Työnimikkeen Tilintarkastaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Tilintarkastaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat tilintarkastajan ansioluettelon

Tilintarkastajan ansioluettelossa on hyvä tuoda esiin työnhakijan kyky ajatella analyyttisesti ja tarkasti taloudellisen päätöksenteon yhteydessä. Tilintarkastajalle hyvä kuuntelutaito on tärkeä, koska hänen on ymmärrettävä, mitä asiakas haluaa ja tarvitsee.

Tilintarkastajilla tulee olla erinomaiset matemaattiset ja laskennalliset taidot, joita tarvitaan tilitietojen ja budjettien käsittelyyn. Heidän tulee myös kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, jotta he voivat luoda tarkkoja tilannearvioita.

Voitokkaasta tilintarkastajan ansioluettelosta ilmenee työnhakijan motivoitunut asenne ja taito analysoida tietoja tehokkaasti. Kun käytät Cvapp.fi:n testattuja ansioluettelomalleja ja noudatat seuraavia ohjeita ansioluettelon laadinnassa, löydät nopeasti juuri sinulle sopivan työpaikan. 


Esimerkki profiilista

Sisällytä tähän kohtaan tärkeimmät saavutuksesi ja taitosi. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja työpaikan kannalta relevantteja tietoja. Tilintarkastajien vastuulla on antaa asiakkaille luotettavia taloudellisia neuvoja ja ohjeita.

Esimerkki

Hyväksytty kirjanpitäjä, jolla on viiden vuoden kokemus tilien täsmäytyksestä, tilien virtaviivaistamisesta ja taloudellisesta suunnittelusta. Erittäin motivoitunut ammattilainen, joka toimittaa tarkkoja raportteja ja korkealaatuista palvelua. Ymmärtää perusteellisesti kaikkia tilinpidon ja taloudellisen suunnittelun osa-alueita. Omistautunut johtaja, joka johtaa tiimejä tehokkaasti parantaen näin yrityksen tulosta.

Esimerkki työkokemuksesta

Luettele kaikki työpaikat, jotka ovat tilintarkastajan työn kannalta oleellisia. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja mainitse ansiot ja saavutukset, jotka todistavat sinun olevan erinomainen ehdokas.

Esimerkki
  • Seurasin ja ennakoin yrityksen kannattavuutta.
  • Suunnitelin tulevia trendejä perustuen näihin analyyseihin.
  • Hallitsin monimutkaisia kustannusraportteja.
  • Kehitin strategioita verovelvollisuuden minimoimiseksi.
  • Työskentelin läheisesti tilintarkastajien kanssa tilintarkastusten yhteydessä.
  • Arvioin tulevien liiketoimintahankkeiden rahoitusriskit.
  • Laadin myynti- ja voittoraportit.
  • Valmistelin, tarkistin ja toimitin budjettilaskelmat yrityksen käyttöön.

Esimerkki koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita tässä kohtaa. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita.

Esimerkki
  • 2017-2018 SAMK, Liiketalouden Ammattikorkeakoulututukinto Tradenomi, Rauma
  • 2006-2010 Turun Kauppakorkeakoulu, Kauppatieteiden Maisterin Yutkinto, Turku

Esimerkki taidoista

Erinomainen tilintarkastajan ansioluettelo sisältää tämän esimerkin mukaisesti vaikuttavia taitoja, joita työnantaja etsii työnhakijassa. Rekrytoinnista vastaava johtaja etsii tilintarkastajaa, joka on motivoitunut ja ahkera sekä teknisesti erinomainen tilintarkastaja. Muista liittää ansioluetteloon tietoja työnkuvan kannalta oleellisista taidoista.

Esimerkki
  • Henkilökohtainen viestintä
  • Johtaminen
  • Rekrytointi
  • Johtajaominaisuudet

Mitä tilintarkastajan toimenkuvaan kuuluu?

Tilintarkastaja auttaa asiakkaita tekemään taloudellisia päätöksiä budjettiin ja yrityksen tulevaisuuteen liittyen. Hän auttaa asiakasta yrityksen taloushallinnossa, kuten verotukseen, budjetointiin, palkanlaskentaan ja kannattavuusseurantaan liittyvissä asioissa. Tilintarkastaja neuvoo asiakasta ammattitaidolleen tekemään kannattavia taloudellisia päätöksiä. He auttavat asiakkaita tekemään päätöksiä tärkeillä elämänalueilla liittyen muun muassa asunnon hankintaan ja (eläke)säästämiseen. Ihanteellisen työnhakijan ominaisuuksia ovat muun muassa kriittinen ajattelu ja viestintätaidot, joiden avulla he voivat auttaa asiakkaita taloudellisessa päätöksenteossa.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo