1. Esimerkkejä
 2. Hoitaja
kirjoittanut Anna MuckermanAnna Muckerman

Työnimikkeen Hoitaja työhakemusesimerkki

Käytä tätä työnimikkeen Hoitaja työhakemusesimerkkiä apuna oman työhakemuksesi kirjoittamisessa – ei päänvaivaa, ei arvailu. Tämä työhakemusesimerkki on suunniteltu varta vasten työnimikkeelle Hoitaja vuonna 2024. Esimerkkilauseita ja ammatilaisten ohjeita hyödyntämällä työhakemuksesi valmistuu muutamassa minuutissa.
4.1
Keskimääräinen arvosana
79 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Hoitaja työhakemusesimerkki
Muokkaa tätä työhakemusta

Koska ihmiset elävät yhä vanhemmiksi, kokeneiden ja empaattisten hoitajien tarpeen odotetaan kasvavan eksponentiaalisesti. Hoitajat pitävät huolen siitä, että ikääntyneet potilaat sekä vammaiset tai sairaat ihmiset voivat elää mukavaa, monipuolista elämää, huolehtimalla heidän peseytymisestään, ruokkimisestaan ja päivittäisistä tarpeistaan. Sen lisäksi, että hoitaja auttaa potilasta, hän tarjoaa myös mielenrauhaa tämän perheelle ja läheisille. Työ on tärkeää ja tyydyttävää, mutta toisinaan myös erittäin raskasta.

Saadaksesi työpaikan hoitajana sinun on todistettava työhönottajalle, että sinä olet hyvä organisoimaan, tarkka ja ennen kaikkea motivoitunut auttamaan asiakkaitasi parantamalla heidän elämänlaatuaan. Miten voit vakuuttaa työhönottajan nopeasti ja tehokkaasti?

Paras ratkaisu on tietysti huolellisesti laadittu, ammattimainen työhakemus! Se on yksi parhaita tapoja erottua joukosta ja osoittaa työhönottajalle ottavasi tehtäväsi vakavasti. Työhakemuksessa voit täydentää ansioluettelon sisältämiä tietoja ja luoda henkilökohtaisen yhteyden työhönottajaan osoittaaksesi olevasi täydellinen valinta.

Tässä kirjoitusoppaassa sekä ilmaisessa hoitajan työhakemusmallissa käsittelemme seuraavat asiat:

 • Erinomaisen työhakemuksen osat ja tarkoitus
 • Virheet, joita työhakemuksessa tulee välttää
 • Hoitajan työhakemuksen kirjoittaminen ilman työkokemusta
 • Hoitajan työhakemuksen paras rakenne (sisältää mallin)
Tilastotietoja

Hoitajien työllisyysnäkymät tulevilla vuosikymmenillä näyttävät kirkkailta – todella kirkkailta. Hoitajien tarpeen ennustetaan kasvavan huimat 34 prosenttia nykytilanteeseen verrattuna. Suurin osa avoimista paikoista on vanhusten hoidon alalla, mutta myös vammaisten aikuisten hoitoon erikoistuneita hoitajia tarvitaan yhä enemmän.

Hoitajan työhakemuksen paras rakenne

Hyvin muotoiltu työhakemus auttaa rekrytoijaa seuraamaan ajatuksenjuoksuasi kirjeen alusta loppuun. Koska työhakemuksen jokaisen rivin pitäisi antaa lisää syitä, miksi olet oikea henkilö tehtävään, käytännössä testatun rakenteen noudattaminen parantaa mahdollisuuksiasi saada työpaikka.  

Hoitajan työhakemuksen tulisi sisältää seuraavat osat:

 • otsikko
 • tervehdys
 • johdanto
 • keskimmäiset kappaleet (työhakemuksen runko)
 • lopetus (viimeinen kappale, joka sisältää kehotuksen toimintaan).

Osien pitäisi sulautua saumattomasti toisiinsa luoden sujuvan siirtymän kappaleesta toiseen. Korosta työhakemuksessa tärkeimpiä kokemuksiasi ja esittele niitä taitojasi, jotka ovat hakemasi tehtävän kannalta oleellisia.  

Ilmaisesta hoitajan työhakemusmallista saat lisäapua oman työhakemuksesi kirjoittamiseen. Voit muokata tätä mallia myös helppokäyttöisen työhakemustyökalumme avulla.

Muunneltava työhakemusmalli

Hyvä Leena Kolmonen

Minulla on lähihoitajana yhdeksän vuoden kokemus sellaisten iäkkäiden potilaiden kotihoidosta, joilla on mielenterveysongelmia.

Edellisen työnantajani palveluksessa tarjosin kotihoitoa jopa kymmenelle potilaalle viikossa. Huolehdin potilaiden perusterveydenhuollosta, seurasin heidän psyykkistä tilaansa ja avustin päivittäisten toimien suorittamisessa. Useimmat potilaat olivat 65–80-vuotiaita, ja heillä oli monenlaisia fyysisiä ja psyykkisiä terveysongelmia.

Kokemuksen karttuessa olen oppinut arvioimaan yhä paremmin, milloin asiakas tarvitsee lääketieteellisiä lisätoimenpiteitä, psyykkistä tukea tai yksinkertaisesti jonkun, jolle puhua. Ollessaan sairaita tai stressaantuneita iäkkäät potilaat voivat unohtaa perustoimintoja, ja olenkin erikoistunut potilas- ja hoitokoulutukseen silloin, kun kaikki käy ylivoimaiseksi.

Huomattava osa aiemmista potilaistani ei ollut avohoitopotilaita, ja siksi olen kehittänyt taitoja (ja voimaa), joita tarvitaan potilaiden hoitamisessa. Olen pätevä fysioterapeutti ja olen auttanut ihmisiä toipumaan monista henkisen epävakauden aiheuttamista fyysisistä vaivoista.

Toinen erityisosaamisalueeni on työskentely dementia- ja Alzheimer-potilaiden kanssa. Lähihoitajana olen erikoistunut vanhustyöhön, ja toimin jo opiskeluaikana vapaaehtoisena dementoituneiden vanhusten vuodeosastolla. Hoitajana näen vapaaehtoisten välittömän vaikutuksen potilaideni elämään.

Olisin iloinen mahdollisuudesta vierailla laitoksessanne haastattelua varten ja ehkä myös saada tutustua teillä työskentelevien hoitajien työhön saadakseni käsityksen siitä, miltä hoitajien arki teillä näyttää.

Ystävällisin terveisin

Jaana Riikonen

Jäljennetty!

Työhakemuksen otsikko  

Työhakemuksen otsikko antaa henkilöstöpäällikölle tai kirjeen vastaanottajalle perustiedot siitä, kuka olet ja miten sinuun saa yhteyden. Sijoita otsikko kirjeen yläreunaan ja kirjoita siihen nimesi, yhteystietosi ja muut oleelliset tiedot. Älä täytä otsikkoa epäolennaisilla tiedoilla, sillä silloin se vie arvokasta tilaa kirjeen muilta osilta.  

Voit kirjoittaa otsikkoon kotipaikkakuntasi, mutta riittää, että ilmoitat tarkan postiosoitteen vasta siinä vaiheessa, kun neuvottelet työpaikan ehdoista. Tämä liittyy luottamuksellisuuteen ja tietosuojaan. Myöskään työnantajan postiosoitetta ei välttämättä tarvitse mainita kirjeessä, koska useimmat hakemuskirjeet lähetetään nykyään sähköisesti. Osoitteiden karsiminen työhakemuksesta säästää tilaa tärkeämmälle sisällölle.   

Klikkaamalla edellä olevaa muunneltavaa hoitajan työhakemusmallia saat lisäideoita otsikkosi muotoiluun.

Työhakemuksen otsikon tavoite: Välittää olennaiset tiedot siitä, kuka olet ja miten sinuun saa yhteyden, luoda kirjeeseen ilmettä ja houkutella rekrytoija jatkamaan lukemista.  

Asiantuntijan vinkki

Työhakemuksen otsikko on yksi harvoista paikoista, jossa voit lisätä väriä tai muita visuaalisia elementtejä muuten asiallisen karuun asiakirjaan. Hoitajan työhakemukseen sopii luultavasti parhaiten tyylikkään neutraali väripaletti. Voit hakea inspiraatiota ilmaisista työhakemusmalleistamme.

Työhakemuskirjeen tervehdys   

Työhakemuksen tervehdyksessä luot suoran yhteyden kirjeen lukijaan. Jos et tunne rekrytoijaa tai kirjeen vastaanottajaa, ”Hyvä Etunimi Sukunimi” on yleensä sopiva tervehdys. Jos tunnet työhönottajan henkilökohtaisesti, voit valita rennoimman tervehdyksen, joka on esimerkiksi muotoa ”Hei Etunimi”.   

Yritä mahdollisuuksien mukaan selvittää työhönottajan nimi. Työhönottaja voi olla esimerkiksi hoitolaitoksen henkilöstöpäällikkö tai potilas tai omainen, jos haet yksityisen hoitajan paikkaa. Vastaanottajan nimen mainitseminen tekee kirjeestä henkilökohtaisemman.  

Työhakemuksen tervehdyksen tavoite: Luoda ystävällinen ja kohtelias sävy käyttämällä asianmukaista tervehdystä ja puhuttelemalla hakemuskirjeen vastaanottajaa mahdollisuuksien mukaan nimeltä.

Asiantuntijan vinkki

Pyri luomaan henkilökohtainen yhteys kirjeen vastaanottajaan käyttämällä tervehdyksessä hänen nimeään. Jos et tiedä kirjeen vastaanottajan nimeä, eikä sinulla ole luotettavaa tapaa selvittää sitä, voit aloittaa kirjeen yleisellä tervehdyksellä ”Hyvä henkilöstöpäällikkö” tai ”Hyvät omaiset”.

Työhakemuksen johdanto  

Työhakemuksen johdannossa sinulla on tilaisuus herättää lukijan kiinnostus ja rohkaista häntä lukemaan lisää vahvuuksistasi seuraavissa kappaleissa. Pyri välttämään yleisluontoisia ja kuluneita lauseita. Aloita kappale kertomalla vaikkapa motivaatiostasi tai innostuksestasi hoitotyöhön. Pidä kirjeen sävy energisenä ja myönteisenä, jotta lukija aistii intohimosi jo aivan ensimmäisestä lauseesta lähtien.  

Näiden ensimmäisten sanojen pitäisi vahvistaa lukijan luottamusta kykyihisi. Hoitotyössä sinulle annetaan suuri vastuu, joten pyri antamaan esimerkkejä pätevyydestäsi ja luotettavuudestasi.   

Lisää inspiraatiota johdannon kirjoittamiseen voit hakea hoitajan työhakemusmallistamme:

Muunneltava mallijohdanto

Hyvä Leena Kolmonen

Minulla on lähihoitajana yhdeksän vuoden kokemus sellaisten iäkkäiden potilaiden kotihoidosta, joilla on mielenterveysongelmia.

Jäljennetty!

Työhakemuksen runko (keskimmäiset kappaleet)   

Työhakemuksesi keskiosassa, jota kutsutaan myös rungoksi, voit kertoa lisää työkokemuksestasi ja eri työtehtävissä oppimistasi taidoista. Lukijalle pitäisi syntyä vaikutelma, että kerrot ammatillista tarinaasi etkä pelkästään luettele mekaanisesti erilaisia pätevyyksiä. On tärkeää sisällyttää kirjeeseen saavutuksia ja tuloksia, mutta muista myös näyttää inhimillinen puolesi. Kerro, miten kohtaat potilaasi ja hoidat heitä kunnioittavasti ja lämpimästi. Voit kertoa erityisesti sellaisista taidoistasi, jotka on mainittu työpaikkailmoituksessa osoittaaksesi, mitä etuja sinulla on muihin ehdokkaisiin nähden.  

Hoitajan on hyvä keskittyä kokemuksensa niihin osa-alueisiin, jotka ovat merkityksellisiä hänen hakemansa työpaikan kannalta. Tietyillä sairauksilla on hyvin erityiset hoitovaatimuksensa, joten kokemus näistä sairauksista kannattaa nostaa selkeästi esiin. Kerro saavutustesi asiayhteys ja kerro kokemuksistasi mahdollisimman tarkasti paljastamatta kuitenkaan luottamuksellisia potilastietoja.   

Työhakemuksen rungon tavoite: Antaa vakuuttavat tiedot siitä, miksi juuri sinä olet oikea hoitaja tähän työhön kertoen samalla persoonallisuudestasi ja pehmeistä taidoistasi, jotka tekevät sinusta miellyttävän hoitajan.

Seuraavassa on esimerkki hoitajan työhakemuksen rungosta:  

Muunneltava työhakemuksen runko

Edellisen työnantajani palveluksessa tarjosin kotihoitoa jopa kymmenelle potilaalle viikossa. Huolehdin potilaiden perusterveydenhuollosta, seurasin heidän psyykkistä tilaansa ja avustin päivittäisten toimien suorittamisessa. Useimmat potilaat olivat 65–80-vuotiaita, ja heillä oli monenlaisia fyysisiä ja psyykkisiä terveysongelmia.

Kokemuksen karttuessa olen oppinut arvioimaan yhä paremmin, milloin asiakas tarvitsee lääketieteellisiä lisätoimenpiteitä, psyykkistä tukea tai yksinkertaisesti jonkun, jolle puhua. Ollessaan sairaita tai stressaantuneita iäkkäät potilaat voivat unohtaa perustoimintoja, ja olenkin erikoistunut potilas- ja hoitokoulutukseen silloin, kun kaikki käy ylivoimaiseksi.

Huomattava osa aiemmista potilaistani ei ollut avohoitopotilaita, ja siksi olen kehittänyt taitoja (ja voimaa), joita tarvitaan potilaiden hoitamisessa. Olen pätevä fysioterapeutti ja olen auttanut ihmisiä toipumaan monista henkisen epävakauden aiheuttamista fyysisistä vaivoista.

Toinen erityisosaamisalueeni on työskentely dementia- ja Alzheimer-potilaiden kanssa. Lähihoitajana olen erikoistunut vanhustyöhön, ja toimin jo opiskeluaikana vapaaehtoisena dementoituneiden vanhusten vuodeosastolla. Hoitajana näen vapaaehtoisten välittömän vaikutuksen potilaideni elämään.

Jäljennetty!
Asiantuntijan vinkki

Jos sinulla on aiempaa kokemusta hoitajana, STAR-menetelmä voi auttaa havainnollistamaan työkokemustasi anekdoottien muodossa. Aloita kertomalla tilanteesta (Situation), kuvaa sitten vaadittu tehtävä (Task), toimintasi (Action) ja lopuksi myönteinen tulos (Result), jonka saavutit. Muista pitää anekdoottisi tiiviinä ja keskittyä kertomaan vain niistä kokemuksista, jotka ovat olennaisia hakemasi tehtävän kannalta.

Miten päättää hoitajan työhakemus 

Hienoa, kirjeesi on jo melkein valmis. Suurin työ on tehty ja sinun tarvitsee enää houkutella työhönottaja ottamaan sinuun yhteyttä. Ilmaise kirjeen lopussa selkeästi kiinnostuksesi tehtävää kohtaan ja innosta vastaanottajaa ottamaan sinuun yhteyttä haastattelun sopimiseksi kuulostamatta kuitenkaan liian vaativalta.   

Päätä kirje lopputervehdykseen, joka voi olla esimerkiksi hyväksi havaittu ”Ystävällisin terveisin”. Myös rennompi ja lyhyempi ”Kiitos” voi joissain tilanteissa sopia lopputervehdykseksi.  

Työhakemuksen loppukappaleen tavoite: Innostaa kirjeen vastaanottaja ottamaan sinuun yhteyttä ja päättää kirje ystävälliseen ja kohteliaaseen sävyyn.  

Seuraavassa voit tutustua hoitajan työhakemuksen loppukappaleen malliin:

Muunneltava työhakemuksen loppukappale

Olisin iloinen mahdollisuudesta vierailla laitoksessanne haastattelua varten ja ehkä myös saada tutustua teillä työskentelevien hoitajien työhön saadakseni käsityksen siitä, miltä hoitajien arki teillä näyttää.

Ystävällisin terveisin

Jaana Riikonen

Jäljennetty!

Hoitajan työhakemus ilman työkokemusta  

Voit hakea hoitajan työpaikkaa myös ilman työkokemusta. Silloin sinun on nähtävä hieman enemmän vaivaa vakuuttaaksesi kirjeen vastaanottaja siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat taidot, vaikket olisi aiemmin toiminut vastaavassa tehtävässä.  

Onneksi monet hoitajan perustehtävistä on mahdollista oppia työn ohessa. Hoitajan vastuualueisiin kuuluvat usein:

 • potilaiden kylvettäminen ja pukeminen
 • ruokien valmistaminen ja tarjoilu ravitsemustarpeiden mukaan
 • avustaminen kevyissä kotitöissä, kuten imuroinnissa tai tiskaamisessa
 • potilaiden kuljettaminen tapaamisiin ja avustaminen aikataulujen hallinnassa.

Jos sinulla ei ole kokemusta hoitajana, on erityisen tärkeää kirjoittaa työhakemus ansioluettelosi liitteeksi, koska se on paras paikka esitellä niitä ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta täydellisen henkilön tähän rooliin. Mainitse erilaisia pehmeitä taitoja, joihin sisältyy:

 • kärsivällisyys
 • järjestelmällisyys
 • huolellisuus ja tarkkuus
 • motivaatio
 • ystävällinen asenne
 • joustavuus.

Sinulla voi myös olla seuraavia 'kovia taitoja', jotka ovat hyödyllisiä hoitotyössä:

 • elvytys- ja ensiaputaidot
 • ajokortti
 • lääketieteellisen terminologian tuntemus
 • ruoanlaittotaidot ja terveellisen ravinnon tuntemus
 • taito suorittaa perustutkimuksia, kuten verenpaineen tai verensokerin mittaus.

Keskittymällä niihin ominaisuuksiin, jotka sinulla on (sen sijaan, että keskittyisit puuttuviin ominaisuuksiin), voit osoittaa omaisille, että heidän rakas isovanhempansa tai lapsensa on turvallisissa käsissä hoivassasi.

Kuinka välttää perusvirheet hoitajan työhakemuksessa

Jotta varmistat, että työhakemuksesi luetaan kokonaan eikä tekemäsi työ mene hukkaan, on tärkeää välttää muutamia perusvirheitä. Kiinnittämällä huomiota näihin yksityiskohtiin voit asettaa itsesi monien sellaisten hakijoiden edelle, joilla ei ole kokemusta hakemuskirjeiden kirjoittamisesta. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

 • Räätälöimätön työhakemus: Kopioi-liitä-tyylinen työhakemus kertoo palkkaajalle, ettet ole viitsinyt nähdä vaivaa hakemuksesi eteen. Räätälöimällä saatekirjeesi erikseen jokaista työpaikkaa varten ja sisällyttämällä siihen vain hakemasi työpaikan kannalta kaikkein olennaisimmat kokemukset ja taidot, voit todistaa olevasi vakavasti otettava ehdokas.
 • Oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheet: Häiritsevät kirjoitusvirheet voivat tehdä työhakemuksestasi vaikealukuisen ja pilata mahdollisuutesi päästä haastatteluun. Onneksi nämä virheet on helppo korjata käyttämällä automaattista oikolukijaa, jollainen sisältyy myös meidän työhakemustyökaluumme.
 • Huolimaton muotoilu: Työhakemuksen ei tarvitse olla ulkoasultaan monimutkainen, mutta sen tulisi näyttää ammattimaiselta ja edustavalta. Tutustu työnantajan tyyliin ja muotoile hakemuksesi tähän tyyliin sopivaksi.

Tärkeimmät ohjeet

 1. Työhakemus välittää sinusta tietoja, joita ei voi päätellä ansioluettelostasi, joten käytä aikaa tämän asiakirjan kirjoittamiseen.
 2. Työhakemuksen tulisi sisältää kaikki normaalit kirjeen osiot, mukaan lukien otsikko, jossa näkyy selvästi nimesi ja yhteystietosi.
 3. Mainitse kirjeen vastaanottaja nimeltä aina kun mahdollista luodaksesi henkilökohtaisen sävyn ja osoittaaksesi, että olet nähnyt vaivaa nimen selvittämiseksi.
 4. Hakiessasi hoitajan tehtävään ilman aiempaa alan työkokemusta, keskity kertoman henkilökohtaisista ominaisuuksistasi ja kovista taidoista, jotka olet hankkinut muissa tehtävissä.
 5. Älä anna oikeinkirjoituksen ja kieliopin muodostua kompastuskiveksi – pyydä ystävää oikolukemaan työhakemuksesi ja suorita oikoluku ennen lähettämistä.
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Erotu joukosta ja löydä työtä nopeammin. Hyödynnä asiantuntijoiden suunnittelemia, ammattimaisia työhakemuspohjiamme, joiden avulla saat juuri sinulle sopivan työn.
Kirjoita työhakemus
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Erotu joukosta ja löydä työtä nopeammin. Hyödynnä asiantuntijoiden suunnittelemia, ammattimaisia työhakemuspohjiamme, joiden avulla saat juuri sinulle sopivan työn.
Kirjoita työhakemus

Ilmaisia ammattilaisten suunnittelemia pohjia

Cvapp.fi-sivustolla on luotu yli 10 miljoonaa ansioluetteloa ja työhakemusta, mikä tekee meistä alan johtavan sivuston, joka auttaa sinua saamaan paikan työhaastatteluun.
4 / 5
luokitus perustuu 469 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm cover_letter template
Stockholm
1 200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York cover_letter template
New York
380 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna cover_letter template
Vienna
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney cover_letter template
Sydney
130 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon cover_letter template
London
220 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin cover_letter template
Dublin
200 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova cover_letter template
Moskova
54 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
130 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid cover_letter template
Madrid
130 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago cover_letter template
Santiago
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore cover_letter template
Singapore
45 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo cover_letter template
Oslo
48 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town cover_letter template
Cape Town
6 600 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis cover_letter template
Paris
30 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini cover_letter template
Berliini
82 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva cover_letter template
Geneva
2 700 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver cover_letter template
Vancouver
39 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo cover_letter template
Tokyo
54 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano cover_letter template
Milano
45 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon cover_letter template
Lisbon
24 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona cover_letter template
Barcelona
26 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
19 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago cover_letter template
Chicago
17 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio cover_letter template
Rio
25 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome cover_letter template
Rome
4 600 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston cover_letter template
Boston
14 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto cover_letter template
Toronto
85 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet