Työnimikkeen IT-johtaja ansioluetteloesimerkki ja kirjoitusohjeet

Testattu ammattikohtainen ansioluetteloesimerkki, joka auttaa sinua saamaan uuden työpaikan vuonna 2024. Voit muokata tästä työnimikkeen IT-johtaja ansioluetteloesimerkistä oman ansioluettelosi muutamassa minuutissa. Lisää omat tietosi ja lataa ansioluettelo, minkä jälkeen voit aloittaa työnhaun vaikka jo tänään!
Muokkaa tätä ansioluetteloa

Näin kirjoitat IT-johtajan ansioluettelon

IT-johtajan tulee olla tottunut hoitamaan IT-tukea, johtamaan IT-projekteja sekä tukemaan erilaisten teknisten osastojen työtä IT-työkaluilla ja -sovelluksilla.

IT-johtajan ansioluettelosta tulee ilmetä, että työnhakija on motivoitunut ja osaa vahvistaa suhteita yrityksen muihin työntekijöihin. Kun käytät Cvapp.fi:n testattuja ansioluettelomalleja ja noudatat seuraavia ohjeita ansioluettelon laadinnassa, löydät nopeasti juuri sinulle sopivan työpaikan.

Esimerkki profiilista

Sisällytä tähän kohtaan tärkeimmät saavutuksesi ja taitosi. Muista käyttää dynaamisia verbejä ja työpaikan kannalta relevantteja tietoja. IT-johtajilla on suuri vastuu yrityksissä ja siksi on tärkeää korostaa ominaisuuksia ja saavutuksia, jotka todistavat sinun oleva oikea henkilö tehtävään.

Esimerkki

Kokenut ja ammattitaitoinen IT-johtaja, jolla on yli kahdeksan vuoden kokemus projektien valvonnasta yrityksen menestyksen takaamiseksi. Tärkeimpiä osaamisalueita ovat tekniikka, tuotantotekniikka, muutosjohtaminen ja liiketoiminnan muutokset. Olen saanut paljon hyvää palautetta siitä, että projektit valmistuvat ajallaan ja alle kustannusarvioiden. Olen tottunut hoitamaan IT-tukea, johtamaan IT-projekteja sekä tukemaan erilaisten teknisten osastojen työtä IT-työkaluilla ja -sovelluksilla. Asenteeltani olen motivoitunut ja luon helposti vahvoja suhteita yrityksen muiden työntekijöiden kanssa.

Esimerkki työkokemuksesta

Luettele kaikki työpaikat, jotka ovat oleellisia IT-johtamisen kannalta, sekä työpaikat, joiden toimenkuva ja/tai vaadittavat taidot ovat osittain samoja kuin IT-johtamisen alalla. IT-johtajat ovat vastuussa useista projekteista ja alustoista, joten mainitse kaikki näihin liittyvä kokemuksesi.

Esimerkki
  • Laadin liiketoimintavaatimuksia ja teknisiä laadunvarmistusmäärityksiä.
  • Määritin projektien protokollia ja koulutin muita työntekijöitä tähän aiheeseen liittyen.
  • Lisäsin asiakastyytyväisyyttä luomalla ratkaisuja tuotteiden parantamiseen.
  • Paransin tiimin tuottavuutta 40 % ja valvoin toimintatapoja ja dokumentaatiota tuottavuuden parantamiseksi edelleen.

Esimerkki koulutuksesta

Luettele tässä kohdassa kaikki suorittamasi tutkinnot. Myös erilaiset kunniamaininnat ja stipendit on hyvä mainita. Jos olet suorittanut alempaa korkeakoulututkintoa eli kandidaatin tutkintoa korkeamman tutkinnon, ylioppilastutkintoa ei tarvitse mainita.

``` - 2010-2012 Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, Tietojohtamisen Ja Johtajuuden Maisteriohjelma, Lahti - 2006-2010 Aalto-yliopisto, Kauppatieteiden Kandidaatin Tutkinto, Espoo

```

Esimerkki taidoista

IT-johtajan ansioluettelo sisältää tämän esimerkin mukaisesti merkittäviä taitoja, joita työnantaja etsii työnhakijassa. Rekrytoinnista vastaava johtaja etsii IT-johtajaa, joka on strateginen ajattelija, hallitsee monimutkaisia kokonaisuuksia ja on hyvä tekemään yhteistyötä muiden kanssa. Muista liittää ansioluetteloon tietoja työnkuvan kannalta oleellisista taidoista.

Esimerkki
  • Projektinjohto ajattelu
  • Itsenäinen
  • Analyyttinen ajattelu
  • Henkilökohtainen viestintä
  • Tekniset taidot
  • Johtamistaidot

Mitä IT-johtajan toimenkuvaan kuuluu?

IT-johtajat johtavat, koordinoivat ja valvovat erilaisten tietoteknisten järjestelmien kehitystä, toimeenpanoa ja tuottavuutta. He vastaavat erilaisten työvirtojen strategioista, sisällöstä ja ohjelmanhallinnasta. Ihanteellisella työnhakijalla on erinomaiset IT-taidot ja hän tuntee erilaisten tietoteknisten järjestelmien ja ohjelmistojen mahdollisuudet.

Luo ansioluettelo 15 minuutissa
Käytä ammattimaisia, käytännössä testattuja ansioluettelopohjia, sillä niiden avulla voit laatia sellaisen ansioluettelon, jota työnantajat odottavat.
Luo ansioluettelo