1. Esimerkkejä
 2. Kuljetus ja logistiikka

Työnimikkeen Kuljetus ja logistiikka työhakemusesimerkki

Käytä tätä työnimikkeen Kuljetus ja logistiikka työhakemusesimerkkiä apuna oman työhakemuksesi kirjoittamisessa – ei päänvaivaa, ei arvailu. Tämä työhakemusesimerkki on suunniteltu varta vasten työnimikkeelle Kuljetus ja logistiikka vuonna 2024. Esimerkkilauseita ja ammatilaisten ohjeita hyödyntämällä työhakemuksesi valmistuu muutamassa minuutissa.
4.7
Keskimääräinen arvosana
23 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Kuljetus ja logistiikka työhakemusesimerkki
Muokkaa tätä työhakemusta

Kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemuksen muotoilu

Ennen kuin alat kuljettamaan tavaraa tai suunnittelemaan kuljetusreittiä, sinun on tiedettävä, mitä on kuljetettava minnekin. Ennen kuin ryhdyt laatimaan kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemusta, sinun on tiedettävä, mitä osioita siinä tarvitaan. Työhakemuksen tulisi sisältää seuraavat osiot:

 • otsikko
 • tervehdys
 • johdanto
 • keskimmäiset kappaleet (runko)
 • loppulause (joka sisältää lukijalle kehotuksen toimintaan).

Työhakemuksen otsikko

Sinulla on vain muutama sekunti aikaa kiinnittää työhönottajan huomio, joten suunnittele työhakemuksesi otsikko huolellisesti. Ota tämän graafisen elementin suunnittelussa huomioon kaksi seikkaa:

 • Sen täytyy olla ennen kaikkea selkeä.
 • Käytä samaa tyyliä, jota olet käyttänyt ansioluettelossasi.

Miksi tämän on tärkeää? Ensinnäkin otsikko sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Jos työhönottaja ei saa niistä selvää, hän ei voi ottaa sinuun yhteyttä, jos hän haluaa kutsua sinut haastatteluun tai tarvitsee sinulta lisätietoja. Toiseksi työhakemuksen ja ansioluettelon tulisi kuulua selvästi yhteen, joten ne on hyvä muotoilla samaan tyyliin. 

Tämän osion tarkoitus: Kiinnittää työhönottajan huomio ja esittää yhteystietosi selkeästi.

Työhakemuksen tervehdys

Vaikka yrityksen tyyli olisi kuinka rento, työhakemuksen tervehdyksen on hyvä kuulostaa kohteliaalta ja hillityltä. Suosittelemme aloittamaan kirjeen tervehdyksellä ”Hyvä Etunimi Sukunimi”, jota käytämme myös työhakemusmalleissamme. Kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemuksessa on hyvä tavoitella ystävällistä ja asiallista sävyä.

Jos et saa selville työhönottajan tai potentiaalisen esimiehesi nimeä, voit kirjoittaa tervehdyksen muotoon ”Hyvä (yrityksen nimi) rekrytointitiimi” tai ”Hyvä (yrityksen nimi) rekrytoija”.

Työhakemuksen tervehdyksen tarkoitus on: Puhutella rekrytoijaa henkilökohtaisesti ja saada hänet jatkamaan lukemista.

Työhakemuksen johdanto

Miksi sinut kannattaa palkata? Mitä annettavaa sinulla olisi tässä kuljetus- ja logistiikka-alan työpaikassa? Vastaa kirjeen johdannossa näihin kysymyksiin. Paina kaasu pohjaan: Jos et lähde reippaasti liikkeelle, työhönottaja saattaa menettää kiinnostuksensa heti ensimmäisen kappaleen aikana.

Ennen kuin alat kirjoittaa, mieti mihin sävyyn haluat laatia viestisi. Käytä samaa sävyä koko kirjeessä. Pidä kirje ammattimaisena. Kuvaile saavutuksiasi ja ammatillista osaamista dynaamisin verbein osoittaaksesi, että olet varma kyvyistäsi.

Tutustu työpaikkailmoitukseen tarkasti ja valitse urasi kohokohta, joka osoittaa rekrytoijalle, että voit helpottaa heitä jonkin ongelman ratkaisemisessa, koska olet jo nyt erinomainen kyseisessä työssä. Esitä yleiskatsaus urastasi (käyttäen myönteisiä kuvauksia itsestäsi ja työskentelytyylistäsi) ja siirry sitten asiaan, josta kerrot tarkemmin työhakemuksen rungossa.

Työhakemuksen johdannon tarkoitus on: Luoda kirjeeseen ammattimainen sävy ja herättää työhönottajan kiinnostus ja saada hänet jatkamaan lukemista.

Työhakemuksen johdannon muunneltava esimerkki

Hyvä Pertti Laine

Olen kuullut, että Kaupunkikuljetus Oy etsii kuljetus- ja logistiikkajohtajaa tiimiinsä. Minulla on runsaasti kokemusta kuljetusalalta, tuotteiden kuljetus- ja toimituslogistiikan valvonnasta. Tiedän, miten laajamittaista toimintaa Kaupunkikuljetus Oy harjoittaa, ja voin vakuuttaa teille, että minulla on tarvittavat taidot ja kokemus yrityksen tehokkaaseen tukemiseen.

Jäljennetty!

Kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemuksen keskimmäinen osio (runko)

Olet päässyt matkaan: tie on selvä ja voit alkaa kertoa tarkemmin urastasi. Kerro työhakemuksen keskiosassa eli rungossa tarkemmin, kuka olet ja miten suhtaudut työhösi.

Käy läpi ansioluettelosi taidot-osio ja mieti, millä anekdooteilla voit havainnollistaa hakemasi työpaikan kannalta tärkeimpiä taitojasi. Jos olet kuljettaja, luotsi, laivatyöntekijä tai lastinkäsittelijä, miten voit osoittaa noudattavasi turvallisia työtapoja? Jos työskentelet logistiikan alalla, miten olet parantanut tehokkuutta tai työskennellyt paineen alla saadaksesi tavarat toimitettua ajallaan? Vastaukset näihin kysymyksiin muodostavat työhakemuksesi rungon.

Korosta osaamistasi kertomalla esimerkkejä ongelmatilanteista, joista olet selvitynyt kiitettävästi. On tietysti tärkeää, että pystyt hoitamaan päivittäiset työtehtäväsi, mutta ongelmanratkaisukyky ja nopea ajattelukyky osoittavat työhönottajalle, että pystyt mihin tahansa. 

Varmista, että esimerkkisi ovat hakemasi työpaikan kannalta oleellisia. Seuraava kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemusesimerkki tarjoaa yhden keinon tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Työhakemuksen rungon tarkoitus on: Korostaa taitojasi esimerkeillä tärkeimmistä urasaavutuksistasi.

Työhakemuksen rungon muunneltava esimerkki

Olen erittäin taitava koordinoimaan saapuvat ja lähtevät kuljetuspalvelut niin, että tuotteet toimitetaan perille ajallaan. Tiedän, että useat alueen yritykset ovat riippuvaisia Kaupunkikuljetus Oy:n palveluista varastojensa täydentämiseksi. Kykyni viestiä tehokkaasti ja tehostaa prosesseja tekee minusta vahvan ehdokkaan tähän tehtävään.

Jäljennetty!

Työhakemuksen lopettaminen (loppulause ja allekirjoitus)

Lähestyt määränpäätäsi, mutta älä nosta ihan vielä jalkaa kaasupolkimelta. Kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemuksen loppupäätelmä jää rekrytoijan mieleen, joten jätä vaikutelma siitä, että olet erinomainen ehdokas ja todella haluat työpaikan. 

Miten se onnistuu? Toista tärkein viestisi ja kerro vielä jotakin itsestäsi. Miksi pidät työstäsi? Miten pysyt rauhallisena, kun joudut työskentelemään kovan paineen alaisena? Miten opettelet uusia taitoja? Vastaukset näihin kysymyksiin antavat työhönottajalle käsityksen persoonallisuudestasi sekä siitä, kuinka hyvin sopisit yrityksen kulttuuriin.

Kirjeen lopussa voit kehottaa lukijaa kohteliaasti toimiin tai ilmoittaa tulevasi mielelläsi haastatteluun, kuten seuraavassa työhakemusesimerkissä.

Työhakemuksen loppukappaleen tarkoitus on: Muistuttaa työhönottajalle, miksi olet loistava ehdokas ja pyytää päästä haastatteluun.

Loppulauseen ja allekirjoituksen muunneltava esimerkki

Toivon saavani tilaisuuden keskustella henkilökohtaisesti siitä arvosta, jota voin tuoda Kaupunkikuljetus Oy:lle. Jään kiinnostuneena odottamaan yhteydenottoanne.

Ystävällisin terveisin 

Erkki Kujala

Jäljennetty!

Muista nämä ohjeet kuljetus- ja logistiikka-alan työhakemuksessa

 • Pyri kirjoittamaan samaan tyyliin kuin puhuisit. Työhakemus on virallinen kirje, mutta sen ei tarvitse kuulostaa jäykältä tai elottomalta. Luontevan kuuloinen kirje antaa työhönottajalle paremman käsityksen persoonallisuudestasi.
 • Käytä oikolukuohjelmaa. Pieni virhe ei ehkä haittaa, mutta miksi ottaisit sen riskin, että kirjoitusvirheet estävät sinua saamasta työpaikan? Oikolukuohjelmat ovat nykyään kaikkien saatavilla ja niitä kannattaa hyödyntää.
 • Kirjoita lyhyesti. Työhakemuksen tulisi olla korkeintaan yhden sivun mittainen. Käytä siis lyhyitä, korkeintaan yhden tai kahden virkkeen mittaisia esimerkkejä.
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Erotu joukosta ja löydä työtä nopeammin. Hyödynnä asiantuntijoiden suunnittelemia, ammattimaisia työhakemuspohjiamme, joiden avulla saat juuri sinulle sopivan työn.
Kirjoita työhakemus

Ilmaisia ammattilaisten suunnittelemia pohjia

Cvapp.fi-sivustolla on luotu yli 10 miljoonaa ansioluetteloa ja työhakemusta, mikä tekee meistä alan johtavan sivuston, joka auttaa sinua saamaan paikan työhaastatteluun.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York cover_letter template
New York
450 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna cover_letter template
Vienna
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney cover_letter template
Sydney
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon cover_letter template
London
290 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin cover_letter template
Dublin
250 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova cover_letter template
Moskova
63 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid cover_letter template
Madrid
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago cover_letter template
Santiago
140 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore cover_letter template
Singapore
53 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo cover_letter template
Oslo
57 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town cover_letter template
Cape Town
7 900 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis cover_letter template
Paris
36 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini cover_letter template
Berliini
94 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva cover_letter template
Geneva
3 400 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver cover_letter template
Vancouver
46 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo cover_letter template
Tokyo
62 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano cover_letter template
Milano
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon cover_letter template
Lisbon
30 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
23 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago cover_letter template
Chicago
20 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio cover_letter template
Rio
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome cover_letter template
Rome
5 700 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston cover_letter template
Boston
18 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto cover_letter template
Toronto
110 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet