Työnimikkeen Sairaanhoitaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Sairaanhoitaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat sairaanhoitajan ansioluettelon

Sairaanhoitajan ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan ammattitaito ja kokemus alalla. Ansioluettelossa tulee olla ytimekäs profiiliteksti, joka esittää taitosi ja saavutuksesi sairaanhoitajana, ja saa työhönottajan kiinnostuksen heräämään. Korosta työkokemusosiossa työpaikkojasi hoitoalalla. Jos olet toiminut merkittävissä tehtävissä muilla aloilla, voit sisällyttää nämä työpaikat ansioluetteloon, mutta muista painottaa hoitoalan työkokemusta. Käytä dynaamisia verbejä kertoessasi taidoistasi ja kokemuksistasi. Pyri kuvailemaan entisiä työpaikkojasi lyhyesti mutta tarkasti. Koulutus ja ammattioikeudet ovat tärkeitä sairaanhoitajan ansioluettelossa. Voit laatia erillisen osion, josta ilmenee, että olet laillistettu ammattihenkilö. Jos sinulle on myönnetty esimerkiksi rajattu lääkkeenmääräämisoikeus, muista mainita asia ansioluettelossa. Kun käytät Resume.io:n testattuja ansioluettelomalleja ja noudatat seuraavia ohjeita ansioluettelon laadinnassa, löydät nopeasti juuri sinulle sopivan työpaikan.

Esimerkki Profiilista

Korosta tässä osiossa tärkeimpiä saavutuksiasi ja taitojasi, jotka kertovat arvostuksestasi sairaanhoitajana. Muista mainita urasi tärkeimmät hetket tässä lyhyessä, lukijan kiinnostuksen herättävässä tiivistelmässä. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki

Olen palveluhenkinen ja sitoutunut sairaanhoitaja, jolla on kolmen vuoden työkokemus terveydenhuollon alalla. Toivon pääseväni hyödyntämään tuoreita taitojani ja tietojani sairaalassanne sairaanhoitajana. Minulla on erinomaiset taidot potilashoidon alalla ja suoritan hoitotoimenpiteet rauhallisesti ja tarkasti. Olen ratkaisuhakuinen ja taitava osaston hoitamiseen ja työnhallintaan liittyvissä tehtävissä ja asenteeltani olen myönteinen.

Esimerkki työkokemuksesta

Luettele kaikki työpaikat, jotka ovat sairaanhoitajan työn kannalta oleellisia. Jos sinulla ei ole työkokemusta, kerro työharjoitteluista tai muista hoitoalan kokemuksista. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja mainitse ansiot ja saavutukset, jotka todistavat sinun olevan erinomainen ehdokas tähän työpaikkaan. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Suoritin moniammatillisessa tiimissä omat tehtäväni mahdollisimman hyvin parhaan hoidon takaamiseksi potilaille.
  • Avustin potilaita sisäänoton ja kotiutuksen yhteydessä.
  • Avustin lääkäreitä ja muita sairaanhoitajia hoitotoimenpiteissä ja päivittäisissä toimissa osastolla.
  • Noudatin työssäni sairaalan korkeita laatustandardeja.

Esimerkki Koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita tässä kohtaa. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • 2011–2014 Sairaanhoitaja, ylempi AMK, Laurea-ammattikorkeakoulu, Vantaa
  • 2004–2007 Sairaanhoitaja, AMK, Laurea-ammattikorkeakoulu, Vantaa

Esimerkki Taidoista

Sairaanhoitajan ansioluettelo sisältää tämän esimerkin mukaisesti merkittäviä taitoja, joita työnantaja etsii työnhakijassa. Muista mainita ansioluettelossa pehmeitä ja kovia taitoja, jotka liittyvät sairaanhoitajan työhön. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Potilaan etujen valvonta
  • Hyvät viestintätaidot
  • Tiimityötaidot
  • Ensihoitotaidot
  • Lääketieteellisten termien ja toimenpiteiden tuntemus

Mitä sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu?

Sairaanhoitaja on hoitoalan ammattilainen, joka on suorittanut sairaanhoitajan ammattitutkinnon ja jolle on oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Sairaanhoitajat tarjoavat korkealaatuisia hoitopalveluja sairaaloissa, muissa laitoksissa tai yksityistiloissa. He antavat lääkinnällistä hoitoa ja apua potilaille. He perehtyvät potilaan tietoihin ja suorittavat fyysisiä arvioita potilaan tarpeiden ja ongelmien kartoittamiseksi. Sairaanhoitajat antavat potilaalle tietoa tämän tilasta ja eri hoitovaihtoehdoista. He työskentelevät lääkärin alaisuudessa ja noudattavat tarkkaa hoitosuunnitelmaa. He valmistelevat tiloja ja laitteita, pitävät ympäristön puhtaana ja valmistelevat potilaita toimenpiteitä varten.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo