoitat Google-ansioluetteloa ilman työkokemusta, on tärkeää korostaa muita relevantteja kokemuksia ja saavutuksia, kuten opintoja, projekteja tai vapaaehtoistyötä. Osoita, että sinulle on potentiaalia Googlella työskentelyyn ja että sovellut avoinna olevaan työpaikkaan.

Korosta ainutlaatuisia taitoja ja ominaisuuksia, kuten ongelmanratkaisukykyä, oppimishalukkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä. Näytä innostuneisuutesi ja sitoutumisesi Google arvoihin ja missioon.

Asiantuntijan vinkki

Päästäksesi töihin Googlen ihmemaahan tarvitset enemmän kuin pelkän ansioluettelon. Tarvitset maailmanluokan työhakemuskirjeen! Sen on oltava ammattimaisen vakuuttava, mutta samalla luova ja myyvä. Cvapp.fi tarjoaa käyttöösi kirjoitusoppaan ja työhakemusesimerkin, jotka on suunniteltu varta vasten Googlen työpaikkaa hakeville. 

Taitojen merkitseminen Google-ansioluetteloon 

Googlen työnkuvaukset ovat alan parhaita. Ongelmana on vain se, että ne ovat kaikkien hakijoiden käytettävissä. Ei siis riitä, että kuvailet osaamistasi työkuvauksen sisältöä toistamalla.

Sinun on katsottava syvemmälle nähdäksesi taidot taitojen takana. Jos työpaikkailmoituksessa esimerkiksi mainitaan, että hakijoilta vaaditaan kokemusta käyttöliittymäsuunnittelusta, mieti miten Googlen käyttöliittymäsuunnittelu eroaa muista. Millaisten projektien parissa tulet työskentelemään? Miten sovit UI-tiimiin? Mitkä erityistaidot tekevät Googlen käyttöliittymäsuunnittelijasta loistavan? Vastaa näihin kysymyksiin, niin pääset haastatteluun.

Ansioluettelon taidot-osion muunneltava esimerkki

Seuraavassa on lueteltu tärkeimpiä teknisiä taitoja (ja ansioluettelon avainsanoja), joita hakijoilta vaaditaan:

 • Suunnittelijat: UI-suunnittelu, graafinen suunnittelu, verkkosuunnittelu, PhotoShop, informaatioarkkitehtuuri
 • Ohjelmistoinsinöörit: C++, C, C#, Java, Python, JavaScript, ketterät menetelmät, SQL
 • Tuotepäälliköt: projektinhallinta, johtaminen, asiakas, pilvipalvelut, strategia
 • Data-asiantuntijat: koneoppiminen, SQL, Python, tiedonlouhinta, projektinhallinta
Jäljennetty!

Koulutuksen merkitseminen Google-ansioluetteloon 

Kun kilpailet lukemattomien muiden mahtavien työnhakijoiden kanssa Googlen työpaikasta, sinun on varmistettava, että koulutusosiosi erottuu parhaiden joukosta. Mainitse kaikki mahdolliset täydennyskoulutukset, tutkinnot ja lisäpätevyydet, jotka tukevat haettavaa tehtävää. Google arvostaa jatkuvaa oppimista ja henkilöstön kehittämistä, joten oppimishalukkuuden osoittaminen on erittäin tärkeää. Muista myös painottaa koulutuksen ja osaamisen relevanssia haettavaan tehtävään ja Googlen arvoihin. Voit esimerkiksi kertoa, miten tietty kurssi tai projekti on vahvistanut tiettyä taitoa tai arvoa, kuten innovaatiota tai tiimityötaitoa.

Älä epäröi sisällyttää ansioluetteloon toista sivua, jos sinulla on paljon merkittäviä koulutuksia ja todistuksia. Tämä osoittaa innokkuutesi ja sitoutumisesi kehittymiseen sekä sopii hyvin Googlen kulttuuriin, jossa arvostetaan jatkuvaa kasvua ja kehitystä.

Ansioluettelon koulutus- ja tutkinto-osion muunneltava esimerkki

Tradenomi (AMK), Laurea, Vantaa 
Syyskuu 2010 — Toukokuu 2014 

 

Ylioppilastutkinto, Espoonlahden lukio, Espoo 
Elokuu 2007 — Kesäkuu 2010

Jäljennetty!

Google-ansioluettelon asettelu ja muotoilu 

Google-ansioluettelon asettelu ja muotoilu ovat oleellisen tärkeitä vaikuttavan ensivaikutelman luomisessa. Suosi selkeää ja ammattimaista ulkoasua, helppolukuista ja siistiä kirjaintyyppiä sekä johdonmukaista asettelua. Vältä liiallista koristelua ja kikkailua ja keskity sen sijaan selkeään ja merkitykselliseen sisältöön. Muista tarkistaa ansioluettelon oikeakielisyys ennen sen lähettämistä.

Jos haluat keskittyä sisällön muokkaamiseen rauhassa, voit hyödyntää cvapp.fi-palvelun valmiita ansioluettelopohjia. Näin varmistat edustavan ulkoasun ilman, että joudut käyttämään aikaa sen hienosäätöön.

Google Docs -ansioluettelopohjat
Aiheeseen liittyvä artikkeli
Google Docs -ansioluettelopohjat

Oletko valmis luomaan ansioluettelon, joka kiinnittää rekrytoijien huomion? Google Docs -ansioluettelopohja voi antaa sinulle etulyöntiaseman. Jatka lukemista, niin autamme sinua päättämään, onko se paras vaihtoehto sinun tielläsi menestykseen.

Muunneltavan Google-ansioluetteloesimerkin koko teksti 

Muunneltavan Google-ansioluetteloesimerkin koko teksti 

Profiili

Dynaaminen projektipäällikkö, jolla on laaja kokemus myynnin hallinnasta, asiakastuesta ja asiakaskokemuksen optimoinnista. Taitava suorittamaan data-analyyseja ja vianmäärityksiä sekä antamaan monialaista yritystukea. Monipuolinen joukkuepelaaja, joka on innokas oppimaan ja kasvamaan organisaatiossa.

 

Työhistoria

Projektipäällikkö paikassa Versatile-viestintä, Espoo 
Kesäkuu 2017

 • Toin esiin vahvan käyttäjäkokemustietojen tuntemukseni
 • Tunnistin ja toimitin jatkuvasti skaalautuvia ratkaisuja.
 • Työskentelin sidosryhmien kanssa vaatimusten määrittämiseksi.
 • Käytin teknistä harkintakykyä projektien toteuttamisessa.
 • Olin yhteydessä eri sidosryhmiin projektin ongelmien hallitsemiseksi ja valvomiseksi.

 

Apulaisprojektipäällikkö paikassa Hartwall, Helsinki 
Marraskuu 2014 — Toukokuu 2017

 • Avustin teknisten toimittajien hallinnoinnissa.
 • Laadin neljännesvuosittaisia liiketoimintakatsauksia.
 • Hallitsin projektien aikatauluja ja tiedotin riskeistä projektin sidosryhmille.
 • Koordinoin toimintaa maailmanlaajuisten toimitusryhmien kanssa.
 • Kehitin raportteja aikataulun, budjetin, riskien ja hankkeen yleisen edistymisen seuraamiseksi.

 

Taidot

 • Sopeutuvuus
 • Tehokas ajanhallinta
 • Ihmissuhdetaidot
 • Sitoutunut joukkuepelaaja
 • Strateginen suunnittelu

 

Koulutus

Tradenomi (AMK), Laurea, Vantaa 
Syyskuu 2010 — Toukokuu 2014 

 

Ylioppilastutkinto, Espoonlahden lukio, Espoo 
Elokuu 2007 — Kesäkuu 2010

Jäljennetty!

Nyt kun sinulla on loistava Google-ansioluettelo, ei enää tarvitse kuin lähettää se ja aloittaa seikkailusi kohti unelmiesi työpaikkaa! Onnea matkaan, ja muista, cvapp.fi on täällä tukemassa sinua, jos tarvitset apua vaikkapa työhakemuksen kirjoittamiseen.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo

Näyttävät ansioluettelopohjat

Vakuuta työnantajat ja työhönottajat valitsemalla jokin meidän 25+ tyylikkäästä, ammattimaisesta ansioluettelopohjastamme.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm resume template
Stockholm
8 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York resume template
New York
4 100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna resume template
Vienna
2 200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney resume template
Sydney
1 900 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon resume template
London
3 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin resume template
Dublin
4 000 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova resume template
Moskova
740 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam resume template
Amsterdam
1 800 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid resume template
Madrid
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago resume template
Santiago
1 300 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore resume template
Singapore
730 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo resume template
Oslo
590 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town resume template
Cape Town
59 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis resume template
Paris
560 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini resume template
Berliini
1 500 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva resume template
Geneva
34 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver resume template
Vancouver
520 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo resume template
Tokyo
360 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano resume template
Milano
940 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon resume template
Lisbon
230 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona resume template
Barcelona
490 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen resume template
Copenhagen
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago resume template
Chicago
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio resume template
Rio
210 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome resume template
Rome
200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston resume template
Boston
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRirekisho resume template
Rirekisho
55 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 700 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAthens resume template
Athens
130 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBrussels resume template
Brussels
76 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaPrague resume template
Prague
23 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaShanghai resume template
Shanghai
41 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto resume template
Toronto
2 000 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet