1. Esimerkkejä
 2. Kirjoittaja
kirjoittanut Karl KahlerKarl Kahler

Työnimikkeen Kirjoittaja työhakemusesimerkki

Käytä tätä työnimikkeen Kirjoittaja työhakemusesimerkkiä apuna oman työhakemuksesi kirjoittamisessa – ei päänvaivaa, ei arvailu. Tämä työhakemusesimerkki on suunniteltu varta vasten työnimikkeelle Kirjoittaja vuonna 2024. Esimerkkilauseita ja ammatilaisten ohjeita hyödyntämällä työhakemuksesi valmistuu muutamassa minuutissa.
5.0
Keskimääräinen arvosana
71 ihmistä on jo arvioinut sen
Työnimikkeen Kirjoittaja työhakemusesimerkki
Muokkaa tätä työhakemusta

Jos olet ammattikirjoittaja ja etsit töitä, yhden sivun mittaisen työhakemuksen kirjoittaminen saattaa tuntua tehtävältä, jonka osaisit suorittaa vaikka unissasi. Eikä ole epäilystäkään, että työhakemuksen kirjoittaminen on sinulle ammattikirjoittajana helpompaa kuin monen muun ammatin harjoittajille.

Muista kuitenkin, että työhakemuksesi on suora osoitus ammattitaidostasi. Kirjoittajana sinun rimasi on korkeammalla. Ydinfyysikoilta ei välttämättä vaadita, että he ovat mahtavia kirjoittajia, mutta sinulta sitä vaaditaan. Työhönottaja ei suvaitse kirjeessäsi virheitä. Jos et pysty kirjoittamaan 400 sanaa ilman kirjoitusvirheitä, olet kenties väärällä alalla.

On harvoja aloja, joille niin monet pyrkivät ja joilla niin harvat menestyvät. Voimme vain arvailla, kuinka monta julkaisematonta kirjaa ja käyttämätöntä käsikirjoitusta kirjoittajien kotitietokoneiden kätköissä on. Lisäksi maailmassa on lukemattomia palkattomia bloggaajia. Jopa niistä kirjoittajista, jotka ansaitsevat silloin tällöin rahaa kirjoittamalla, harva löytää kokopäivätyötä kirjoittajana. Useimmat kirjoittajat ovatkin freelancereita.

Useimmat verkkosivustot eivät palkkaa kirjoittajia, mutta ne kaikki tarvitsevat hyviä kirjoituksia. Menestyvien verkkosivustojen luojat ymmärtävät, että yksi parhaista tavoista lisätä liikennettä sivustolla on lisätä tuoretta sisältöä usein.

Luotamme siis siihen, että olet valinnut tämän alan hyvin tietoisesti ja olet valmis taistelemaan työpaikoista, joiden määrän ei odoteta kasvavan. Olet tullut oikeaan paikkaan. Cvapp.fi on maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka tarjoaa ammattimaisia ansioluettelo- ja työhakemuspohjia sekä toimialakohtaisia ohjeita niiden kirjoittamiseen.

Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka ammattikirjoittajan tulisi laatia työhakemus. Ensin sinun kannattaa kuitenkin ehkä tutustua ansioluettelon laatimista koskeviin ohjeisiimme, sillä tarvitset myös hyvän ansioluettelon. Voit lisäksi laatia erillisen linkkiluettelon julkaistuista töistäsi, jos luettelo ei mahdu ansioluetteloosi (onneksi ansioluettelomme mahdollistavat myös interaktiivisen portfolion käytön).

Nyt keskitymme siis työhakemuksen kirjoittamiseen. Tässä artikkelissa käsittelemme seuraavat asiat:

 • Miksi työhakemus on välttämätön kirjoittajalle
 • Miten työhakemus tulisi jäsennellä ja muotoilla
 • Mitä kunkin työhakemuksen osan tulisi sisältää
 • Työhakemuksen kirjoittamisen psykologiaa
 • Yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää

Kirjoittajan työhakemuksen muotoilu 

Työhakemuksessa kannattaa noudattaa hyvin yksinkertaista rakennetta. Kirjeen tulisi sisältää seuraavat osat:

 • otsikko
 • tervehdys
 • johdanto
 • runko
 • lopetus
 • allekirjoitus.

Kattava työhakemusopas sisältää yleisiä ohjeita työhakemuksen kirjoittamiseen, mutta seuraavassa on erityisiä ohjeita kirjeen kunkin kappaleen ja osan tehokkuuden maksimointiin.  

Voit käyttää seuraavaa kirjoittajan työhakemuksen esimerkkiä pohjana oman työhakemuksesi laatimisessa:

Muunneltava työhakemuksen esimerkki

Hyvä Lassi Laine

Lehdistötiedotteiden ja mainostekstien kirjoittaminen sähköautoteollisuudelle on minun tapani pelastaa planeetta. Bensaa ahmivien katumaastureiden omistajat siirtyvät käyttämään kestävämpiä vaihtoehtoja vain, jos saamme heidät ajattelemaan toisin.

Viimeisten neljän Automatissa viettämäni vuoden aikana olen saanut olla mukana sanoittamassa yrityksen historian kiinnostavimpia mainoksia, artikkeleita ja puheita. Olin säännöllisesti mukana johtajien neuvotteluissa, koska he halusivat minun muokkaavan heidän visionsa houkutteleviksi viesteiksi tuleville asiakkaille. Toimin heidän tärkeimpänä sisällöntuottajanaan ja äänitorvenaan.

Kirjoitukseni oli heti mitattavissa myyntilukuina. Kun Suomen Autolehdessä julkaistiin kirjoittamani artikkeli, myynti kasvoi 22 prosenttia seuraavan kuukauden aikana. Ostajien motiiveihin sopivien sanojen valinnalla on merkitystä, kun pyritään muuttamaan heidän tottumuksiaan. Alan edelläkävijänä Selpa on käännyttänyt monia aiheesta innostuneita. Nyt viisi vuotta myöhemmin on tullut aika käännyttää epäilijät. Tämä onnistuu vain vakuuttavien tekstien avulla.

Olen haaveillut jo pitkään työskentelystä Selpassa. Te olette yritys, jolle haluaisin kirjoittaa. Liitän mukaan Automatille laatimistani teksteistä koostamani portfolion, ja lisäksi liitän mukaan pari tekstiä, jotka olisin kirjoittanut Mark 7 -lanseerauksenne tiimoilta. Uskon, että sanani voivat auttaa teitä kasvamaan.

Kuulisin haastattelussa mielelläni teidän viestintätiiminne työskentelystä ja kertoisin, mitä tarjottavaa minulla on juuri teidän yrityksellenne.

Ystävällisin terveisin 

Allan Naakka

Jäljennetty!

Käydään seuraavaksi läpi, mitä kirjeen eri osioiden tulisi sisältää.

Työhakemuksen otsikko 

Kirjeen otsikosta käytetään myös nimeä ylätunniste. Se on sivun yläreunassa oleva alue, joka sisältää yhteystietosi. Kirjoita otsikkoon nimesi – voit käyttää nimeen suurempaa kirjainkokoa kuin muussa tekstissä – ja sen jälkeen ammattisi (”Kirjoittaja” tai mahdollisesti ”Tekninen kirjoittaja, Copywriter, Bloggaaja”).

Otsikon tulisi sisältää osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit lisätä myös Twitter-käyttäjätunnuksesi tai linkin LinkedIn-profiiliisi. Postiosoitteen voi sisällyttää, mikäli sivulla on riittävästi tilaa eikä sinulla ole erityistä syytä olla ilmoittamatta sitä.  

Otsikko on myös tärkeä muotoiluelementti, jonka asettelussa, kirjaintyypissä, värissä ja tyhjän tilan käytössä voit olla luova. Jos haluat ideoita otsikon muotoiluun, tutustu Cvapp.fi-palvelun ilmaisiin työhakemuspohjiin.

Otsikon tavoite: Luoda mieleen jäävä ulkoasu design ja esittää yhteystietosi selkeästi.  

Asiantuntijan vinkki

Käytä asiakirjoissa yhtenäistä tyyliä

Käytä ansioluettelossasi ja työhakemuksessasi samaa kirjaintyyppiä, kirjainkokoa ja muotoiluelementtejä. Niiden otsikoiden tulisi olla hyvin samanlaiset tai jopa identtiset.   

Saman tyylin käyttäminen näissä kahdessa asiakirjassa osoittaa tarkkuutesi ja antaa sinulle oman ”visuaalisen brändin”. Se osoittaa, että ymmärrät yhtenäisen muotoilun tärkeyden etkä ole sutaissut asiakirjoja kasaan summanmutikassa.  

Jos työhakemuksesi ja ansioluettelosi näyttävät täysin erilaisilta, lukija saattaa epäillä, että olet kirjoittanut uuden työhakemuksen, mutta käytät vanhaa ansioluetteloasi. Muotoilemalla näistä kahdesta asiakirjasta yhtenäisen setin voit tehdä hyvän vaikutuksen työhönottajaan.

Työhakemuksen tervehdys  

Tämä on perinteisesti rivi, joka kuuluu ”Hyvä Etunimi Sukunimi”.  Sähköpostin aikakausi on tuonut mukanaan epämuodollisempia tervehdyksiä, kuten “Tervehdys Etunimi” tai ”Hei Etunimi” tai ”Hei”. Pelkän etunimen käyttö on nykyään yleisempää kuin ennen, mutta varo olemasta liian epämuodollinen, ellet satu tuntemaan kirjeen vastaanottajaa henkilökohtaisesti.  

Työhakemuksen tervehdyksen tavoite: Aloittaa kirje lämpimään ja henkilökohtaiseen sävyyn, mutta kuitenkin linjassa sen yrityksen kulttuurin kanssa, johon haet.  

Asiantuntijan vinkki

Pyri aina mainitsemaan työhönottajan nimi tervehdyksessä. Ihmiset lukevat mielellään oman nimensä, ja se tekee kirjeestäsi henkilökohtaisemman. Itse asiassa neurologinen tutkimus osoittaa, että ihmisen aivot reagoivat myönteisesti kuullessaan/nähdessään oman nimensä.  

Se osoittaa myös ammattimaisuuttasi, sillä olet vaivautunut selvittämään yrityksessä palkkaamisesta vastaavan henkilön nimen voidaksesi osoittaa kirjeen hänelle henkilökohtaisesti.

Työhakemuksen johdanto  

Vihdoin pääset tekemään sitä, missä olet paras eli kirjoittamaan! On sanottu, että kirjoittajan kardinaalivirhe on olla tylsä. Kirjoita siis kirjeeseesi johdanto, joka koukuttaa lukijat välittömästi ja saa heidät jatkamaan lukemista.  

Johdannon tavoite: Ilmoittaa työpaikka, jota haet, ja antaa esimakua pätevyydestäsi käyttäen provosoivaa kieltä, josta kliseet puuttuvat.   

Seuraavassa on esimerkki työhakemuksen johdannosta:

Hyvä Lassi Laine

Lehdistötiedotteiden ja mainostekstien kirjoittaminen sähköautoteollisuudelle on minun tapani pelastaa planeetta. Bensaa ahmivien katumaastureiden omistajat siirtyvät käyttämään kestävämpiä vaihtoehtoja vain, jos saamme heidät ajattelemaan toisin.

Jäljennetty!

Työhakemuksen runko  

Kirjeesi keskiosan tulisi olla ”varsinainen myyntipuheesi”, jossa luettelet kaikkein vakuuttavimmat syyt sille, miksi olisit loistava valinta juuri tähän työpaikkaan.  

Kerro hakemasi työpaikan kannalta oleellisesta työkokemuksestasi. Kerro saavutuksistasi yksityiskohtaisesti ja havainnollista kerrontaasi mahdollisuuksien mukaan numerotiedoin. Kerro anekdoottien avulla vaikeista haasteista, joita olet kohdannut, ja kerro myös, miten olet ratkaissut ne pitäen asiakkaasi tyytyväisenä.  

Voit mainita tässä osiossa myös mahdollisen korkeakoulututkinnon, joka on valmistanut sinua menestymään tällä alalla, sekä sinulle myönnetyt sertifikaatit tai palkinnot. Voit myös kertoa, että ansioluettelon lisäksi liität hakemukseesi asiakirjan, joka sisältää linkkejä julkaistuihin kirjoituksiisi.  

Saatat olla tietoinen yrityksen erityishaasteista, ja jos pystyt selittämään, kuinka panoksesi auttaisi ratkaisemaan näitä haasteita, tee niin.   

Tämän osan tavoite: Käyttää kirjoitustaitojasi saavutustesi kuvailemiseen.  

Seuraavassa on esimerkki työhakemuksen tämän osan alusta:

Viimeisten neljän Automatissa viettämäni vuoden aikana olen saanut olla mukana sanoittamassa yrityksen historian kiinnostavimpia mainoksia, artikkeleita ja puheita. Olin säännöllisesti mukana johtajien neuvotteluissa, koska he halusivat minun muokkaavan heidän visionsa houkutteleviksi viesteiksi tuleville asiakkaille. Toimin heidän tärkeimpänä sisällöntuottajanaan ja äänitorvenaan.

Kirjoitukseni oli heti mitattavissa myyntilukuina. Kun Suomen Autolehdessä julkaistiin kirjoittamani artikkeli, myynti kasvoi 22 prosenttia seuraavan kuukauden aikana. Ostajien motiiveihin sopivien sanojen valinnalla on merkitystä, kun pyritään muuttamaan heidän tottumuksiaan. Alan edelläkävijänä Selpa on käännyttänyt monia aiheesta innostuneita. Nyt viisi vuotta myöhemmin on tullut aika käännyttää epäilijät. Tämä onnistuu vain vakuuttavien tekstien avulla.

Olen haaveillut jo pitkään työskentelystä Selpassa. Te olette yritys, jolle haluaisin kirjoittaa. Liitän mukaan Automatille laatimistani teksteistä koostamani portfolion, ja lisäksi liitän mukaan pari tekstiä, jotka olisin kirjoittanut Mark 7 -lanseerauksenne tiimoilta. Uskon, että sanani voivat auttaa teitä kasvamaan.

Jäljennetty!

Kirjoittajan työhakemuksen lopettaminen (loppulause ja allekirjoitus)  

Kirjeesi viimeiseen kappaleeseen voit kirjoittaa yhteenvedon siitä, mitä olet jo sanonut, ja ehkä kiittää vastaanottajaa siitä, että hän käytti aikaa hakemuksesi lukemiseen.   

Tärkeintä kuitenkin on, että lopetus sisältää kehotuksen toimintaan eli istuttaa lukijan mieleen ajatuksen siitä, että odotat innolla keskustelun jatkamista.  

Kirjoita lopputervehdykseksi esimerkiksi ”Ystävällisin terveisin” tai ”Parhain terveisin” ja sen alle oma nimesi. Jos lähetät kirjeen sähköisesti, voit halutessasi lisätä siihen skannatun allekirjoituksen.  

Loppukappaleen tavoite: Muistuttaa, miten mahtava lisä olisit tiimiin, ja houkutella rekrytoijaa ottamaan sinuun yhteyttä.  

Esimerkiksi:

Kuulisin haastattelussa mielelläni teidän viestintätiiminne työskentelystä ja kertoisin, mitä tarjottavaa minulla on juuri teidän yrityksellenne.

Ystävällisin terveisin 

Allan Naakka

Jäljennetty!

Työhakemuksen asettelu ja muotoilu  

Kirjeen ulkoasu on tärkeä. Muokkaa tekstiä niin, että se näyttää yhtä hyvältä kuin se kuulostaakin.  

 • Kirjaintyyppi: Käytä helposti luettavaa kirjaintyyppiä ja vältä eksoottisia tai räiskyviä kirjaintyyppejä, jotka kiinnittävät huomion itseensä. Helposti luettavia kirjaintyyppejä ovat muun muassa Verdana, Georgia, Helvetica, Arial ja Open Sans.
 • Kirjainkoko: Käytä 11 tai 12 pisteen kirjainkokoa. Jos kirjeesi ei mahdu yhdelle sivulle, voit pienentää tekstin 10 pisteeseen. Tämän pienempää tekstiä ei tule käyttää. Jos kirje on yli sivun mittainen, karsi turhaa sisältöä ennen kuin turvaudut muotoiluratkaisuihin kaiken mahduttamiseksi yhdelle sivulle.
 • Tekstin tasaus: Tasaa tekstin vasen reuna, ei molempia reunoja.
 • Kappaleet: Älä sisennä kappaleita, mutta jätä niiden väliin tyhjä rivi. Pidä kappaleet melko lyhyinä välttääksesi suuria mustia tekstimöhkäleitä.
 • Marginaalit: Käytä yhden tuuman marginaalia kirjeen ylä- ja alareunassa sekä molemmissa sivuissa.

Tallenna tiedosto PDF-muodossa: Yleensä työhakemus lähetetään PDF-muodossa sähköpostiviestin liitetiedostona tai se ladataan PDF-muodossa suoraan työnantajan hakujärjestelmään. PDF-tiedoston etu on, että sen muotoilu säilyy, eli se näyttää vastaanottajan tietokoneella samalta kuin omallasi. Jotkut työnantajat (ja heidän sähköiset hakujärjestelmänsä) saattavat vaatia Word-tiedoston, mutta ellei sitä ole pyydetty, käytä PDF-tiedostoa.  

Käytä mallipohjaa: Jos käytät ammattimaisesti suunniteltua työhakemuspohjaa, kaikki nämä muotoiluongelmat on hoidettu puolestasi. Riittää, että kirjoitat pohjaan oman tekstisi.  

Hyvän työhakemuksen kirjoittamisen psykologiaa  

Jos olisit ravintola-alalla, et tarjoaisi asiakkaillesi ruokalajia, jonka sinä valitset – tarjoaisit heille ruokia, joita he itse haluavat.   

Sama pätee työhakemuksen kirjoittamiseen: sinun täytyy ennakoida, mikä on tärkeää henkilölle, jolle kirje on osoitettu.  

Muista, että työhakemuksessa ei ole hyvä painottaa sitä, miksi sinä ansaitset työpaikan, jota haet. Keskity sen sijaan työnantajan tarpeisiin ja kerro, kuinka voit auttaa ratkaisemaan heidän ongelmiaan tai vahvistaa liiketoimintaa tai tiimiä. Toisin sanoen yritä asettua rekrytoijan asemaan.   

Kun olet selvittänyt, kenelle työhakemus on osoitettava, tutki kohdettasi. Muistatko historiantunneilta kaikki mahtavat sotapäälliköt, jotka eivät koskaan tutkineet kohteitaan? Et muista, koska sellaisia ei ole.  

Perehdy yrityksen verkkosivustoon ja muuhun viestintään, jota se julkaisee (mukaan lukien sen sosiaalisen median tilit tai jopa lehdistötiedotteet ja toimitusjohtajan haastattelut). Mitä arvoja yritys korostaa? Mihin sävyyn se viestii yleisölle? Viestintä voi olla äärimmäisen muodollista, huolettoman arkista tai mitä tahansa siltä väliltä. Sopeuta oma viestintäsi sen yrityksen tyyliin, jossa haluaisit työskennellä.  

Mieti omaa asemaasi suhteessa yritykseen, jotta voit määrittää oikean sävyn. Hakeudutko lukion jälkeen työharjoitteluun vai onko sinulla vuosien kokemus, joka voi auttaa yritystä kilpailemaan markkinoilla? Kirjoita osaamistasi vastaavaan sävyyn – ole varma ja vakuuttava, mutta varo kuulostamasta ylimieliseltä.  

Yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää  

Jos haluat kirjoittaa työhakemuksen, joka päätyy roskiin, se on aika helppoa. Voit käyttää kaikkia seuraavassa olevia ”työkaluja”. Vaihtoehtoisesti voit kohota kilpailijoidesi yläpuolelle välttämällä nämä työnhaun ansat. Seuraavat yleiset virheet, joita ihmiset tekevät kirjoittaessaan työhakemuksia, karkottavat rekrytoijat hyvin tehokkaasti:  

 1. Näppäilyvirheet. Alalla, jolla esittäydyt erinomaisena kirjoittajana, yksinkertainen kirjoitusvirhe on sopimusrikkomus. Käytä verkkopohjaisia ansioluettelo- ja työhakemustyökaluja, joissa on tehokas oikolukutoiminto.
 2. Oikeakielisyysvirheet. Tahatonten näppäilyvirheiden lisäksi on olemassa virheitä, jotka osoittavat, ettet ole perehtynyt kirjoittamisen sääntöihin. Tällaisia virheitä ovat esimerkiksi kielioppivirheet, virheelliset rektiot tai epäselvät viittaussuhteet. Monilla aloilla pieniä kirjoitusvirheitä voidaan katsoa sormien lävitse, mutta sinulla ei ole varaa tehdä virheitä, sillä kirjoittaminen on ydinosaamistasi.
 3. Kliseet, HR-puhe ja sanahelinä. Karsi kirjeestäsi kaikki kliseet sekä muotisanonnat, kuten ”Kuka ottaa tästä kopin?” tai ”Tätä täytyy vielä jumpata.”. Havainnollista ominaisuuksiasi todellisten esimerkkien avulla sen sijaan, että käyttäisit kuluneita fraaseja. Et ehkä ole elokuvantekijä, mutta ”näytä, älä kerro” -sääntö pätee myös kirjoittamiseen. Varo myös ”sanahelinää” eli hienostunutta kieltä, joka ei tarkoita juuri mitään.
 4. Yleiskäyttöiset kopioi-liitä-hakemukset. Jokaisen työhakemuksen, jonka kirjoitat, tulisi olla ainutlaatuinen ja kohdennettu tietylle työnantajalle. Rekrytoijat tunnistavat jo kaukaa yleiskäyttöiset kopiokirjeet, joita lähetetään massapostituksena kuin markkinointisähköposteja. Räätälöi jokainen ansioluettelo ja hakemuskirje, jonka kirjoitat.
 5. Muotoilu- ja asetteluvirheet. Vaikealukuiset kirjaintyypit, kapeat marginaalit tai liian pitkät kappaleet voivat saada rekrytoijan hylkäämään kirjeesi jo ennen sen lukemista. Tästä syystä suosittelemme aina käyttämään ammattimaista asiakirjapohjaa.

Tärkeimmät ohjeet 

 • Ammattikirjoittajien palkkataso vaihtelee ja työnäkymät ovat huonot, minkä vuoksi he tarvitsevat erinomaisen ansioluettelon ja työhakemuksen voidakseen kilpailla nykypäivän markkinoilla.
 • Hyvä työhakemus on välttämätön muun muassa sen vuoksi, että se on todellinen osoitus kirjoittajan työtaidoista.
 • Työhakemus on jäsenneltävä ja muotoiltava oikein, jotta varmistetaan, että se sisältää kaikki olennaiset tiedot.
 • Asetu rekrytoijan asemaan ja kirjoita kirje, jota hän toivoo, älä vain kirjettä, joka on helpoin kirjoittaa.
 • Vältä yleisiä virheitä käyttämällä ammattimaista työhakemuspohjaa.

Cvapp.fi-palvelun asiakirjapohjat ovat ammattilaisten suunnittelemia ja rekrytoijien testaamia. Niiden avulla työhakemuksen kirjoittaminen on helppoa ja nopeaa.  

Ainoa asia, jota emme tee puolestasi, on tekstisisällön kirjoittaminen (vaikka tarjoamme kyllä valmiita työhakemusesimerkkejä).  

Onnea työnhakuun ja kirjoittamiseen!

Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Kirjoita työhakemus muutamassa minuutissa
Erotu joukosta ja löydä työtä nopeammin. Hyödynnä asiantuntijoiden suunnittelemia, ammattimaisia työhakemuspohjiamme, joiden avulla saat juuri sinulle sopivan työn.
Kirjoita työhakemus

Ilmaisia ammattilaisten suunnittelemia pohjia

Cvapp.fi-sivustolla on luotu yli 10 miljoonaa ansioluetteloa ja työhakemusta, mikä tekee meistä alan johtavan sivuston, joka auttaa sinua saamaan paikan työhaastatteluun.
4 / 5
luokitus perustuu 481 arvosteluun sivustolla Trustpilot
Käytä tätä ansioluettelopohjaaStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaNew York cover_letter template
New York
450 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVienna cover_letter template
Vienna
120 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSydney cover_letter template
Sydney
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLondon cover_letter template
London
290 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaDublin cover_letter template
Dublin
250 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMoskova cover_letter template
Moskova
63 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaAmsterdam cover_letter template
Amsterdam
160 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMadrid cover_letter template
Madrid
150 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSantiago cover_letter template
Santiago
140 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaSingapore cover_letter template
Singapore
53 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaOslo cover_letter template
Oslo
57 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCape Town cover_letter template
Cape Town
7 900 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaParis cover_letter template
Paris
36 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBerliini cover_letter template
Berliini
94 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaGeneva cover_letter template
Geneva
3 400 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaVancouver cover_letter template
Vancouver
46 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaTokyo cover_letter template
Tokyo
62 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaMilano cover_letter template
Milano
51 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaLisbon cover_letter template
Lisbon
30 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaCopenhagen cover_letter template
Copenhagen
23 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaChicago cover_letter template
Chicago
20 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRio cover_letter template
Rio
29 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaRome cover_letter template
Rome
5 700 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaBoston cover_letter template
Boston
18 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Käytä tätä ansioluettelopohjaaToronto cover_letter template
Toronto
110 000 käyttäjää valitsi tämän ansioluettelopohjan
Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä tietojen keräämiseksi markkinointitarkoituksiin. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt kaikkien evästeiden käytön evästekäytäntömme Evästekäytäntö ja tietosuojaselosteemme Tietosuojaseloste mukaisesti.
Hyväksy evästeet