1. Esimerkkejä
 2. Esimies
kirjoittanut Anna MuckermanAnna Muckerman

Työnimikkeen Esimies työhakemusesimerkki

Käytä tätä työnimikkeen Esimies työhakemusesimerkkiä apuna oman työhakemuksesi kirjoittamisessa – ei päänvaivaa, ei arvailu. Tämä työhakemusesimerkki on suunniteltu varta vasten työnimikkeelle Esimies vuonna 2024. Esimerkkilauseita ja ammatilaisten ohjeita hyödyntämällä työhakemuksesi valmistuu muutamassa minuutissa.
4.9
Keskimääräinen arvosana
41 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Esimies työhakemusesimerkki
Muokkaa tätä työhakemusta

Hyvä johtajuus on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa yrityksen tai organisaation menestykselle. Keskittyneet, tavoitteisiin suuntautuneet ja tehokkaasti alaisiaan motivoivat esimiehet voivat auttaa yritystä eteenpäin monin tavoin. Riippumatta siitä, onko sinulla runsaasti kokemusta esimiestehtävistä vai tavoitteletko ensimmäistä esimiestehtävääsi, ammattimainen työhakemuskirje on yksi parhaista tavoista näyttää rekrytoijalle olevasi sellainen ehdokas, jota he etsivät.

Koska esimiestehtäviin liittyy usein korkeampi palkka, enemmän vastuuta ja paremmat etenemismahdollisuudet, on luonnollista, että kilpailu näistä työpaikoista on kovaa. Saadaksesi unelmiesi työpaikan ja menestyäksesi urallasi tarvitset työhakemuksen, joka erottuu muista ja korostaa vahvuuksiasi. 

Cvapp.fi-palvelun ilmaisten mallien ja työhakemustyökalun avulla opit helposti luomaan työhakemuksen, joka saa sinut erottumaan eduksesi muista työnhakijoista.

Tässä kirjoitusoppaassa sekä esimiehen työhakemusmallissa käsittelemme seuraavat asiat:

 • kuinka työhakemuskirje parantaa ratkaisevasti mahdollisuuksiasi saada työpaikka
 • kirjoitusprosessin yksinkertaistaminen jakamalla se helposti hallittaviin osiin
 • yksi tehokkaimmista psykologisista kirjoitusmenetelmistä, joka toimii kaikissa kirjeissä
 • yleiset virheet ja kuinka ne voi välttää.

Nyt on aika luoda työhakemuskirje, joka erottaa sinut muista hakijoista.

Esimiehen työhakemusmalli ja kirjoitusvinkit

Olet todennäköisesti huomannut, ettei ansioluettelossa ole paljon tilaa persoonallisuuden tai muiden selitysten esittämiselle lyhyttä profiilitekstiä lukuun ottamatta. Ja vaikka ansioluettelo on loistava paikka tärkeiden nimien ja päivämäärien esittämiseen, sinulla on hakijana paljon enemmän tarjottavaa.

Tässä kohtaa astuu kuvaan työhakemuskirje. Tässä 200–400 sanan (eli yhden sivun) pituisessa asiakirjassa voit kertoa merkittävimmistä kokemuksistasi ja suurimmista saavutuksistasi. Kirje antaa sinulle mahdollisuuden luoda henkilökohtaisen yhteyden ja tehdä mahtavan ensivaikutelman työhönottajaan jo ennen kuin tapaat hänet henkilökohtaisesti.  

Asiantuntijan vinkki

Entä jos työantaja EI vaadi hakemuskirjettä?

Joskus työpaikkailmoituksessa ei mainita hakemuskirjettä tai sen kerrotaan olevan ”valinnainen”. Voiko sen silloin siis jättää kirjoittamatta? 

Jos haluat tosissasi saada esimiestehtävän, kirjoita AINA työhakemuskirje, ellei työpaikkailmoituksessa nimenomaisesti pyydetä olemaan tekemättä niin. Muut työnhakijat saattavat valita helpon tien ja silloin luot itsellesi etulyöntiaseman uhraamalla hieman aikaa hyvän kirjeen kirjoittamiseen.

Täydellinen työhakemus maksimoi mahdollisuutesi. Kilpailijoita saattaa olla kymmeniä, mutta jos vain kourallinen kirjoittaa vakuuttavan työhakemuksen, pääset lähes automaattisesti loppusuoralle. 

Yksi hakemuskirjeen suurimmista eduista on, että se auttaa tasoittamaan pelikenttää. Muilla työnhakijoilla voi olla enemmän työkokemusta, mutta innostuksesi ja omistautumisesi välittäminen hakemuskirjeessä voi ratkaista pelin hyvinkin nopeasti.  

Asiantuntijan vinkki

Työhakemuksen räätälöinti parantaa mahdollisuuksiasi menestyä  

Työhakemuksen kirjoittaminen ja lähettäminen on hyvä alku, mutta persoonaton hakemuskirje ei yksinkertaisesti riitä silloin, kun kilpailu on kovaa. Onneksi voit nopeasti räätälöidä yleisluontoisen hakemuskirjeen erikseen jokaista hakemaasi työpaikkaa varten.  

Räätälöinti vaatii hieman perehtymistä potentiaaliseen työnantajaasi. Mitkä ovat heidän tavoitteensa? Mikä on heidän tehtävänsä? Mitä voit oppia heidän työkulttuuristaan ja sisäisestä organisaatiostaan? Kun ymmärrät yrityksen toimintaa ja tarpeita, sinun on helpompi ilmaista, mitä juuri sinä voisit merkitä yritykselle.  

Lisää työhakemukseesi numerotietoja, jotka tukevat yrityksen tarpeisiin liittyviä saavutuksiasi. Pyri osoittamaan – kohteliaaseen ja vaatimattomaan sävyyn – että sinulla on yritykselle paljon annettavaa.

Esimiehen työhakemuksen paras rakenne  

Aika, jonka investoit erinomaisen työhakemuksen kirjoittamiseen, maksaa itsensä kaksinkertaisesti takaisin. Ensinnäkin se auttaa sinua saamaan haluamasi työpaikan ja toiseksi harjoitus tekee mestarin eli mitä enemmän hakemuskirjeitä luot, sitä nopeammin ja tehokkaammin pystyt niitä kirjoittamaan. Koska hakemuskirjeen rakenne on suhteellisen samanlainen eri työpaikkojen ja toimialojen välillä, tämä taito hyödyttää sinua koko loppu-urasi.

Työhakemuksen keskeiset osat ovat:  

 • otsikko
 • tervehdys
 • johdanto
 • keskimmäiset kappaleet (kirjeen runko)
 • loppulause (joka sisältää lukijalle kehotuksen toimintaan).

Yleinen työhakemusoppaamme sisältää lisätietoja näistä osista sekä ohjeita ja esimerkkejä kirjoittamisen tueksi.

Kattava työhakemusopas tarjoaa yleisiä ohjeita työhakemuksen laatimiseen, mutta seuraavassa on tarkempia ohjeita kirjeen eri osioiden tehon maksimoimiseen.  

Voit käyttää esimiehen työhakemusmallia pohjana oman ammattimaisen hakemuksesi kirjoittamiseen:   

Muunneltava työhakemusmalli

Hyvä Reeta Vaarala

On uskomattoman palkitsevaa auttaa vanhempia valitsemaan mahdollisimman sopivia tuotteita pienokaisilleen. Ihmiset viipyvät vauvaosastolla 30 prosenttia kauemmin, koska he tarvitsevat neuvoja.

Analysoidessani asiakasvirtoja ja tuotemyyntitietoja arvioin, että viimeisten kolmentoista vuoden aikana olen auttanut yli puolta miljoonaa asiakasta. Siihen mahtuu paljon vauvakeskustelua, joka on kasvattanut myyntiä keskimäärin 15 % vuodessa.

Ostosten tekeminen myymälässä on paljon kannattavampaa kuin verkko-ostosten tekeminen. Se on taistelukenttä kaikille vähittäiskauppiaille, jotka haluavat kasvattaa markkinaosuuttaan. Aina on vanhempia, jotka tarvitsevat tukea ostopäätöksen tekemiseen, ja kun he ovat myymälässäsi, he ovat valmiita tekemään kaikenlaisia lisäostoksia. Minusta on täysin hyväksyttävää, että suostuttelen ihmisiä ostamaan parempia tuotteita lapsilleen.

Ymmärrän big-box-vähittäiskaupan toimintaperiaatteen ja vaatimukset ja kerron mielelläni myyntityöhön liittyvistä palkinnoistani. Myyntituotteitani on esitelty vähittäiskaupan lehdistössä – vanhemmille suunnattujen ratkaisujen pitäisi olla esillä.

Seuraavasta kaupallisesta kokemuksestani olisi hyötyä LastenTalossa:

 • Ylitin jatkuvasti kannattavuustavoitteet, parhaana vuonna jopa 22 %:lla.
 • Saatavuus hyllyssä oli keskimäärin 99,3 %, mikä ylitti asetetut tavoitteet.
 • Panostin myynninedistämiseen ja sain useiden tuotteiden toimituksen yksinoikeudet.

Erikokoisten myyntitiimien johtaminen on opettanut minulle yhtenäisen ja tavoitteellisen työympäristön arvon. Jokaista myyntiä tulisi juhlistaa. En voi sietää työskentelyä sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät välitä, ja yritän varmistaa, että oma innostukseni on mahdollisimman tarttuvaa.

Sain tietää avoimesta työpaikasta osastopäällikkö Arja Niinistöltä, joten minulla on sisäpiirin tuntemusta kulttuuristanne. Kertoisin haastattelussa mielelläni siitä, miten voisin sopia joukkoonne.

Ystävällisin terveisin

Karla Mäkelä

Jäljennetty!

Työhakemuksen otsikko

Keskisuurissa ja suurissa yrityksissä rekrytointi tapahtuu usein henkilöstöosaston ammattilaisten toimesta. Se tarkoittaa, että työhakemuksesi kiertää todennäköisesti pöydältä toiselle usean henkilön tarkasteltavana. Kirjeen otsikon päätarkoitus on varmistaa, että asiakirjaa tarkasteleva henkilö tietää sen kuuluvan sinulle ja näkee helposti, miten sinuun saa yhteyden haastattelun sopimiseksi. Kirjoita otsikkoon vain välttämättömät henkilötiedot, kuten puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja LinkedIn-profiilisi.  

Sen lisäksi, että otsikko esittää selvästi nimesi, voit sen avulla myös lisättä ilmettä kirjeeseen käyttämällä esimerkiksi värejä tai muita muotoiluelementtejä.  

Tämän osion tavoite: Osoittaa selvästi työhakemuksen kuuluvan sinulle, tarjota puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi henkilöstöpäällikön käyttöön ja luoda kirjeelle edustava ilme, joka kiinnittää työnantajan huomion.   

Asiantuntijan vinkki

Yhtenäistä asiakirjojen tyyli!

Yksi parhaista tavoista luoda huolellinen ja ammattimainen vaikutelma on yhdenmukaistaa työhakemuksen ja ansioluettelo tyylit. Näin luot henkilökohtaisen brändin eli yhtenäisen ilmeen, joka visuaalisesti yksilöi asiakirjan kuuluvaksi sinulle.   

Otsikko on yksi harvoista paikoista, jossa voit lisätä väriä tai muita muotoiluelementtejä muuten kuivan asialliseen kirjeeseen. Ennen tyylin valitsemista on kuitenkin hyvä tutustua potentiaalisen työnantajan brändiin. Ovatko he rentoja hauskanpitäjiä vai suhtautuvatko he yritykseensä aika vakavasti? Tutustu heidän verkkosivuihinsa ja sosiaalisen median syötteeseensä ennen oman tyylisi luomista.   

Kun olet saanut hyvän käsityksen väripaletista ja muotoilusta, jotka parhaiten sopivat yrityksen tyyliin, voit luoda otsikon asiakirjoihisi. Jos olet graafinen suunnittelija, voit tehdä tämän itse. Muussa tapauksessa voit turvautua ammattimaisiin muotoilutyökaluihin. Cvapp.fi-palvelun helposti muunneltavien asiakirjapohjien avulla luot helposti edustavan työhakemuskirjeen ja ansioluettelon vain muutamalla klikkauksella.

Työhakemuksen tervehdys   

Tervehdys on yksi tärkeimmistä tavoista luoda henkilökohtainen yhteys ja kunnioittava sävy heti kirjeen alussa. Valitse tervehdys, joka sopii parhaiten mahdolliselle työpaikallesi. ”Hyvä Etunimi Sukunimi” toimii lähes kaikissa virallisissa tilanteissa, mutta jotkin yritykset suosivat rennompaa viestintää, kuten ”Hei Etunimi Sukunimi” tai pelkästään ”Hei Etunimi”. 

Tämän osion tavoite: Luoda henkilökohtainen yhteys kirjeen lukijaan tervehtimällä häntä asianmukaisesti ja kohteliaasti nimeltä.   

Asiantuntijan vinkki

Nimen mainitseminen tervehdyksen yhteydessä   

On tieteellisesti todistettu, että aivoissamme tapahtuu myönteinen neurologinen reaktio kuullessamme oman nimemme. Monogrammiavaimenperät ja -pyyhkeet ovat olleet suosittuja kautta aikojen, ja sinunkin kannattaa hyödyntää tätä tietoa työhakemuksessasi!  

Henkilöstöpäällikön tai muun kirjeen vastaanottajan nimen käyttäminen on loistava tapa osoittaa olevasi todella kiinnostunut tehtävästä ja nähneesi vaivaa hyvän vaikutuksen tekemiseksi.   

Keskisuurissa ja suurissa yrityksissä rekrytoinnista vastaa kuitenkin usein henkilöstöalan ammattilaisten tiimi. Vaikka löytäisitkin heidän nimensä, et luultavasti tiedä, kuka heistä lukee kirjeesi. Älä siinä tapauksessa kirjoita summan mutikassa jotakin nimistä, vaan valitse yrityksen nimen sisältävä yhteisöllinen tervehdys, kuten ”Hyvä XYZ-yrityksen työhönottotiimi” tai ”Hyvä henkilöstöpäällikkö”.

Työhakemuksen johdanto   

Henkilöstöpäälliköillä on kiire. Työhakemuksen johdannossa sinulla on tilaisuus kiinnittää heidän huomionsa ja lisätä todennäköisyyttä, että lukija jatkaa lukemista. On hyvä idea sisällyttää johdantoon hakemasi työpaikan nimi, mutta vältä kaikin keinoin tylsiä johdantoja. Kiinnostava anekdootti, merkityksellinen fakta tai jännittävä lausunto ovat kaikki hyviä vaihtoehtoja kiinnostavan työhakemuksen aloittamiseen.

Tämän osion tavoite: Herättää rekrytoijan mielenkiinto heti kirjeen alussa anekdootin, numerotiedon tai muun kiinnostavan tiedon avulla.

Esimerkkitekstissämme kerrotaan heti kättelyssä tilastotietoja hakijan saavutuksista.

Muunneltava johdanto

Hyvä Reeta Vaarala

On uskomattoman palkitsevaa auttaa vanhempia valitsemaan mahdollisimman sopivia tuotteita pienokaisilleen. Ihmiset viipyvät vauvaosastolla 30 prosenttia kauemmin, koska he tarvitsevat neuvoja.

Jäljennetty!

Työhakemuksen runko

Kirjeen rungossa voit vihdoin esitellä kaikki saavutuksesi ja taitosi, jotka tekevät sinusta erinomaisen ehdokkaan. Vältä omahyväistä tai ylimielistä sävyä, mutta tuo reilusti esiin omia vahvuuksiasi, koska koko tämän osion tarkoitus on esittäytyä parhaassa mahdollisessa valossa.

Kirjoitusprosessin helpottamiseksi voit jakaa rungon kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa voit kuvailla STAR-menetelmän avulla tilanteen (Situation), tehtävän (Task), suorittamasi toimen (Action) ja saavuttamasi myönteiset tulokset (Result). Toisessa osassa voit kertoa tarkemmin johtamistaidoistasi ja työnantajalle tarjoamistasi eduista, jotta he voivat kuvitella hyödyn, jonka toisit heidän yritykselleen.

Tämän osion tavoite: Osoittaa hakemasi työpaikan kannalta oleellisten esimerkkien avulla, että sinulla on työn kannalta oleelliset taidot ja toisit työnantajalle etuja.

Esimerkkitekstissämme kappaleita on jaettu luettelomerkkien avulla.

Muunneltava työhakemuksen runko

Analysoidessani asiakasvirtoja ja tuotemyyntitietoja arvioin, että viimeisten kolmentoista vuoden aikana olen auttanut yli puolta miljoonaa asiakasta. Siihen mahtuu paljon vauvakeskustelua, joka on kasvattanut myyntiä keskimäärin 15 % vuodessa.

Ostosten tekeminen myymälässä on paljon kannattavampaa kuin verkko-ostosten tekeminen. Se on taistelukenttä kaikille vähittäiskauppiaille, jotka haluavat kasvattaa markkinaosuuttaan. Aina on vanhempia, jotka tarvitsevat tukea ostopäätöksen tekemiseen, ja kun he ovat myymälässäsi, he ovat valmiita tekemään kaikenlaisia lisäostoksia. Minusta on täysin hyväksyttävää, että suostuttelen ihmisiä ostamaan parempia tuotteita lapsilleen.

Ymmärrän big-box-vähittäiskaupan toimintaperiaatteen ja vaatimukset ja kerron mielelläni myyntityöhön liittyvistä palkinnoistani. Myyntituotteitani on esitelty vähittäiskaupan lehdistössä – vanhemmille suunnattujen ratkaisujen pitäisi olla esillä.

Seuraavasta kaupallisesta kokemuksestani olisi hyötyä LastenTalossa:

 • Ylitin jatkuvasti kannattavuustavoitteet, parhaana vuonna jopa 22 %:lla.
 • Saatavuus hyllyssä oli keskimäärin 99,3 %, mikä ylitti asetetut tavoitteet.
 • Panostin myynninedistämiseen ja sain useiden tuotteiden toimituksen yksinoikeudet.

Erikokoisten myyntitiimien johtaminen on opettanut minulle yhtenäisen ja tavoitteellisen työympäristön arvon. Jokaista myyntiä tulisi juhlistaa. En voi sietää työskentelyä sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät välitä, ja yritän varmistaa, että oma innostukseni on mahdollisimman tarttuvaa.

Jäljennetty!

Esimiehen työhakemuksen päättäminen (yhteenveto ja allekirjoitus)

Kun olet esitellyt kaikki myyntivalttisi, on aika päättää kirje vahvaan loppukappaleeseen allekirjoitukseen. Pyri kannustamaan rekrytoijaa ottamaan sinuun yhteyttä. Ilmaise selkeästi innostuksesi työpaikkaa kohtaan ja pyydä rekrytoijaa ottamaan sinuun yhteyttä. Voit kirjoittaa puhelinnumerosi ja sähköpostisi tähän uudelleen, jos tila sen sallii.

Kirjeen loppuun sopii lopputervehdykseksi esimerkiksi "Parhain terveisin" tai "Ystävällisin terveisin".

Tämän osion tavoite: Innostaa lukijaa ottamaan sinuun yhteyttä ja päättää kirje asianmukaiseen tervehdykseen.

Muunneltava työhakemuksen loppukappaleen esimerkki

Sain tietää avoimesta työpaikasta osastopäällikkö Arja Niinistöltä, joten minulla on sisäpiirin tuntemusta kulttuuristanne. Kertoisin haastattelussa mielelläni siitä, miten voisin sopia joukkoonne.

Ystävällisin terveisin

Karla Mäkelä

Jäljennetty!

Kirjoittamisen psykologiaa – työkaluja ja strategioita työhakemuksen laatimiseen

Esimiehenä sinun tulisi välittää työhakemuksessa sollicituskirjeessäsi muutamia tärkeitä ominaisuuksia.

Viestintä: Johtajien on oltava taitavia niin suullisessa kuin kirjallisessakin viestinnässä. Kerro esimerkkejä tilanteista, joissa olet viestinyt yrityksen kannan myönteisin tuloksin, sillä se auttaa rekrytoijia hahmottamaan, minkälainen voimavara olisit heidän työpaikalleen.

Aloitekyky: Strateginen ajattelu ja kyky tarttua toimeen tarvittaessa ovat välttämättömiä taitoja esimiehille kaikilla tasoilla. Kerro tilanteista, joissa otit vastuuta tai paikkasit aukkoja, sillä se osoittaa sitoutumisesi yrityksen menestykseen.

Itseluottamus: Esimiehenä sinun tehtäväsi on delegoida tehtäviä ja ratkaista laajoja ongelmia. Itseluottamus päätöksenteossa ja viestinnässä auttavat pitämään hankkeet ja tiimit toiminnassa.

Ongelmanratkaisu: Missä tahansa johtotehtävässä sinua todennäköisesti pyydetään ratkaisemaan ongelmia, joita aiheutuu laajojen strategioiden toteuttamisen yhteydessä. Kerro tilanteista, joissa teit pelin aikana päätöksiä tai käytit parasta harkintaasi. Näin osoitat potentiaaliselle työnantajalle, että olisit omistautunut ja tehokas johtaja.

Yleisiä virheitä esimiehen saatekirjeessä

Seuraavassa on joitakin sudenkuoppia, joita esimiesten on hyvä varoa työhakemuksessaan:

Yleispätevät kirjeet: Saattaa tuntua helpoimmalta kirjoittaa yksi yleispätevä kirje, jonka voit lähettää useille yrityksille, mutta se ei ole hyvä tapa varmistaa työpaikan saaminen. Räätälöi kirjeesi erikseen jokaiselle yritykselle ja käytä kirjeessä nimiä, tietoja ja esimerkkejä, jotka tekevät parhaan mahdollisen vaikutuksen juuri tähän työnantajaan.

Huolimaton muotoilu: Käytä helposti luettavaa ja sopivankokoista kirjaintyyppiä ja varmista, että teksti ja tyhjä tila ovat tasapainossa sivulla. Ammattimaiset muotoilutyökalut, kuten Cvapp.fi-palvelun työhakemuspohjat ja työhakemustyökalu, helpottavat ja nopeuttavat luomisprosessia.

Kielioppi- ja oikeinkirjoitusvirheet: Jos sinulta vaaditaan työssäsi erinomaisia viestintätiatoja, kirjoitusvirheet työhakemuksessa antavat sinusta huolimattoman ja epäammattimaisen kuvan. Käytä oikolukuohjelmaa tai pyydä luottohenkilöä lukemaan työhakemuksesi ennen sen lähettämistä.

Väärä sävy: Oikean tasapainon löytäminen itseluottamuksen ja vaatimattomuuden välillä voi olla vaikeaa, mutta on tärkeää, että esimiehen työhakemuksesta välittyy auktoriteetti ja visio. Jos oikean sävyn löytäminen tuntuu vaikealta, voit pyytää luottohenkilön apua tai käyttää meidän ilmaisten työhakemusmalliemme valmiiksi kirjoitettuja esimerkkilauseita.

Tärkeimmät ohjeet

 1. Ammattimainen työhakemus on olennaisen tärkeä työpaikan saamisen kannalta. Ellei työpaikkailmoituksessa nimenomaisesti pyydetä olemaan lähettämättä työhakemuskirjettä, on aina hyvä idea kirjoittaa työhakemus, jossa esittelet itsesi parhaassa mahdollisessa valossa.
 2. Maksimoi työhakemuksesi teho räätälöimällä se erikseen jokaista työnantaa ja jokaista hakemaasi työpaikkaa varten. Valitse hakemasi työpaikan kannalta olennaisia anekdootteja ja numerotietoja havainnollistamaan osaamistasi.
 3. Käytännössä hyväksi havaittu työhakemuksen rakenne toimii lähes kaikissa tilanteissa. Noudata sitä yksinkertaistaaksesi kirjoitusprosessia.
 4. Numerotiedot ja muut konkreettiset tiedot havainnollistavat erinomaisesti saavutuksiasi ja osoittavat taitosi ja tehokkuutesi esimiehenä.
 5. Panosta edustavaan muotoiluun, sillä se korostaa kirjeen sisältöä. Käytä ammattimaisia työkaluja, kuten Cvapp.fi-palvelun työhakemuspohjia ja työhakemustyökalua tehdäksesi erinomaisen vaikutuksen lukijaan.

Cvapp.fi-palvelun avulla voit luoda täydellisen työhakemuksen muutamassa minuutissa. Nopeasti ja helposti, ilman päänvaivaa.

Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Erotu joukosta ja löydä työtä nopeammin. Hyödynnä asiantuntijoiden suunnittelemia, ammattimaisia työhakemuspohjiamme, joiden avulla saat juuri sinulle sopivan työn.
Kirjoita työhakemus

Ilmaisia ammattilaisten suunnittelemia pohjia

Cvapp.fi-sivustolla on luotu yli 10 miljoonaa ansioluetteloa ja työhakemusta, mikä tekee meistä alan johtavan sivuston, joka auttaa sinua saamaan paikan työhaastatteluun.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York cover_letter template
New York
440 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna cover_letter template
Vienna
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney cover_letter template
Sydney
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon cover_letter template
London
280 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin cover_letter template
Dublin
240 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova cover_letter template
Moskova
62 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid cover_letter template
Madrid
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago cover_letter template
Santiago
140 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore cover_letter template
Singapore
52 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo cover_letter template
Oslo
56 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town cover_letter template
Cape Town
7 700 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis cover_letter template
Paris
35 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini cover_letter template
Berliini
92 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva cover_letter template
Geneva
3 300 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver cover_letter template
Vancouver
45 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo cover_letter template
Tokyo
61 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano cover_letter template
Milano
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon cover_letter template
Lisbon
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
22 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago cover_letter template
Chicago
19 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio cover_letter template
Rio
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome cover_letter template
Rome
5 500 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston cover_letter template
Boston
17 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto cover_letter template
Toronto
100 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet