Työnimikkeen Yleisjohtaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Yleisjohtaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat yleisjohtajan ansioluettelon

Yleisjohtajan ansioluettelossa on hyvä tuoda esiin työnhakijan kyky johtaa työntekijöitä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Keskity ansioluettelossa työkokemukseen, josta ilmenee työnhakijan taidot ja saavutukset johtajana. Mainitse ansioluettelossa ne saavutukset urallasi, joista olet erityisen ylpeä, sekä kaikki oleelliset johtamistaidot. Johtajilla on oltava hyvät interpersonaalisen viestinnän taidot sekä muita kovia taitoja, jotka liittyvät heidän hakemansa työpaikan toimialaan. Käyttämällä Cvapp.fi:n testattuja ansioluettelopohjia luot vahvan ja vaikuttavan ansioluettelon.

Esimerkki Profiilista

Sisällytä tähän kohtaan tärkeimmät saavutuksesi ja taitosi. Muista käyttää mahdollisimman paljon dynaamisia verbejä. Hyvä johtaja on järjestelmällinen ja pystyy toimimaan hyvin myös työpaineen ollessa korkea. Sisällytä tähän kohtaan ne saavutukset ja taidot, joista olet erityisen ylpeä.

Esimerkki

Kokenut ja sisäisesti motivoitunut yleisjohtaja, jolla on arvokasta käytännön kokemusta ja intohimo johtamiseen. Olen tuloshakuinen ja minulla on näyttöä tulosten saavuttamisesta yhteistyössä tiimini kanssa. Minulla on kokemusta sekä jälleenmyynti- että ravintola-alalta ja olen taitava johtamaan kaikkia eri toimintoja.

Esimerkki Työkokemuksen Muotoilusta

Liitä luettelo työkokemuksestasi tähän. Konsultin ansioluettelossa on hyvä keskittyä oleelliseen työkokemukseen ja saavutuksiin. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja mainitse hakemasi työpaikan kannalta oleelliset ansiot ja saavutukset. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Toimin menestyksekkäästi myymälänjohtajan tehtävässä edistäen myymälän menestystä.
  • Kannustin työntekijöitä tekemään parhaansa ja paransin myymälän tuottavuutta merkittävästi.
  • Tunnistin ja maksimoin myyntitilaisuuksia ja paransin asiakaspysyvyyslukuja.
  • Hoidin näyttäviä somistuksia ja pyrin edistämään myymälän näkyvyyttä.
  • Vastasin uuden henkilöstön rekrytoinnista ja perehdytin uudet työntekijät tehtäviinsä.

Esimerkki Koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • 2007-2011 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu, Teatteritaiteen Kandidaatin Tutkinto, Helsinki
  • 2001-2007 Tikkurilan Lukio. Lukion Päästötodistus, Vantaa

Esimerkki Taidoista

Johtajan ansioluettelo sisältää tämän esimerkin mukaisesti merkittäviä taitoja, joita työnantaja tai haastattelija etsii työnhakijassa. Muista lukea työpaikkailmoitus tarkasti ja sisällyttää siinä vaadittavia taitoja ansioluetteloosi. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Asiakaspalvelutaidot
  • Ongelmanratkaisutaidot
  • Projektinjohtotaidot
  • Myyntistrategiat

Mitä johtajan toimenkuvaan kuuluu?

Johtajat valvovat ja johtavat yritysten ja niiden eri osien toimintaa. Johtajien odotetaan johtavan työntekijöitä ja työtä tavalla, joka tukee yrityksen missiota ja tavoitteita. Johtaja voi olla vastuussa koko yrityksestä tai suuren yrityksen tietystä osastosta. Yrityksen koosta riippuen johtaja saattaa raportoida yrityksen korkeammalle johdolle. Johtajan pääasiallinen tavoite on parantaa yrityksen menestystä ja tuottavuutta huolehtimalla siitä, että yrityksen kaikki osat toimivat hyvin yhteen. Hyvä johtaja omaa hyvät johtamis- ja tiiminrakennustaidot. Seuraavassa on lisäohjeita johtajan ansioluettelon kirjoittamiseen.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo