Työnimikkeen Opiskelija ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen Opiskelija ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat opiskelijan ansioluettelon

Opiskelijan ansioluettelosta täytyy käydä selvästi ilmi henkilön innostus uusien asioiden oppimiseen. Opiskelijan ansioluettelossa on hyvä tuoda esiin työnhakijan erinomaiset opiskelutaidot ja taito omaksua uutta tietoa. Opiskelijoiden tulee osata tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja osallistua tarvittaessa ryhmätyöskentelyyn. Opiskelijan ansioluettelossa on hyvä korostaa työnhakijan taitoja viestinnän ja ajanhallinnan aloilla. Ansioluettelossa keskeisellä sijalla on hakijan koulutus. Muista mainita hyvät arvosanat ja mahdolliset kunniamaininnat. Jos sinulla on erityisiä saavutuksia tai kokemusta johtotehtävistä, muista mainita nämä ansioluettelossasi. Käyttämällä Cvapp.fi:n testattuja ansioluettelopohjia luot vahvan ja vaikuttavan ansioluettelon.

Esimerkki profiilista

Sisällytä tähän kohtaan tärkeimmät saavutuksesi ja taitosi. Muista käyttää mahdollisimman paljon dynaamisia verbejä. Menestyvä opiskelija on innostunut ja osaa keskittyä oleelliseen. Korosta tässä kohdassa akateemisia saavutuksiasi ja mainitse kaikki oleellinen työkokemus. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki

Ahkera opiskelija etsii töitä. Olen valmis panemaan taitoni ja innostukseni yrityksen palvelukseen. Olen teknisesti pätevä ja minulla on kokemusta monista eri sosiaalisen median muodoista ja toimisto-ohjelmistoista. Lisäksi minulla on erinomaiset tiedonkäsittelytaidot. Olen asenteeltani positiivinen ja valmis opettelemaan uusien ohjelmien käyttöä.

Esimerkki työkokemuksen muotoilusta

Luettele tässä kohdassa kaikki akateeminen ja työkokemus. Jos sinulla ei ole työkokemusta, kerro kursseista, tehtävistä yhdistystoiminnassa, työharjoitteluista tai muista kokemuksista, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen ja haluttavan työnhakijan. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja mainitse ansiot ja saavutukset, jotka todistavat sinun olevan erinomainen ehdokas tähän työpaikkaan. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Toivotin asiakkaat tervetulleiksi ja autoin heitä kirjojen löytämisessä.
  • Tarjosin lukuvinkkejä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.
  • Järjestin kirjoja ja noudatin kirjakaupan toimintaperiaatteita ja missiota.

Esimerkki koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • 2016-2019 Jyväskylän Yliopisto, Viestinnän Kandidaatin Tutkinto, Jyväskylä
  • 2010-2016 Etelä-Tapiolan Lukio, Lukion Päästötodistu, Espoo

Esimerkki taidoista

Opiskelijan ansioluettelo sisältää tämän esimerkin mukaisesti merkittäviä taitoja, joita työnantaja tai haastattelija etsii työnhakijassa. Muista lukea työpaikkailmoitus tarkasti ja sisällyttää siinä vaadittavia taitoja ansioluetteloosi. Katso esimerkkejä seuraavassa.

Esimerkki
  • Viestintätaidot
  • Journalismi
  • Sosiaalisen Median Alustat
  • Toimistotekniikka

Mitä opiskelija tekee?

Opiskelija opiskelee koulussa, ammattioppilaitoksessa tai korkeakoulussa. Opiskelija voi opiskella jotakin tiettyä ainetta tai aineyhdistelmää. Hyvän opiskelijan odotetaan olevan innostunut opiskelemisesta ja kiinnostunut opiskelemistaan aineista. Opiskelijan edistymisen osoittamiseksi opiskelijan ymmärrystä ja tietoja mitataan tavallisesti sekä virallisilla että epävirallisilla menetelmillä. Jos haet toiseen oppilaitokseen tai haet kesätyöpaikkaa, ansioluettelo vaikuttaa merkittävästi onnistumismahdollisuuksiisi. Seuraavassa on lisäohjeita opiskelijan ansioluettelon kirjoittamiseen.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo