Työnimikkeen Ravintolapäällikkö ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Ravintolapäällikkö ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat ravintolapäällikön ansioluettelon

Ravintolapäällikön ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan kyky ohjata ravintolan toimintaa ja työntekijöitä. Kirjoita ansioluettelon alkuun profiiliteksti, josta ilmenee tiivistetyssä muodossa, mitä lisäarvoa sinä tuot ravintolapäällikkönä. Sisällytä tähän osioon kaikki tiedot, jotka työhönottajan on tärkeää huomata. Muista sisällyttää osioon erityisiä tietoja, jotka saavat sinut erottumaan muista hakijoista, sekä alalla vaadittavia taitoja ja osaamista. Työkokemusosio on hyvä järjestää kronologiseen järjestykseen painottaen työpaikkoja ravitsemusalalla tai johtotehtävissä. Kaikki ravintolat eivät vaadi työntekijöiltään tiettyä tutkintoa, mutta jotkut ravintolat saattavat etsiä hakijoita, joilla on hotelli- ja ravintola-alan tutkinto. Painota taitoja, jotka auttavat johtamaan ravintolaa ja osoittavat sinun olevan sopiva hakija työpaikkaan. Ansioluetteloon on hyvä sisällyttää sekä pehmeitä että kovia taitoja. Käyttämällä Resume.io:n testattuja ansioluettelopohjia luot vahvan ja vaikuttavan ansioluettelon. 

Esimerkki Profiilista

Korosta tässä osiossa tärkeimpiä taitojasi, kokemuksiasi ja saavutuksiasi. Profiili on lyhyt, lukijan kiinnostuksen herättävä tiivistelmä siitä, mikä tekee sinusta hyvän ravintolapäällikön. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki

Kokenut ja tehokas ravintolapäällikkö, joka on hyvin perehtynyt ravintolanjohtamisen eri osa-alueisiin. Usean vuoden kokemus ravintolan ja henkilöstön johtamisen aloilla. Monipuoliset ja laajat taidot edistävät positiivista tiimihenkeä ja varmistavat optimaalisen asiakaspalvelun toteutumisen. Ravitsemusala on intohimoni ja haluan kokemuksellani ja taidoillani saada uuden työpaikkani kukoistamaan. 

Esimerkki työkokemuksen muotoilusta

Luettele entiset työpaikkasi tässä osiossa. Konsultin ansioluettelossa on hyvä keskittyä oleelliseen työkokemukseen ja saavutuksiin. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja mainitse hakemasi työpaikan kannalta oleelliset ansiot ja saavutukset. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Suoritin tehokkaasti päivittäiset ravintolan johtoon liittyvät toimet, mikä paransi tuottavuutta ja asiakastyytyväisyyttä.
  • Tein muutoksia ruokalistaan kausituotteiden sekä asiakaspalautteen perusteella.
  • Valvoin ruokasalia, muutin tarvittaessa pöytäjärjestystä ja ratkaisin asiakkaiden ongelmat ja toiveet ammattimaisesti.
  • Haastattelin, palkkasin ja perehdytin tarjoilijat ja keittiötyöntekijät.
  • Arvioin henkilökunnan työsuorituksia ja annoin rakentavaa palautetta tuloksen parantamiseksi.

Esimerkki Koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita tässä kohtaa. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita. Katso esimerkkejä seuraavassa. 

Esimerkki
  • 2006–2009    Restonomi, palveluliiketoiminnan koulutus, Laurea-ammattikorkeakoulu           Espoo
  • 2003–2006   Lukion päästötodistus, Tikkurilan lukio, Vantaa

Esimerkki Taidoista

Ravintolapäällikön ansioluettelo sisältää oleellisia taitoja, joita työnantaja tai haastattelija etsii työnhakijassa. Sisällytä ansioluetteloosi sekä pehmeitä että kovia taitoja, jotka ovat tärkeitä ravintolapäällikön työssä. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Ravitsemusalan tuntemus
  • Asiakaspalvelutaidot
  • Johtamistaidot
  • Liiketoimintastrategiat
  • Tehokkaat johtamismenetelmät
  • Strategisen markkinoinnin taidot

Mitä ravintolapäällikön toimenkuvaan kuuluu?

Ravintolapäälliköt valvovat työvirran sujumista ja ohjaavat ravintolan toimintaa. Ravintolapäälliköillä on useita vastuualueita mukaan lukien henkilöstön ohjaus, palkkaus ja perehdytys, tuotteiden tilaus, työvuorolistojen laatiminen sekä asiakaspalvelussa ilmenevien ongelmien ratkaiseminen. Joissain tapauksissa ravintolapäällikkö on myös ravintolan omistaja. Ravintolapäällikön tärkein tavoite on parantaa ravintolan menestystä ja liikevaihtoa tehostamalla päivittäisiä toimia ja tarjoamalla optimaalista asiakaspalvelua. Häneltä vaaditaan usein luovuutta ja hyviä markkinointitaitoja vanhojen asiakkaiden säilyttämiseksi ja uusien houkuttelemiseksi.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo